خراسان رضوی دارنده رتبه پنجم تولید قارچ کشور است
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - محمد رجبزاده روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار افزود: طی یکسال گذشته حدود 12 هزار تن انوع قارچ در استان تولید شده است که بیش از 98 درصد این میزان قارچ دکمهای، به عنوان دارنده بیشترین اقبال از سوی مصرف کنندگان است.
وی با بیان اینکه یک تا 2 درصد تولید استان به تولید انواع دیگر قارچها مانند شاه صدف، یال شیر، شیتاکه و گانودرما اختصاص دارد، ادامه داد: به منظور افزایش سرانه مصرف قارچ خوراکی خانوارها در استان، برنامهریزیهایی انجام شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان رضوی در خصوص توسعه صنعت قارچ خوراکی استان اظهار کرد: 210 واحد تولید کننده قارچ خوراکی در سطح استان با سطح زیر کشتی معادل 70 هکتار فعالیت دارند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/745586/