پیام خراسان

آخرين مطالب

خستگی ناپذیری و روحیه جهادی راز موفقیت جبهه مقاومت است سیاسی

خستگی ناپذیری و روحیه جهادی راز موفقیت جبهه مقاومت است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرنگار گروه سیره امامین انقلاب خبرگزاری رسا، حجت الاسلام و المسلمین سعید صلح میرزایی نماینده مجلس خبرگان رهبری و مدیر دفتر قم موسسه فرهنگی پژوهشی انقلاب اسلامی در رویداد رویش امید برای جهادگران سراسر کشور جهت گفتمان سازی حرکت جهادی در کشور ضمن بیان اینکه تمام موجودات عالم خدای متعال را تقدیس می کنند، اظهار داشت: هدف انقلاب اسلامی به تعبیر رهبر معظم انقلاب جریان توحید در جامعه است و این حرکت باید به سمت جریان توحید در عالم حرکت کند؛ تجلی حقیقی توحید براساس روایات در زمان ظهور حضرت ولی عصر ارواحنا له الفداء اتفاق خواهد افتاد.
حجت الاسلام و المسلمین صلح میرزایی با بیان اینکه راهکار امامین انقلاب برای تجلی توحید در جهان طی مسیر پنجگانه برای ایجاد تمدن اسلامی است، گفت: جبهه مقاومت حرکتی برپایه ایمان و اعتقاد و اراده مردمی است، بیداری اسلامی صرفا در تظاهرات در کشورهای اسلامی نیست و بیداری اصلی در دل و ذهن ها اتفاق می افتد.
مدیر دفتر قم موسسه فرهنگی پژوهشی انقلاب با تاکید براینکه انقلاب اسلامی در مسیر انبیاء حرکت می کند، ابراز کرد: تمدن نوین اسلامی یکبار دیگر خود را نشان خواهد داد، تمدنی که مرزهای دانش را گذرانده و زمینه سازی ظهور خواهد کرد؛ بشر می بیند عده ای مسلمان با شعار عدالت و ایمان مدینه فاضله را تشکیل می دهند.

پیام خراسان

نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به مسئولیت های فراوانی که زنان در خانواده و اجتماع دارند، گفت: همه مردان و زنان در زمینه سازی ظهور حضرت حجت(عج) می توانند نقش داشته باشند، البته هرکسی توفیق این کار را ندارد؛ فرمان رهبر معظم انقلاب برای تشکیل جریان حداقل هشت میلیونی از مومنین پابه رکاب قطعا تاثیرگذار است.
حجت الاسلام و المسلمین صلح میرزایی با اشاره عُده و عِده نداشتن رسولان الهی در آغاز کار، گفت: اکنون در دورانی هستیم که برای گفتن حرف حق نه تنها هزینه داده نمی شود بلکه هدیه نیز می دهند؛ رژیم پهلوی مانع از تبلیغ دین اسلام می شد، اکنون دوران باشکوهی است و باید قدر این نعمت ها را دانست.
مدیر دفتر قم موسسه فرهنگی پژوهشی انقلاب با اشاره به عواملی که باعث پیشبرد رسالت انبیاء الهی شدند، اظهار داشت: اولین عامل توکل به خداوند است؛ برای گفتمان سازی و کنش انقلابی در جامعه و برای برطرف سازی موانع باید خدای متعال توکل کرد، توکل و استعانت به خدای متعال برای آتش زدن دل ها موثر و برای ارتباط گیری با جوانان حتما توکل به خدای متعال لازم است.
نماینده مجلس خبرگان رهبری توسل به اهل بیت علیهم السلام را یکی از راههای جریان سازی در جامعه خواند و گفت: در اتفاقاتی که در لبنان افتاد توسل مجاهدین به اهل بیت علیهم السلام بسیار موثر بود؛ یکی از عوامل بسیار موثر در پیشبرد رسالت انبیاء که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است استفاده از عنصر رساندن پیام شهداء است.
حجت الاسلام و المسلمین صلح میرزایی با اشاره به تفاوت شهدای فی سبیل الله و کشته های کفار، گفت: جبهه کفر هر فرمانده ای را از دست بدهد یک نفر را از دست می دهد ولی جبهه حق با از دست دادن هر فرمانده از هدایت آنان بهره مند می شود، توجه به پیام شهداء مهم است.

پیام خراسان

مدیر دفتر قم موسسه فرهنگی پژوهشی انقلاب انتقاد از حرف کسانی که بعد از سقوط سوریه نیروهای انقلابی را سرزنش می کنند، گفت: خداوند هیچ زمانی اجر محسنین را از بین نمی برد، بیانیه های فراونی از خانواده های شهدای مقاومت صادر شد که از مقاومت حمایت کرده اند؛ استاد اخلاقی فرمود هر شهیدی که در سوریه از دست می دهیم یک گام به ظهور نزدیک می شویم.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه بسیاری از شهدا عنصری برای ایجاد حرکت عمومی بودند، گفت: از ظرفیت یاد شهدا و در محضر شهدا بودن باید استفاده کرد؛ شهید به مثابه الگو است؛ مسیر زندگی علمی و تبلیغی بنده با آشنایی با حرکت عمومی تعقییر کرد و در این مسیر از شهدا می توانیم استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه در فرهنگ اسلامی تعطیلی وجود ندارد، گفت: عید روز عود به سوی خداوند بود و در اعمال روز عید عبادت نماز و روزه وجود دارد؛ در زمان پیامبر اکرم(ص) جمعه ها تعطیل نبود و بعد از نماز جمعه مردم به سراغ کار و فعالیت می رفتند؛ اسلام مخالف تفریح و استراحت نیست؛ مومن لحظه شماری برای بازنشستگی نمی کند و تا زمانیکه توان دارد کار می کند.
حجت الاسلام و المسلمین صلح میرزایی با اشاره به خسارت زیادی که سقوط سوریه برای جمهوری اسلامی داشت، ابراز کرد: دشمن تاکید دارد که ایران مانند سوریه است و باید تسلیم شود غافل از اینکه مومن زمانیکه مشکلات بیشتری دارد حرکت بیشتری خواهد داشت؛ امروز وضعیت جمهوری اسلامی با گذشته قابل مقایسه نیست؛ خسته نشدن و داشتن روحیه جهادی عامل پیشرفت نظام اسلامی است.
نماینده مجلس خبرگان رهبری در پایان استفاده از ظرفیت جمع مومنین را در جریان انقلاب اسلامی موثر دانست و گفت: هر چقدر مومنین بیشتر شوند گفتمان سازی گسترده تری شکل می گیرد و مسئولین نظام از داخل این جمع ها انتخاب می شوند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/789551/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف 18 هزار عدد انواع مواد محترقه در اسفراین

«شهدا مظهر وفاق، مقاومت و همدلی»

اعلام برنامه‌های مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در هفته بزرگداشت شهدا

جانباز 70 درصد کرمانشاهی به همرزمان شهیدش پیوست

همایش پیشگامان ایثار و تولید با حضور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران

بیانیه خانواده‌های شهدای جامعه کار و تولید و کارگران به مناسبت روز شهید

خلاصه بازی وستهم 0 - نیوکسل 1

دستور استاندار خراسان رضوی برای حل مشکلات طرح پدیده شاندیز

صعود السد قطر با شکست الوصل امارات

کلیپی از دوران بازی آندرانیک تیموریان

اشتباهات فردی کمر استقلال را شکست؛ حذف نماینده ایران با نسخه "رونالدو" و "دوران"

بازخوانی قطعه «شبانگاهان» با اجرای بی نظیر طاهر قریشی

فن پرسی: بازگشت مقابل‌ اینتر اصلا غیرممکن نیست!

موقعیت گل برای النصر که شوت رونالدو راهی به دروازه استقلال نداشت؛ استقلال 0_2 النصر

دمی کوتاه با استاد شهرام ناظری در محضر استاد احمد عبادی

اعلام برترین نمایندگی های موسسه آموزشی علوم و فنون کیش درسال 1403

این افراد مشمول سود سهام عدالت نمی‌شوند

چهارمضراب مخالف، اثر استاد پرویز مشکاتیان توسط نوجوان هنرمند

بخشی از کنسرت حامیم و اجرای احساسی آهنگ «من»

مسی 18 سال قبل در چنین روزی اولین هت‌تریک خود را به ثبت رساند

درگیری لفظی آرنولد و صلاح در تمرین امروز لیورپول

هفته تاریخی بوندس‌لیگا؛ باخت همه مدعیان بعد از 18سال

نیمار علیه اتهامات؛ به خاطر تولد مصدوم نشدم

فصل برای هافبک اینتر تمام شد

اتلتیکو برای دربی اروپایی روان‌شناس استخدام کرد

کواراتسخلیا: هرکاری می‌کنیم تا لیورپول را حذف‌ کنیم

ماهانه 1347 نفر در خراسا‌ن‌شمالی مصدوم جاده‌ای شده‌اند

فیلم‌آوای سریال «گمشدگان» با صدای رضا یزدانی

اجرای آرمان امیدی 6 سال پس از «عصر جدید»

بدشانسی ادامه‌دار مهاجم صرب؛ حضور میتروویچ مقابل پاختاکور در هاله‌ای از ابهام

کرگر: همیشه طرفدار بارسلونا بودم، اما سانتیاگو برنابئو اوج فوتبال است

حمایت نکونام از استقلال در آستانه بازی حساس

پاسخ چیرو فرارا به تیاگو موتا:‌ جوان‌بودن تیم، بهانه خوبی برای نبردن نیست

تأیید شد؛ غیبت فلوریان ویرتس مقابل بایرن مونیخ و تیم ملی ایتالیا به‌دلیل مصدومیت

فروپاشی رویاهای یوونتوس؛ پروژه‌ای شکست‌خورده، مربی کم‌تجربه و سکوتی کلافه‌کننده

رونمایی از داور جدال حساس رئال مادرید و اتلتیکو در لیگ قهرمانان اروپا

سیمونه اینزاگی: دیدار با فاینورد فرصت بزرگی برای طارمی است

لیست بازیکنان خارجی النصر مقابل استقلال؛ حضور رونالدو و غیبت 2 بازیکن کلیدی

واکنش مارک آندره تراشتگن به شایعه خیانت همسرش: خبرنگارانِ دروغ‌گو!

طلسم گلزنی رونالدو مقابل ایرانی‌ها؛ آیا CR7 مقابل استقلال موفق خواهد شد؟

بدهی بزرگ پرسپولیس پس از یک دهه بسته شد

کشف 42 بسته تریاک از معده 2 قاچاقچی

خراسان جنوبی آماده میزبانی از سفر رئیس‌جمهور است

مشاهده گونه کمیاب سوسمار در ارتفاعات ازغد طرقبه

رئیس اتاق اصناف: رستوران‌های خراسان‌شمالی با رعایت قوانین مجاز به فعالیت هستند

نماهنگی از سریال «آقازاده» با صدای مجید اخشابی

راز درخشش لوکاکو؛ 9 کیلو کاهش وزن

لورکوزن از بایرن نمی‌ترسد، بریم بجنگیم

هانسی فلیک: می‌خواهیم به یاد کارلس مینیارو پیروز شویم؛ رافینیا شانس کسب توپ طلا را دارد

متئو رتگی در آستانه تبدیل شدن به بهترین گلزن آتالانتا در یک فصل سری آ