آیتالله علمالهدی: «رسانه» مهمترین و بزرگترین جبهه امروز ماست
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، آیتالله «سید احمد علمالهدی» نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در دیدار با بانوان خبرنگار که در دفتر نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی برگزار شد بابیان اینکه شما رسالت ارزشمند خبرنگاری و خبررسانی در جامعه اسلامی را دارید، اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که در مسئله حضور زنان و فعالیتهای اجتماعی آنان وجود دارد، نگاه ابزاری متأثر از فرهنگ غرب است که ما با این نگاه مخالف هستیم.
وی با اشاره به حرکتهای سیاسی و اجتماعی حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) افزود: از دیدگاه انقلاب و اسلام باید از نبوغ و استعداد زنان در جهت حُریت آنان استفاده شود، اینکه زنان بتوانند در جامعه انقلابساز و تحولآفرین باشند، اما متأسفانه در نگاه غربی زن ابزاری جز کامروایی نیست که اگر در عرصه اجتماع و سیاست نیز وارد شود با هدف استفاده از نبوغ و استعداد زنانه نیست بلکه تأکید بر جذابیتهای زنانه او است.
بکارگیری استعداد و نبوغ بانوان در مدیریت جامعه
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه به بنده به دلیل اینکه طرفدار حجاب و عفاف در جامعه هستم، عنوان مخالف زن را میدهند، تصریح کرد: هیچ مخالفتی با اثرگذاری زن در اجتماع ندارم بلکه با بینش فاسد غربگرایانه که میخواهد زن را در جهت کامروایی نفسانی مورد بهرهبرداری قرار دهد، مخالف هستم.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه باید از مسئله قدرت احساسات و تأثیرگذاری زنان در عرصه عدالتخواهی و استکبارستیزی استفاده کرد، گفت: این نگاه و دیدگاهی که ما به زنان داریم باعث شده گروهی با شیطنتهای فوقالعاده بخواهند زنان را از مسیر حقیقی خود خارج کنند و دچار انحراف سازند در حالیکه آنچه برای اسلام و انقلاب مهم است، استفاده از سرمایه احساسی زنان در عرصه جریانسازی است.
آیتالله علمالهدی با اشاره به نقش زنان لبنان و غزه در ایستادگی جریان مقاومت خاطرنشان کرد: امروز زنان لبنان و غزه با توجه به اینکه عزیزان و بزرگانی که از دست دادند همچنان در مقابله اسرائیل و آمریکا با شهامت و قدرت از جبهه مقاومت پشتیبانی میکنند.
مهمترین و بزرگترین جبهه امروز ما رسانه است
وی با بیان اینکه مهمترین و بزرگترین جبهه امروز ما رسانه است، عنوان داشت: امروز دشمن در جبهه نظامی و اقتصادی با ما مقابله نمیکند، چون میداند نمیتواند به پیروزی دست پیدا کند به همین منظور وارد جنگ نرم و رسانهای شده است؛ بنابراین شما خواهران موقعیت خود را در مسئله رسانه مهم و تأثیرگذار بدانید؛ اینکه شما با حجاب در مجامع و برنامههای مختلف حاضر میشوید، بزرگترین حرکت شما علیه استکبار است و نشان میدهد که شما به عنوان تثبیتکننده ارزشهای انقلاب و اسلام قهرمانانه ایستادید.
عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه شما در عرصه خبرنگاری در حال مجاهده و معامله با خداوند هستید، تصریح کرد: شما این موقعیت خود را پایین ارزشگذاری نکنید و نقش خود را مهم بشمارید.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره اهمیت مدیریت همزمان مسائل خانه و شغل برای بانوان خبرنگار بیان داشت: زن و خانه آرامشگاه مرد است، بر همین اساس با توجه به این نقش و تأثیرگذاری که بر روی خانواده و همسر خود دارید، تلاش کنید با برنامهریزی تعادلی میان فضای خانه و شغل خود ایجاد کنید.
فیلترینگ تنها ابزار مدیریت فضای مجازی است
آیتالله علمالهدی بحث در مورد فیلترینگ را بحثی اشتباه دانست و گفت: فیلترینگ تنها یک ابزار مدیریت فضای مجازی است که اگر دولت ابزار مناسبتری برای مدیریت فضای مجازی در نظر دارد، میتواند از آن استفاده کند، هیچ اصراری بر استفاده از ابزار فیلترینگ نیست، اما اینکه بعضی معتقد باشند نباید فضای مجازی را مدیریت کرد، تفکری به دور از عقل و تجربه جهانی است.
وی با بیان اینکه بیحجابی و کشف حجاب جرم سیاسی و شرعی است، ادامه داد: امروز تمام کشورهای توسعهیافته به این نتیجه رسیدهاند که باید فضای مجازی را همانند فضای حقیقی مدیریت کرد، ابزار این مدیریت میتواند متفاوت باشد، هر ابزاری که بتواند به بهترین شکل امنیت این فضا را فراهم کند، باید مورد استفاده قرار بگیرد.
پیگیری مسائل معیشتی خبرنگاران
امام جمعه مشهد در پایان با تأکید بر رفع مشکلات معیشتی جامعه خبرنگاران عنوان داشت: تفاوتی که بین خواهران و برادران خبرنگار وجود دارد، مسئله تأمین معیشت خانواده است که معمولاً بر عهده آقایان میباشد، اما با این وجود بحث معیشت خبرنگاران خانم با آقا باید بهطور همزمان مورد رسیدگی قرار بگیرد.
آیتالله علمالهدی افزود: حل این مسئله نیازمند یک اقدام تشکیلاتی است که باید توسط دستگاههای اجرایی کشور صورت بگیرد؛ بنده از بسیج رسانه استان درخواست میکنم که اقدام قاطع و اساسی در این زمینه انجام دهند، زیرا صف مقدم جبهه امروز جامعه خبرنگاران میباشند.
وی با اشاره به تثبیت نقش زنان در حکمرانی دینی بیان داشت: آنچه مسلم است این هست که خواهران استعدادهای خاصی دارند که برادران از آن برخوردار نیستند، اما در خصوص نقش خواهران در مدیریت و حکمرانی نیاز به بحث و برنامهریزی جامعی وجود دارد که باید از سوی مسئولین در سطح کلان کشور مانند مجلس شورای اسلامی برنامهریزیهایی صورت بگیرد.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط پیامبَران آزادگی تصاویر/ برگزاری رویداد رسانهای «طنین» در یزد برگزیدگان رویداد رسانهای طنین در گیلان معرفی شدند
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/794647/