مدیران استان هفته ای یک بار باید برای جذب اعتبار به تهران بروند
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام خراسان - استاندار قم گفت: مدیران دستگاه های اجرایی باید دست کم هفته ای یک روز به تهران برای جذب اعتبارات سفر و با پیگیری و مدیریت بتوانند این اعتبارات را برای استان قم جذب کنند.
اکبر بهنام جو در نهمین جلسه شورای اداری استان قم در سال جاری گفت: امتیازدهی به مدیران استان قم براساس تلاش آنها برای جذب اعتبارات ملی صورت می گیرد و برنامه های استان نیز باید براساس جذب اعتبارات و برنامه چهارساله به پیش برود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی ادامه داد: مدیران دستگاه های اجرایی باید دست کم هفته ای یک روز به تهران برای جذب اعتبارات سفر و با پیگیری و مدیریت بتوانند این اعتبارات را برای استان قم جذب کنند.
وی با بیان این که جلساتی در همین راستا تشکیل خواهد شد که میزان سعی و تلاش دستگاه های اجرایی برای جذب اعتبارات ملی بررسی شود گفت: مدیران می توانند در این رابطه از ظرفیت استانداری و نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی استفاده کنند.
استاندار قم با اشاره به این که باید چند طرح و سند برای استان قم آماده کنیم، تصریح کرد: یکی از این اسناد، سند آمایش استان است که براساس این سند باید توسعه قم در حوزه های صنعت، کشاورزی و گردشگری مذهبی بررسی شود.
بهنام جو، مساله کمبود تخت بیمارستانی در قم را مورد اشاره قرار داد و افزود: سند جامع سلامت را باید به پیش ببریم تا بتوانیم نیازهای درمانی استان در همه بخش ها را جبران کنیم.
وی به مساله کمبود مدرسه در استان قم نیز اشاره کرد و گفت: در قم 270 مدرسه کمبود داریم که باید بتوانیم براساس طرح ها و برنامه ها، این تعداد مدرسه را طی چهارسال جبران نماییم.
وی به بحث ناترازی انرژی به خصوص برق در استان قم اشاره کرد و افزود: با پیگیری و جدیت و ارائه برنامه ای مدون باید طی مدت 2 سال بحث ناترازی برق در قم حل و فصل شود که این کار مهم نیازمند تلاش و برنامه ریزی است.
بهنام جو، ریزگردها را نیز از مسائل مهم استان قم عنوان کرد و گفت: اداره کل حفاظت محیط زیست درحال آماده کردن طرحی در این خصوص است که البته نیازمند بودجه زیادی است و امیدواریم با جذب اعتبارات و همکاری تمام دستگاه های مسوول، مساله ریزگردها را حل و فصل نماییم.
حجت الاسلام والمسلمین قاسم روانبخش نماینده قم در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه در سخنان کوتاهی، مسائل فرهنگی را مورد اشاره قرار داد و گفت: کسانی که در قم ساکن هستند و افرادی که به این شهر وارد می شوند باید حرمت شهر مقدس قم را حفظ کنند، چراکه اگر مسائل فرهنگی در این شهر حل و فصل شود دیگر شهرهای کشور نیز از قم الگو می گیرند.
حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری دیگر نماینده قم در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه، با اشاره به مساله ناترازی انرژی در کشور و استان قم اظهار کرد: این ناترازی محصول عوامل متعددی از جمله مصرف نادرست، زیاده روی در مصرف و سیاست ها و اقدام های نادرست دولت هاست.
وی ادامه داد: به طور مثال برای یک روستا با 20 خانوار، برای کیلومترها برق رسانی و شبکه برق هزینه های زیادی مصرف می شود، درعین حال میزان اتلاف انرژی در طول مسیر را نیز نباید نادیده بگیریم، درحالی که می توان با هزینه ای بسیار کمتر نیروگاه خورشیدی در چنین مناطقی احداث کنیم و این مساله باید با جدیت بیشتری دنبال شود.
وی بحث روشنایی تابلوهای تبلیغاتی در شهر و مسیرهای جاده ای را مورد اشاره قرار داد و گفت: درحالی که برق واحدهای تولیدی و منازل مردم قطع می شود و شاهد بعضا خسارت به واحدهای تولیدی و یا لوازم خانگی مردم براثر نوسانات برق هستیم اما مشاهده می کنیم که این تابلوها هیچ وقت خاموش نمی شوند.
ذوالنوری با بیان این که مردم نباید در رفتار و گفتار مسوولان تناقض ببینید گفت: در این صورت است که آنها نیز همراهی کرده و نسبت به مصرف بهینه سعی بیشتری خواهند کرد.
انتهای پیام
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/800829/