کشف استعدادهای قرآنی در بین نابینایان توسط دو بانوی نابینای تربتحیدریه
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش ؛ در تربتحیدریه دو بانوی کمبینا و نابینا با علاقه و حوصله بهدنبال کشف استعدادهای قرآنی در بین نابینایان و کمبینایان هستند و طی 10 سال اخیر با راهاندازی یک موسسه قرآنی به آموزش قرآن کریم در بین روشندلان میپردازند.
روشهای آموزشی برای نابینایان متفاوت است زهرا روانبخش، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآنی آیههای نور تربت نیز از جمله این روشندلانی است که از سال 1390 با تأسیس مؤسسه قرآنی توانسته خدماتی نهتنها به روشندلان تربتحیدریه؛ بلکه به روشندلان سایر شهرستانهای خراسانرضوی ارائه دهد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او درباره علت آغاز به کار این مؤسسه قرآنی میگوید: علت نخست شروع آموزش قرآن برای نابینایان این بود که خودم نابینا و حافظ قرآن هستم. پیش از راهاندازی این مؤسسه قرآنی، 10 سال مدیر جامعه نابینایان بودم و در جریان تمامی آموزشها به جامعه نابینایان قرار داشتم. پس از پایان دوره مسئولیت، بسیار تمایل داشتم بچههای بااستعداد را انتخاب کنم؛ زیرا آنها واقعاً بااستعداد و علاقهمند بودند و نیاز به ایجاد یک مؤسسه قرآنی ویژه نابینایان احساس میشد؛ چرا که وقتی بچههای نابینا به مؤسسات عادی میرفتند، پیشرفت مطلوبی نداشتند؛ زیرا روشهای آموزشی برای نابینایان متفاوت است.
مدیر مؤسسه فرهنگی قرآنی آیههای نور تربت با بیان اینکه اولویت ما آموزش به نابینایان در زمینه حفظ قرآن است، میافزاید: زمانی که این مؤسسه را در سال 1390 تأسیس کردیم، تنها یک مؤسسه قرآنی ویژه نابینایان در اصفهان وجود داشت و ما دومین مؤسسه ویژه نابینایان بودیم. اکنون 25 قرآنآموز فعال در مؤسسه داریم که بهصورت حضوری و غیرحضوری در کلاسهای حفظ قرآن شرکت میکنند. همچنین 15 حافظ قرآن داریم که دوره آموزشیشان تکمیل شده است.
روانبخش با اشاره به اینکه هر سال در مسابقات قرآنی که توسط آموزش و پرورش، اوقاف و بهزیستی برگزار میشود، قرآنآموزان ما شرکت کرده و موفق به کسب مقامهای استانی و کشوری نیز شدهاند، عنوان میکند: قرآنآموزانی از شهرستانهای زاوه، مهولات و خواف نیز داریم که بهصورت غیرحضوری و مجازی در کلاسهای حفظ قرآن ما شرکت میکنند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/802566/