لزوم استفاده از ظرفیت نخبگان برای توسعه خراسان جنوبی
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام خراسان - رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی گفت: تعدادی از نخبگان استان در تراز ملی هستند اما با این وجود از آنها برای توسعه خراسان جنوبی استفاده نکردهایم. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سیدحسن هاشمی امروز در مراسم تکریم رئیس و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: در سال 1282 سومین مدرسه کشور در بیرجند ایجاد شد، در 1327 اولین مرکز درمانی، در سال 1356 دانشگاه بیرجند و در سالهای 1363 و 1364 دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی در بیرجند ایجاد شد.
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: هرچند خراسان جنوبی در جاده پیشرفت قرار دارد اما هنوز در اول این مسیر قرار داریم و اگر میخواهیم استان پیشرفت کند باید افق دید خود را تغییر دهیم.
مهاجرت نخبگان، از مشکلات موجود در خراسان جنوبی
وی خاطرنشان کرد: در حوزه فناوری و شرکتهای دانش بنیان و مراکز تحقیقاتی در جایگاه مناسبی قرار نداریم، این در حالی است که رونق همه جانبه کشور مبتنی بر تحقیق و پژوهش است.
هاشمی از مهاجرت نخبگان به عنوان یکی از مشکلات موجود در استان یاد کرد و افزود: تعدادی از نخبگان استان در تراز ملی هستند اما با این وجود از آنها برای توسعه خراسان جنوبی استفاده نکردهایم.
پرورش نیروی انسانی توانمند مورد توجه قرار گیرد
رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی با اشاره به تشکیل مجمعی از 40 نفر از نخبگان استان در تهران، ادامه داد: از همه فرصتهای موجود برای توسعه خراسان جنوبی در راستای برنامه هفتم توسعه کشور باید به خوبی بهره بگیریم.
هاشمی گفت: پرورش نیروی انسانی توانمند برای مسئولیتهای استان و توجه به پرسنل بیش از گذشته باید مورد توجه قرار گیرد.
نماینده بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در این دانشگاه در حد اعلا، باید همکاری لازم برای انجام اقدامات مورد نظر با هدف ایجاد تحول در دانشگاه علوم پزشکی به وجود آید.
مطالبات کادر درمان مورد توجه قرار گیرد
نماینده شهرستانهای قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: 5 گزینه به کمیته انتصابات وزارت بهداشت برای تصدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند معرفی شده بود که در نهایت دکتر گنجی فرد برای این مسئولیت انتخاب شد.
سلمان اسحاقی خاطرنشان کرد: ساخت بیمارستان با وجود پرسنل بیانگیزه و درخواست کار از آنها با اضافه کاری اجباری کار درستی نیست.
به گفته وی ابتدا باید مطالبات کادر درمان مورد توجه قرار گیرد و در این راستا باید مطالبات یک ساله طرح کارانه پرستاران پرداخت شود و رفاهیات پرسنل حوزه سلامت هم مورد توجه قرار گیرد.
اقدامات مورد نیاز برای اجرای درست نظام ارجاع عملی شود
اسحاقی، با بیان اینکه نیاز به منابع مالی و مدیریت صحیح از جمله ضرورتهای این حوزه است افزود: بیمههای تکمیلی در این استان بیخاصیت هستند و باید کاری کنیم که پرسنل با انگیزه و عشق و علاقه بسیار به مردم ارائه خدمت کنند.
وی تصریح کرد: باید اقدامات مورد نیاز برای اجرای درست نظام ارجاع عملی شود تا با انجام این کار بتوانیم کادر بهداشت و درمان و مردم را با خود همراه کنیم.
15 درصد عوارض حوزه معادن برای حوزه سلامت هزینه شود
نماینده شهرستانهای طبس، فردوس، سرایان، بشرویه و عشقآباد در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه پرداخت مطالبات گذشته این حوزه باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: با مصوبه مجلس 15 درصد از عوارض حوزه معادن باید برای این حوزه هزینه شود و از ظرفیت بخش خصوصی هم باید برای سرمایهگذاری در این حوزه به خوبی استفاده شود.
محمد نصیری بیان کرد: همه بدنه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از انتصاب گنجیفرد به این مسئولیت اعلام رضایت کردهاند که این موضوع کار ایشان را دشوارتر خواهد کرد.
اولویت، پرداخت حقوق پرسنل است
سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه اداره این دانشگاه یکی از سختترین مسئولیتها با توجه به گستردگی آن است، افزود: آنچه در دست داریم حاصل تلاش سربازان نظام سلامت از گذشته تاکنون است و امیدواریم قدمی به جلو برداریم تا در این مسئولیت سربلند باشیم.
محمود گنجیفرد، درباره رویکرد خود در این مسئولیت خاطرنشان کرد: براساس توصیه رئیس جمهور تشریک مساعی و احصاء توان جمعی درون و خارج از دانشگاه مبتنی بر رویکرد کارشناسی است و شنیدن صدای پزشکان و پرسنل برای من مهم است و معتقد به شنیدن عقاید و فضای باز هستم.
وی تصریح کرد: ارتباط مستقیم با پرسنل، حفظ عزت و کرامت آنها را وظیفه خود میدانم و تقویت نقاط قوت مدیران قبلی و تکرار آنها و دوری از نقاط ضعف و اشتباهات و انضباط مالی برای من اولویت دارد. اولویت، پرداخت حقوق پرسنل است تا انگیزه لازم در پرسنل برای توسعه این حوزه فراهم شود.
توسعه کیفی و کمی مورد نظر خواهد بود
سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی گفت: توسعه کیفی و در پایان توسعه کمی مورد نظر خواهد بود و از راهاندازیهای غیرکارشناسی خودداری خواهد شد و حداقل تغییرات را خواهیم داشت.
گنجی فرد تاکید کرد: از سهمخواهی منطقهای و اقلیمی جلوگیری و از توان خیرین برای توسعه این حوزه بهره خواهیم گرفت و بر اساس طرح جامع از این ظرفیت استفاده خواهد شد.
وی متذکر شد: نبود بیمارستان و دی کلنیک پزشکی در بیرجند هم از نقاط ضعف موجود است که مورد توجه قرار خواهد گرفت تا از عدم ماندگاری پزشکان با کمک ارکانهای نظارتی جلوگیری کنیم.
انتهای پیام/ 251
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/807344/