ضرورت شناسایی آسیب های اجتماعی جامعه ایثارگری کهگیلویه و بویراحمد
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - مسؤل دفتر نمایندگی ولی فقیه و مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان با اشاره به وضعیت جامعه ایثارگری گفت: آسیب های اجتماعی در بین جامعه ایثارگری احصاء شود
به گزارش ایثار، حجتالاسلام قدرتالله خرمروز در جلسه مددکاری که با حضور مدیرکل مددکاری بنیاد شهید کشور برگزار شد، گفت: شناسایی آسیبهای اجتماعی در میان جامعه ایثارگری کمک می کند که در جهت رفع آنها گام برداریم.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد افزود: توانمند کردن و توانمندسازی جامعه هدف یکی از اهدافی است که دنبال میکنیم ضمن اینکه آموزش مدنظر باشد.
وی با اشاره به کمبود نیروی تخصصی مددکار در استان و شهرستانهای استان گفت:جذب سهمیه مددکار متخصص نیاز استان است.
در ادامه مدیرکل مددکاری بنیاد شهید کشور گفت: آنچه از مددکاران انتظار میرود تکمیل و تقویت مهارت هایی ارتباطی به عنوان یک موضوع مهم و ضروری است.
دکتر بزرگی افزود: مددکار بنیاد شهید در طرح سپاس، مددکاری و آموزش ارتباط تنگاتنگی با جامعه ایثارگری دارند چرا که مورد اعتماد این جامعه هستند و حرفهایشان را راحتر به این جامعه می زنند لذا اگر تقویت شود بسیاری از موضوعات از جمله مشکلات و موضوعات عاطفی حل میشود.
وی با بیان اینکه جامعه ایثارگری نیاز به توجه و نگاه دارد، گفت: مجهز شدن به حرفه روز نیاز مددکاران است که در محاوره، گفت وگو و آموزش نیاز است.
وی با بیان اینکه در برنامهریزیها خانواده پر آسیب مشخص شوند، گفت: کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ شرایط خاص اقلیمی، شرایط اقتصادی و معیشتی استان پر آسیبی است که می طلبد برنامههای صمیمی تری با آنها داشته باشیم و در جهت رفع مشکلات جامعه هدف گام برداریم.
وی با اشاره به اینکه مددکار بنیاد شهید باید اخلاق و مدیریت حرفهای داشته باشد، گفت: تصمیم گیری ها براساس نظر مددکاران است و پیشنهاداتی ارائه می شود باید قابلیت اجرا را داشته باشد تا بتوانیم به درستی تصمیم گیری کنیم.
وی با اشاره به اینکه به دنبال تدوین سند رسمی مددکاری اجتماعی در بنیاد شهید هستیم، افزود: تمام هدف این است که این نظامنامه به سرانجام برسد تا براساس این سند رفتار کنیم.
مدیرکل مددکاری بنیاد شهید کشور با اشاره به کمبود نیروی مددکار و سختیهای کار گفت: تلاش می کنیم مشکل کمبود مددکار را برای استانهای پر آسیب کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و چهارمحال و بختیاری رفع کنیم
بزرگی با اشاره به اینکه آسیب های اجتماعی جامعه ایثارگری بالا است، گفت: به دنبال ایجاد فضایی برای ایجاد زنجیره سلامت برای افراد با ریسک بالا هستیم و تفاهم نامه سه جانبهای میان بنیاد شهید، بیمارستان های روانپزشکی تحت پوشش متد و واحد سلامت روان منعقد میشود.
وی بیان کرد: مددکاری کار بسیار سختی است و جامعه ایثارگری با آسیب های زیادی مواجه هستند که قدردان زحمات مددکاران هستیم.
مدیرکل مددکاری بنیاد شهید کشور افزود: در حال انعقاد قرار داد با اورژانس اجتماعی برای مداخله در مواقع نیاز هستیم، ضمن اینکه در حال تدوین مراحل اجرایی ماده 20 هستیم.
در ادامه صمدی معاون تعاون بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد گفت: در 10 ماهه امسال 11 هزار و 467 دیدار در سطح استان انجام گرفت که 2 هزار و 860 مورد مربوط به ستاد استان و توسط مدیرکل و معاونین صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه از مجموع 11 هزار و 468 دیدار پنج هزار دیدار به صورت حضوری بوده، افزود: در حوزه آموزش خانواده قریب به 10 هزار و 43 نفر در 81 کارگاه آموزشی حضور یافتند و تعداد 205 جلسه هم برگزار شد.
وی عنوان کرد: در بحث آموزش مجازی حدود یک هزار و 268 نفر اعضای گروه ها بود که 318 پیام به این گروه ها ارسال شد.
صمدی بیان کرد: در حوزه مددکاری فردی چهار هزار و 613 نفر شرکت کنندگان جلسه بوده است، در حوزه مددکاری عمومی 3 هزار و 397 جلسه به تعداد 10 هزار و 260 نفر برگزار کردیم.
صمدی بیان کرد: در بحث تحکیم خانواده سه هزار و 397 جلسه به تعداد 10 هزار و 262 مراجعه کننده داشتیم، در بحث کارگروه موارد خاص 34 کارگروه موارد خاص در سطح استان و شهرستان ها برگزار و 6 جلسه مداخله در بحران برگزار کردیم.
وی با اشاره به آسیب های اجتماعی جامعه ایثارگری گفت: کمبود نیروی تخصصی مددکاری از مشکلات بنیاد شهید است که کمبود نیروی مددکاری در سطح ستاد و شهرستان های استان به صورت ویژه دیده شود.
صمدی عنوان کرد: 2 هزار نفر از جانبازان کمک معیشت می گیرند و چون وضعیت اقتصادی استان ضعیف است و هیچ کارخانه ای در سطح استان نیست امید به حمایت بنیاد دارند.
وی بر تجهیز مراکز مشاوره تاکید کرد و گفت: اعتبارات تجهیز مراکز مشاوره یا به صورت استانی و تملک است یا از طریق مرکز تزریق میشود که تاکنون یک ریال برای تجهیز مراکز اختصاص داده نشده است.
معاون تعاون بنیاد شهید سختی های کار در حوزه مددکاری را یادآوری کرد و گفت: این موضوع از طریق سازمان امور استخدامی پیگیری شود.
صمدی همچنین عنوان کرد: خانواده فرزندان شهدایی که فوت کردند نیازمند مساعدت هستند.
در پایان دکتر شهر آشوب روانپزشک گفت: هم افزایی بین مراکز مشاوره مورد تاکید است تا بتوانیم از امکانات بهزیستی و سایر ادارات برای جامعه ایثارگری استفاده شود.
وی بیان کرد: انتظار می رود هر مددکاری سه مشاوره داشته باشد، ضمن اینکه ادارات همکاری بیشتری با مراکز مشاوره داشته باشند.
شهرآشوب خاطرنشان کرد: همه امکانات مراکز مشاوره برای جانبازان مهیا شود.
پایان پیام/
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/810831/