«جایزه کتاب» فرهنگیترین رویداد شهر اصفهان است
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه «جایزه کتاب» فرهنگیترین رویداد شهر اصفهان است، گفت: این رویداد مهم مهجور مانده است، بنابراین از مدیران و ذینفعان درخواست میکنیم با حمایت بیشتر، این رویداد را به نمادی از افتخار فرهنگی شهر تبدیل کنند.
مصطفی نباتینژاد در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری بیستوهفتمین رویداد جایزه دو سالانه کتاب اصفهان که امروز _پنجشنبه چهارم بهمن_ در اتاق بازرگانی برگزار شد، اظهار کرد: این جایزه یکی از ارزشمندترین و فرهنگیترین رویدادهای اصفهان در طول سالهای گذشته است.
وی با اشاره به بیمهریهایی که به این رویداد شده است، افزود: تصورم این بود که این جایزه مهجور مانده است، هرچند مدیران استان تمام تلاش خود را کردند که آن را به جایگاه شایستهاش برسانند، اما سایر ذینفعان و حتی مدیریت شهری ما نتوانستند همراهی لازم را داشته باشند.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: این در حالی است که انتشارات مدیریت شهری صاحب این جایزه شده بود، اما همزمانی این رویداد با جلسات بودجه و مسائل دیگر موجب شد توجه کافی به آن نشود.
نباتینژاد با ابراز خرسندی از وجود فرهیختگان در اصفهان گفت: شهر ما از نعمت حضور فرهیختگان بهرهمند است و چنین جوایزی باید در مقایسه با جوایز مشابه در دیگر شهرها قرار بگیرند تا ارزش تولیدات علمی فاخر در عرصههای مختلف به درستی درک شود.
وی با بیان اینکه «جایزه کتاب» فرهنگیترین رویداد شهر اصفهان است، ادامه داد: هرچند بهای نقدی این جایزه بسیار اندک بود و بر اساس حکمی ملی تعیین شده بود، اما این موضوع نیازمند رشد و توسعه بیشتر است.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اهمیت الگوبرداری از این جایزه و سایر جوایز همچون جایزه ادبی و جایزه معماری خاطرنشان کرد: الگویی که از این جوایز باید گرفته شود، در مسیر طراحی جایزه بزرگ اصفهان که قرار است با مقیاسهای بینالمللی اجرا شود، بسیار مهم است.
نباتینژاد گفت: اینگونه جوایز نهتنها نباید حذف شود، بلکه باید تکمیل شود تا تصویری قوی و غنی از اصفهان و فرهیختگان آن ارائه دهد، زیرا این جوایز میتواند جایگاه تولیدکنندگان علم، دانش و فناوری را تقویت کنند و در نهایت به حل مسائل شهر اصفهان و حتی جهان بشریت کمک کند.
وی به نقل از یکی از فرهیختگان حاضر در این رویداد افزود: سوخت ساختن یک تمدن، تولیدات علمی و دانشی آن است و ما نباید از این موضوع غفلت کنیم و باید هر روز دغدغهمند باشیم تا سطح شهروندی و اندیشهورزی در شهر رشد کند و جایگاه فرهیختگان و اندیشمندان در اصفهان تقویت شود.
کد خبر 832633
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/813405/