پیام خراسان

آخرين مطالب

مرد جوان: عاشق دختر خیابانی شدم و از عشقش گورستان‌خواب شدم اجتماعي

مرد جوان: عاشق دختر خیابانی شدم و از عشقش گورستان‌خواب شدم
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ؛ جوان 36 ساله‌ای که به اتهام سرقت دستگیر شده بود، با بیان اینکه هرکس زندگی و آینده را خودش می‌سازد، درباره سرگذشت اسفبار خود به مشاور و مددکار اجتماعی کلانتری معراج مشهد گفت: دوران کودکی‌ام را در یکی از شهرهای کردستان گذراندم اما 11 سال بیشتر نداشتم که فرزند طلاق نام گرفتم چراکه پدر و مادرم به خاطر خرید یک قطعه زمین با هم دچار اختلاف شدند و در نهایت مهر طلاق را بر شناسنامه خودشان ثبت کردند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
پدرم مردی نظامی بود. مادرم نیز در یکی از مراکز درمانی کار می‌کرد اما هرکدام حساب بانکی جداگانه‌ای داشتند و مادرم نمی‌خواست درآمدش را برای خرید زمینی هزینه کند که پدرم قصد داشت سند آن را به نام خودش بزند.من پدرم را انتخاب کردم و به همراه او به همدان رفتم. مدتی بعد پدرم با زن جوانی ازدواج کرد و صاحب یک فرزند دیگر شد اما من که با نامادری کنار نمی‌آمدم، درس و مدرسه را رها کردم و با شستن قبور مردگان و فروش آب در گورستان، هزینه‌هایم را تامین می‌کردم و شب‌ها را نیز در گورستان می‌خوابیدم.
چند ماه این کار را رها کردم و به شستن شیشه خودروها در پایانه مسافربری روی آوردم و گاهی نیز با واکس زدن کفش مسافران روزگارم را می‌گذراندم تا اینکه روزی با یکی از دوستانم به باغی در اطراف همدان رفتیم. آن زمان 14 سال بیشتر نداشتم که دوستانم مرا تشویق به مصرف هروئین کردند تا بتوانم با انرژی زیادتری کار کنم. با آنکه می‌دانستم با مصرف هروئین روزگارم سیاه می‌شود اما غرورم اجازه نداد تا به آنها «نه» بگویم. این بود که با استعمال اولین مواد مخدر درآن باغ لعنتی آرام آرام به معتادی وحشتناک تبدیل شدم و زندگیم در مسیر تباهی قرار گرفت.چند سال بعد در خیابان عاشق دختری زیبا شدم و پس از مدتی رابطه پنهانی با او ازدواج کردم ولی این ازدواج نیز فرجامی نداشت چراکه من به خاطر مصرف مواد مخدر نمی‌توانستم نیازهای عاطفی همسرم را برآورده کنم. او نیز که در یک رابطه خیابانی با من ازدواج کرده بود، به من خیانت کرد و در حالی که فرزندی نداشتیم، به دنبال سرنوشت سیاه خودش رفت.بعد از این ماجرا من به مشهد آمدم چراکه دیگر در همدان انگشت‌نما بودم و همه مرا به عنوان معتادی ولگرد می‌شناختند. در همان روز ورودم به مشهد در یکی از مراکز تفریحی عاشق دختر دیگری شدم و او را در همان‌جا از پدر و مادرش خواستگاری کردم. آنها هم که مرا نمی‌شناختند با ازدواجمان در حالی موافقت کردند که من به آنها گفتم خانواده‌ام به خاطر طلاق از یکدیگر مرا رها کرده‌اند. آن‌ها زمانی در جریان اعتیادم قرار گرفتند که دیگر من با «فریده» ازدواج کرده بودم.
او دختر خوبی بود و با همه سرگردانی‌ها و بدبختی‌های من کنار آمد ولی من که به خاطر مصرف زیاد مواد مخدر نمی‌توانستم سرپناهی برایش فراهم کنم و هزینه‌های اعتیادم را نیز از مسیر سرقت تامین می‌کردم، به‌ ناچار به خانه پدرش بازگشت تا حداقل نانی برای خوردن داشته باشد. من همچنان در پارک‌ها و سرویس‌های بهداشتی می‌خوابیدم و به کارهای خلاف خودم ادامه می‌دادم.در همین حال هفته گذشته به کردستان بازگشتم تا پولی از مادرم بگیرم اما او مرا از خانه‌اش بیرون انداخت و فریاد زد که جز بدبختی و دردسر حاصلی برایش ندارم. این‌گونه بود که دوباره به پارک‌های مشهد بازگشتم تا اینکه به اتهام سرقت توسط نیروهای کلانتری معراج شناسایی و دستگیر شدم.با صدور دستوری ویژه از سوی سرگرد امیر رضا فعال(رئیس کلانتری معراج) تحقیقات درباره جرایم احتمالی دیگر این متهم ادامه دارد.
این خبر قدیمی بوده و صرف جهت عبرت آموزی بازنشر شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/820663/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سهم بزرگ دانشگاه رضوی در قهرمانی حوزه خراسان در سومین جشنواره مسابقات ورزشی حوزه

سارق 60 میلیارد ریال ارز و طلا در مشهد دستگیر شد

اعزام 55 کاروان سلامت به مناطق محروم خراسان شمالی

ورود سامانه بارشی به خراسان شمالی

بیست و هشتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد

دستگاه قضایی آذربایجان غربی نیازمند 100 قاضی جدید

8 سد در حال ساخت در خراسان شمالی/350 چاه مسدود شد

گنجینه امیرخان؛ شما که البته همه‌چیز را می‌دانی!

8150 کارگر ساختمانی خراسان شمالی بیمه تأمین اجتماعی دارند

ظرفیت‌های گردشگری خراسان شمالی را به دنیا معرفی می‌کنیم

زمان قطعی برق بجنورد امروز سه شنبه 16 بهمن ماه ( جدول خاموشی)

پر فروش ترین پاد یک‌ بار مصرف 2025 : پاد یکبار مصرف 6 هزار کامی کلیک Fizz Vapes Klik

برای اولین بار امسال ما قیمت گذاری برنج را انجام دادیم

خلأ اکران برخی فیلم‌های سطح بالای جشنواره فیلم فجر در مشهد

آخرین قیمت میوه و تره بار امروز سه‌شنبه 16 بهمن 1403

هوای مشهد ناسالم است – آفتاب نو | اخبار ورزشی

اینفوگرافی/ 6 ویژگی افراد روی مخ

اتصال 150 شهر و روستای خراسان شمالی به اینترنت پرسرعت

رشد 55 درصدی بودجه شهرداری بجنورد

عملیات احداث نخستین کارخانه تولید گاز طبیعی مایع شده در کیش آغاز شد

بسته پیشنهادی با موضوع «تاریخ استعمار»

پرفروش ترین کتاب های کمک درسی ابتدایی سال : راهنمای والدین

کتاب «عدم تحریف قرآن» به چاپ چهارم رسید + لینک

اشک‌های رضا کیانیان در یک مراسم

انتشار فراخوان انتخاب شعار سی‌وششمین نمایشگاه کتاب

مادر شهیدان والامقام «هادی و داوود توکلی‌پسند» به لقاءالله پیوست

مدیرکل مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران شرایط مشمولان خودرو داخلی را اعلام کرد

صدور رأی بدوی دیوان محاسبات درباره پرونده تخلف سه هزار میلیاردی

آغاز تولید مستند «عالم‌خدمتگذار» در شبکه خاوران

آیت‌الله علم‌الهدی: جانبازان گنجینه‌های انقلاب اسلامی هستند

آلودگی، مهمان دوباره هوای مشهد

صفای چایخانه حرم رضوی با پرچم سیدالشهدا(ع)

صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - سه‌شنبه 16 بهمن

برگزاری نخستین دوره رقابت‌های تیراندازی نیروهای مسلح خراسان جنوبی

15 پروژه اولویت دار برای هر شهرستان مشخص شده است

75 پروژه دهه فجر در شهرستان فردوس کلنگ زنی و افتتاح می‌شود

دعوت 2 هندبالیست نوجوان خراسان جنوبی به اردوی تیم ملی هندبال

شایسته‌ترین خدمت‌ها به مردم ارائه شود

تب برفکی 17 میلیارد تومان خسارت به دامداران اسلامیه وارد کرد

رهاورد سفر استاندار خراسان جنوبی در شهرستان فردوس

زمان قطعی برق بیرجند امروز سه شنبه 16 بهمن ماه ( جدول خاموشی)

سرپرست فرمانداری خوسف معرفی شد

مسیر سرمایه‌گذاری مطمئن در نقره/ راز استقبال سرمایه‌گذاران از گواهی سپرده نقره چیست؟

خواسته‌های بی‌شرمانه و خجالت آور زن‌شوهردار ، شوهرش را بی‌آبرو کرد!

سرمایه‌گذاری مشترک «کران» و صندوق جسورانه «فیروزه» بر روی کسب‌وکار پونیشا

ماجرای جنجالی زن برهنه در مشهد؛ روایت همسر او چه می‌گوید؟

هوای مشهد ناسالم است

فرماندار مشهد: بهره‌برداری از 109 پروژه در مشهد همزمان با دهه فجر

خیانت‌های شوهر مسافرخانه‌دار با زنان غریبه /ضرب و شتم همسر جوان مقابل معشوقه

برگزاری یادواره شهدای اصناف شهرستان تربت‌جام