ارتقای 25 پلهای جایگاه خراسان شمالی در نرخ تورم سالانه
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام خراسان - رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان شمالی گفت: جایگاه استان در نرخ تورم سالانه اکنون بیستوهفتم است در حالی که در ابتدای سال 1402 در رتبه دوم کشور بودیم.
مرتضی بهزادفر در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: پس از تشکیل استان خراسان شمالی، تلاشهای زیادی در حوزههای مختلف صورت گرفته است تا فرایند توسعه شتاب گیرد.
وی افزود: یکی از مهمترین نتایج این تلاشها قرار گرفتن خراسان شمالی در میان استانهای امن برای سرمایهگذاری است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: طبق گزارش مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در بهار 1403، این استان رتبه سوم را در این زمینه کسب کرده است.
بهزادفر تاکید کرد: سرمایهگذاریهای بزرگی در استان انجام شده است که از جمله آنها میتوان به احداث پتروشیمی و مجموعه آلومینای جاجرم اشاره کرد و این پروژهها نقش کلیدی در تولید و تأمین نیازهای کشور دارد.
وی اضافه کرد: کارخانه سیمان بجنورد با تولید 14 نوع سیمان مطابق با استانداردهای ملی و بینالمللی یکی از مجموعههای کمنظیر در کشور است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان شمالی ادامه داد: ظرفیت عظیم نیروی انسانی، احداث بیمارستانهای استان، فرودگاه بجنورد و ایجاد مجتمعهای صنعتی از مهمترین عوامل پیشران توسعه در خراسان شمالی است.
بهزادفر تصریح کرد: طبق گزارشهای مرکز آمار ایران خراسان شمالی در شاخصهای مختلف جایگاههای مهمی را به دست آورده است، به عنوان مثال این استان در سهم جمعیت تحت پوشش شبکه آب شهری رتبه نخست، در تعداد مراکز ارائهدهنده مراقبتهای اولیه بهداشتی رتبه دوم، در ضریب نفوذ تلفن همراه رتبه چهارم، در توزیع اراضی کشاورزی رتبه پنجم، در نرخ مشارکت اقتصادی رتبه ششم و در سرانه تولید گوشت مرغ رتبه هشتم را دارد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر نرخ تورم سالانه استان در جایگاه 27 قرار دارد در حالی که در ابتدای سال 1402 در رتبه دوم کشور بودیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: متوسط درآمد خانوارهای شهری در استان در جایگاه 16 و خانوارهای روستایی در جایگاه 22 کشور قرار دارد.
بهزادفر گفت: با توجه به اینکه 45 درصد جمعیت استان در روستاها زندگی میکنند، توجه به اقتصاد روستایی در اولویت قرار دارد و زیرساختهای این بخش باید ارتقا پیدا کند.
وی افزود: تمام این موفقیتها در قالب تحقق سند آمایش سرزمین رقم خورده است، اما خراسان شمالی همچنان نیاز به توسعه بیشتری دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی عنوان کرد: چشمانداز توسعه استان دستیابی به سطح توسعه متوسط کشور است که این امر از تأکیدات مقام معظم رهبری محسوب میشود.
بهزادفر اضافه کرد: سفر مقام معظم رهبری به استان یک فرصت تاریخی برای توسعه خراسان شمالی بود، چراکه در این سفر به مناطق کمبرخوردار توجه ویژهای شد.
وی اضافه کرد: سال 1401 مبلغ 45 میلیارد تومان، سال 1402 مبلغ 97 میلیارد تومان و سال جاری 130 میلیارد تومان از اعتبارات سفر تخصیص پیدا کرده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان شمالی گفت: در سفر ریاست جمهوری به استان، 48 مصوبه با اعتبار هفت هزار میلیارد تومان به تصویب رسید.
بهزادفر تأکید کرد: اجرای فاز نخست آبرسانی سرانی یکی از مهمترین مصوبات این سفر است؛ مجوز اجرای این پروژه در دولت سیزدهم صادر شد و در دولت چهاردهم نیز با تأمین 2,000 میلیارد تومان اعتبار، عملیات اجرایی فاز نخست آن آغاز خواهد شد.
کد خبر 836602
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/821405/