پیام خراسان

آخرين مطالب

برق به روستاهای شهرستان حاجی آباد آمد ، حتی روستای سرگلان با هفت خانوار جمعیت اجتماعي

برق به روستاهای شهرستان حاجی آباد آمد ، حتی روستای سرگلان با هفت خانوار جمعیت
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - اهتمام مدیریت برق حاجی آباد به توسعه برق در روستاها

پیام خراسان

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع برق استان هرمزگان : تصور کنید که شب‌ها در دل تاریکی، چراغ‌های کوچک در روستای سرگلان روشن می‌شود و چهره‌های خندان خانواده‌ها را در نور ملایم خود غرق می‌کند. صدای خنده کودکان در فضای خانه‌ها طنین‌انداز می‌شود و امید به فردایی روشن‌تر در دل بزرگ‌ترها زنده می‌شود.
برق، نه تنها نوری به خانه‌ها می‌آورد، بلکه زندگی را متحول می‌کند؛ تحولی که می‌تواند بر روی آموزش فرزندان، ارتباطات و حتی کسب و کارهای کوچک تأثیرگذار باشد.
این دستاورد، نشان‌دهنده عزم و اراده‌ی مسئولان شرکت توزیع برق هرمزگان و همت اهالی است که برای دست‌یابی به زندگی بهتر تلاش کرده‌اند. حالا سرگلان دیگر فقط یک نام نیست؛ بلکه نمادی از امید و پیشرفت است. با این نعمت تازه، روستاییان می‌توانند به آرزوهای خود نزدیک‌تر شوند و با شور و شوق بیشتری به آینده بنگرند.

پیام خراسان

بی‌شک، ورود برق به سرگلان حاجی‌آباد، نقطه عطفی در تاریخ این روستا خواهد بود؛ نقطه‌ای که یادآور تلاش‌های جمعی و همدلی مردم برای ساختن آینده‌ای روشن‌تر است. اکنون زمان آن است که با هم، در کنار یکدیگر، دست به دست هم دهیم و این نور را در دل زندگی‌مان حفظ کنیم.
این روستا در جوار معادن بزرگی چون معدن سنگ آهن تنگ زاغ قرار دارد و با بهره مندی از نعمت برق به کانون کار و تلا شو تولید تبدیل خواهد شد.
مهندس محسن عطایی زاده بندری مدیر برق شهرستان حاجی آباد هرمزگان در آیین بهره برداری از طرح های تامین و توزیع برق دراین شهرستان که با حضور فرماندار شهرستان و مسوولان محلی برگزار شد با گرامیداشت دهه فجر و چهل و ششمین سال پیروزی انقلاب اظهار داشت : تامین برق از محل عوارض برق روستایی دستاورد های بزرگی در این شهرستان رقم زده است.
عطایی زاده با بیان مشخصات این طرح برق رسانی اضافه کرد : طرح برق رسانی به روستای سرگلان با بهره گیری از یک دستگاه ترانس 50 کیلوولت آمپر و 200 متر شبکه 20 کیلوولت هوایی و 200 متر شبکه فشار ضعیف هوایی اجرا شده است و حدود یک یک میلیارد و 200 میلیون تومان هزینه داشته است ، توانیر برق رسانی به روستاهای بالای پنج خانوار را به عنوان یک دستورالعمل به شهرستان ها ابلاغ کرده و هر چند اجرای این طرح ها توجیه اقتصادی ندارد اما به عنوان یک رسالت سازمانی و خدمات رسانی به مناطق محروم دنبال می شود.

پیام خراسان

مدیر برق شهرستان حاجی آباد با بیان مشخصات سایر طرح های برق رسانی دراین شهرستان بهره برداری از افزون بر 386 میلیارد ریال طرح تامین برق و انرژی به مناسبت دهه فجر را هدیه ای به مردم برای توسعه خدمات بیشتر دانست.
مهندس عطایی زاده با بیان اینکه با افتتاح طرح های اصلاح و توسعه شبکه برق در این شهرستان شاخص های نوینی در توسعه خدمات و تامین برق پایدار مشترکان و شهروندان به ثبت می رسد افزود: بهره برداری از 4831 متر شبکه فشار ضعیف هوایی با اعتباری معادل 60 میلیارد و 629 میلیون ریال ، 2560 متر شبکه فشار متوسط هوایی و افتتاح 4 دستگاه پست هوایی از جمله طرح های دهه فجر امسال است.
مدیر برق شهرستان حاجی آباد در ادامه اضافه کرد: برق شهرستان حاجی آباد با افتتاح 220 دستگاه شبکه روشنایی معابر در محلات و اجرای 20 هزار و 307 متر طرح تعویض سیم های مسی با کابل خود نگهدار با اعتباری معادل 182 میلیارد و 763 میلیون ریال فصل جدیدی از توسعه خدمات در این شهرستان آغاز کرد.
عطایی زاده ، هوشمند سازی لوازم اندازه گیری مشترکین برق در این شهرستان را یکی از اولویت ها دانست و ادامه داد : طرح هوشمند سازی تجهیزات مصرفی 436 مشترک برق و جمع آوری 97 دستگاه تجهیزات و لوازم اندازه گیری معیوب از دیگر طرح های دهه فجر امسال است. این طرح ها با اعتباری افزون بر 386 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

پیام خراسان

علی خرم نسب فرماندار شهرستان حاجی آباد نیز با گرامیداشت دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی از خدمات برق این شهرستان تقدیر کرد و ثبت شاخص های جدید در توسعه برق رسانی روستایی را از جمله خدمات ماندگار و شایسته تقدیر دانست و بر لزوم شتاب بخشی به اجرای طرح های زیر ساختی و توسعه تاکید کرد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/821786/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خیّر نیکوکار بیرجندی فیش حج تمتع خود را به بیمارستان ایرانمهر بیرجند اهدا کرد

دعوت شورای تبلیغات از مردم برای حضور در مراسم «مهمانی لاله‌ها»

خراسان‌ رضوی یخ می‌زند؛ بارش برف و باران طی چند روز آینده

گاز 508 مشترک در خراسان‌ رضوی قطع شد

دستبرد مسافران قلابی به ویلاها و منازل اجاره‌ای!

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: بیمه دی هم راستا با بنیاد در خدمت رسانی به جامعه ایثارگری

دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی از مردم برای حضور در مراسم مهمانی لاله‌ها

1228 دانش‌آموز نخبه تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی

مسیر راهپیمایی 22 بهمن در بیرجند؛ میدان قدس تا چهار راه قرنی

پرداخت چهار هزار و 369 میلیارد ریال غرامت به خسارت دیدگان بیمه ایران در خراسان جنوبی

پاسخ فرمانده ارشد سپاه به ادعای نفوذی بودن عامل ترور دو قاضی

حاجی‌دلیگانی: حفظ و استمرار انقلاب اسلامی توسط مردم انجام شده است

آغاز ثبت نام عمره رمضان+ جزئیات و مراحل ثبت نام

راز تاریک شعبده‌ برنامه باز عصر جدید؛ از صحنه نمایش تا صحنه جرم!

واکنشی به خبر منتشر شده درباره ثبت‌نام اتباع خارجی غیرمجاز

تمرکز بر حاشیه‌ها و انتشار اخبار منفی، مانع توسعه در خراسان شمالی خواهد شد

ثبت حدود 95 میلیون تردد در محورهای خراسان‌شمالی

تحقق اهداف دولت با تلاش شبانه‌روزی امکان پذیر است

نجات جان کودک 14 ماهه توسط اورژانس هوایی خراسان شمالی

ورود بیش از 8 میلیون و 400 هزار خودرو به خراسان شمالی

روایت یک زیارت مجازی + فیلم

پژمانفر رئیس «فراکسیون شعائر اسلامی، قرآن و زیارت مجلس» شد

برگزاری میز خدمت قضایی در 46 مسجد با حضور دادستان و 184 قاضی و مدیر دادسرای تهران

برقراری پرواز از فرودگاه ارومیه به مقصد های مشهد و کیش

گاز بیش از هزار مشترک متخلف در خراسان‌رضوی قطع شد

قطعه 2 آزاد راه مراغه ـ هشترود تا پایان سال زیر بار ترافیک خواهد رفت

چند بار در روز بینی‌ام را برای درمان سرماخوردگی بشورم؟

افزایش قیمت تخم مرغ در آمریکا / بار 40 هزار دلاری در پنسیلوانیا به سرقت رفت

باند اصلی فرودگاه بین‌ المللی مشهد بهسازی شد

چرا باید بلیط قطارهای تهران مشهد را از فلای تودی بخریم؟

ترمیم و بهسازی باند 31 راست فرودگاه بین‌المللی مشهد بدون ایجاد خلل در انجام پروازها

گاز بیش از هزار مشترک در خراسان رضوی قطع شد

پیشران‌های توسعه شهرستان قوچان باید مشخص شوند

پارک لجستیک لطف آباد؛ دروازه حمل و نقل جاده ای ایران با آسیای میانه است

تشکل‌های مردمی پایه کار پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در مشهد

مشکل بلوارسرداران شهید گناباد حل شد/بهره‌برداری تا پایان سال

دمای هوا در خراسان‌رضوی 12 درجه کاهش پیدا می‌کند

بی‌توجهی دولت و دستگاه‌های اجرایی به پرداخت مطالبات شهرداری‌

به ازای هر صندلی مدیریتی در کشور، 80 نفر شهید شدند

افتتاح 36 طرح در سملقان

آیین رونمایی از 46 عنوان کتاب دفاع مقدس خراسان شمالی برگزار شد

اختتامیه مسابقه کتابخوانی «از دل آتش تا آلمان»

رونمایی از کتاب «تو فقط زنده بمان»

تالیف کتب و مستند کردن حماسه‌های دفاع مقدس موجب حفظ ارزش‌ها و جلوگیری از تحریف آن است

حسین گاردی در فرهنگسرای عطار نیشابوری رونمایی می شود

بهره‌برداری از امکانات کرانه مکران به پیشرفت سرعت می‌دهد

افزایش مهلت انقضای درخواست های تخصیص ارز به 30 روز

آخرین نرخ پروازهای داخلی تا 20 بهمن اعلام شد

سردار یوسفعلی‌زاده: نظام سلطه قادر به تحمیل اراده خود به جمهوری اسلامی نیست

رئیس قوه قضائیه فردا به لرستان سفر می کند