باند سرقت منزل در شیروان متلاشی شد
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - مهر / جانشین فرمانده انتظامی شیروان از دستگیری اعضای باند 4 نفره سرقت منزل خبر داد.
سرهنگ جواد زرهرن، جانشین فرمانده انتظامی شیروان اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت منزل در یکی از محلات شهرستان شیروان بلافاصله موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: در پی تحقیقات تخصصی پلیس، رد پای سارق سابقه دار شناسایی و در یکی از محلههای شهرستان شیروان دستگیر شد.
جانشین انتظامی شهرستان شیروان تصریح کرد: پس از بازجوییهای فنی متهم لب به اعتراف گشود و اذعان داشت که به همراه سه فرد دیگر اقدام به سرقت منزل کرده و اموال مسروقه را به یکی از ضایعاتیهای سطح شهرستان فروخته است.
سرهنگ زرهرن بیان داشت: با هماهنگی قضائی، 2 همدست دیگر متهم و فرد مالخری که اقدام به خرید اموال مسروقه از سارقان میکرد در عملیات ضربتی دستگیر و از منزل فرد مالخر اموال مسروقه به ارزش 800 میلیون ریال کشف شد.
وی با اشاره به اینکه اموال مکشوفه تحویل مالباخته شد، تصریح کرد: متهمان به همراه پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/821899/