پیام خراسان

آخرين مطالب

جزییات لو رفته از فعالیت یک باند خرید و فروش نوزاد در مشهد! اجتماعي

جزییات لو رفته از فعالیت یک باند خرید و فروش نوزاد در مشهد!
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش ؛ نیروهای کارآزموده کلانتری شفای مشهد از طریق به‌کارگیری منابع مردمی و مخبران محلی به اطلاعات هولناکی از خرید و فروش نوزادان دست یافتند که به صورت گسترده در شهرهای دیگر کشور فعالیت می‌کردند.
با این اطلاعات محرمانه، پیام‌های پلیسی رمزگونه به سلسله‌مراتب فرماندهی مخابره شد و بدین ترتیب با دستور ویژه سرتیپ دوم احمد نگهبان جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی گروه تخصصی مشترکی از افسران دوایر انتظامی با هدایت و نظارت مستقیم سرگرد احسان سبکبار رئیس کلانتری شفا وارد عمل شدند و تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کردند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
تحلیل‌های کارشناسی و بررسی‌های محرمانه پلیسی حکایت از آن داشت که 2 خواهر میانسال نوزادان خانواده‌های کم‌بضاعت یا معتادان مواد مخدر را خریداری می‌کنند و سپس آنها را به افرادی می‌فروشند که صاحب فرزند نشده‌اند.
ادامه این تحقیقات بیانگر آن بود که «م» (سرکرده باند) سوابقی با همین جرم دارد و نوزادانی را نیز در چند شهر دیگر کشور خرید و فروش کرده‌اند. اهمیت این ماجرا موجب شد قاضی کشیک دادسرای عمومی و انقلاب مشهد دستورهای قاطعی را برای پیگیری باند خرید و فروش نوزادان و دستگیری متهمان صادر کند.
طولی نکشید که عوامل انتظامی شب‌هنگام دامنه بررسی‌های خود را به بولوار هدایت مشهد کشاندند و «م» را در حالی دستگیر کردند که نوزاد دختر یک ساله‌ای را خریده بود. در همین حال مادر معتاد این نوزاد نیز به مقر انتظامی هدایت شد و توسط سرگرد اسلامی در دایره قضایی کلانتری مورد بازجویی‌های تخصصی قرار گرفت.
این زن 23ساله گفت: شوهرم کارتن‌خواب است و اطلاعی از او ندارم. خودم نیز در حال مصرف شیشه بودم و اوضاع مناسبی نداشتم. در این شرایط به منزل زنی به نام «ن» رفته بودم که او به عنوان واسطه دخترم را به زن دیگری فروخت و آنها مبلغ 60 میلیون تومان به من پرداخت کردند.
وی ادامه داد: ولی بعد از گذشت یک هفته از این ماجرا احساس مادریم به جوش آمد و تصمیم گرفتم دخترم را پس بگیرم، اما وقتی با زنی که دخترم را خریده بود روبه‌رو شدم، مرا تهدید کرد که باید 80میلیون تومان بازگردانم وگرنه دخترم را به تهران می‌فرستد.
«م» سرکرده سابقه‌دار این باند نیز با بیان اینکه خواهرم در زمینه رحم‌های اجاره‌ای قانونی و بیشتر در شهرهای تهران، کرج و بابل فعالیت می‌کند، به افسر تحقیق پرونده گفت: من از طریق «ن» (واسطه) با مادر معتاد این نوزاد آشنا شدم. او به خاطر اعتیاد شدید به مواد مخدر صنعتی نمی‌توانست از فرزندش نگهداری کند و از سوی دیگر هم قصد نداشت او را به بهزیستی تحویل بدهد.
وی افزود: این بود که من آن دختر خردسال را با پرداخت مبلغ 60 میلیون تومان برای فردی خریدم که با وجود درمان‌های متعدد باز هم صاحب فرزند نشده بود. ولی زمانی که آن زن ادعا کرد نمی‌خواهد دخترش را بفروشد، من هم گفتم باید پول مرا برگرداند.
در همین حال عضو واسطه این باند ادعا کرد من از هیچ چیز خبر ندارم و روزی که نوزاد مذکور خرید و فروش شده است، در بیمارستان بودم و دخالتی هم در این زمینه نداشتم.
با توجه به اینکه احتمال می‌رود پلیس با یک شبکه گسترده روبه‌رو باشد، بررسی‌های موشکافانه‌ای زیر نظر سرگرد سبکبار برای ریشه‌یابی ماجرای فروش نوزادان در شهرهای دیگر کشور در حالی آغاز شده است که 3 متهم این پرونده با دستور قاطع قضایی روانه زندان شدند و تحقیقات بیشتر، با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع، با تاکید ویژه جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی همچنان ادامه دارد.
منبع: فرارو
برچسب هاخرید و فروش نوزاد

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/826155/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رصدخانه پیشرفته اجرام فضایی ایران ساخته می‌شود

صنایع دستی؛ معیشت عزت‌آفرین جوامع بومی را به همراه دارد

مدارس و ادارات سراسر کشور تا یکشنبه 28 بهمن تعطیل شد؟

سردار تقوی: مردم‌محوری مهم‌ترین رکن خدمت و تکلیف پلیس است

باند «اسکلت‌های سیاه‌پوش» در چنگال قانون

بزرگترین مرکز هوش مصنوعی شرق کشور در دانشگاه بیرجند

قهرمانی تیم دارت دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در مسابقات کشوری

قهرمانی نماینده استان خراسان‌جنوبی در مسابقات کشوری بوچیا

اعلام برنامه‌های گرامیداشت نیمه شعبان در بیرجند

هزینه‌های سرسام‌آور «چراغ‌برات»؛ سنتی هزار ساله زیر سایه تجمل‌گرایی و اسراف

افزایش 58 درصدی تولید طلا در کارخانه فرآوری طلای هیرد

کشف بیش از 2000 لیتر سوخت قاچاق در بام و صفی آباد

راز جدایی ستاره محبوب از استقلال: ناگفته‌های مجیدی پس از 13 سال فاش شد!

خراسان شمالی در انتهای شبکه خط انتقال گاز است

زیر پوست انتخابات چه می‌گذرد؟/ عابدینی و بهاورند در نقش زاکانی و قاضی‌زاده

جودوکاران خراسان شمالی به اردوی تیم ملی بانوان دعوت شدند

رئیس قوه قضائیه به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد

راز قتل فجیع پیرزن 75 ساله به دستان مرد جوان فاش شد

تصاویر/برگزاری یادواره شهدای طلبه و روحانی استان خراسان شمالی

تصاویر/برپایی نمایشگاه اتقلاب و دفاع مقدس در یادواره شهدای طلبه و روحانی خراسان شمالی

تصاویر/اختتامیه پویش سراسری کودکان سایبری در شهرستان بجنورد

سالاریه: چهارمین ‌مرکز فضایی ایران در چناران افتتاح می‌شود

پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی فردا 25 بهمن ماه 1403 | پیش بینی آب و هوا خراسان رضوی فردا پنجشنبه 25 بهمن ماه 1403 + جدول هواشناسی مشهد

مهاجرانی:اسم فشار حداکثری، مذاکره نیست/زیر بار زور نمی‌رویم

همکاری بزرگ تهران-عشق آباد کلید خورد

تهران و خراسان رضوی بیشترین واحدهای خلاق را در کشور دارند

رازگشایی از جسد زن کردکویی در جنگل های بندر گز !

فرودگاه و راه آهن سرخس نقش مهمی در ایجاد ارتباطات بین‌ المللی دارند

پایان مسابقات بوچیای کشور بانوان با قهرمانی تیم خراسان رضوی

تعطیلی ادارات مشهد/ برودت هوای مشهد فردا تعطیل است؟ پنجشنبه 25 بهمن

مسیری که ایران برای هند و افغانستان هموار کرد

◄ چرا سالن های اعلام بار در تضاد با منافع ملی اقتصادی هستند؟

اهمیت توجه به بهداشت دهان و دندان از دوران نوزادی کودک

اجتماع منتظران ظهور در 22 کشور جهان و 1400 نقطه ایران

اطلاعات درباره هتل سی نور مشهد که باید بدانید!

جدول خاموشی برق خراسان رضوی فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق مشهد فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403

اختتامیه پنجمین پویش کودکان سایبری در خراسان رضوی برگزار شد

درخواست حمایت ویژه دولت از مناطق آزاد در دیدار مدیرعامل منطقه آزاد کیش با رئیس‌جمهور

ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی یکی از رسالت‌های شورای فرهنگ عمومی است

برگزاری دادگاه ضارب سلمان رشدی و اعتراف به مرگی که نزدیک بود

ائمه جمعه و جماعات مردم را به کتاب‌خوانی تشویق کنند

دلیل یکسانی و یگانی منحصربه فرد قرآن چیست؟

گروه سایپا تحویل خودرو در ایام تعطیل را فعال کرد

لاگارد: تنش‌های تجاری می‌تواند مسیر تورم را تغییر دهد

تامین منابع جدید یارانه با حذف 2 دهک از یارانه بگیران

دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی چهارشنبه تعطیل شد

فعالیت 10 درصدی صنایع خلاق در پارک‌های علم و فناوری کشور

توانمندسازی طلاب خراسان برای خدمت سربازی

پزشکیان وارد بوشهر شد

گلایه کارگردان مشهدی فیلم «شوهر ستاره»