از گردشگری تا نوآوری، روایت دستاوردهای سمن های جوانان خراسان جنوبی در جشنواره ملی اتفاق 4
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - اختتامییه جشنواره ملی اتفاق 4 با حضور مسئولان کشوری در استان تبریز برگزار شد
جشنواره ملی «اتفاق 4» با هدف نمایش دستاوردهای سازمانهای مردمنهاد جوانان، در تبریز با حضور دنیا مالی وزیر ورزش و جوانان مهاجرانی سخنگوی دولت، معاون پارلمانی رئیس جمهور علیرضا رحیمی، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، اعظم کریمی، مدیرکل دفتر طرحهای فراگیر ملی، اسدی مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور جوانان و اعضای سمنهای جوانان و جمعی از مسئولان وزارت ورزش و جوانان برگزار می شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در این جشنواره، نمایشگاهی از دستاوردهای سازمانهای مردمنهاد در مرکز ملی همایش خاوران افتتاح شد.
ربیعی مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی نیز در حاشیه این رویداد تأکید کرد:«این جشنواره بستر مهمی برای رشد و تقویت شبکههای جوانان در سطح ملی است. امیدواریم این رویدادها محدود به یک دوره نباشند و بتوانند تأثیرات پایداری در توسعه اجتماعی و فرهنگی استانها بگذارند.»
جشنواره ملی «اتفاق 4» با قدردانی از برترین سمنهای کشور و ارائه برنامههایی برای حمایت از فعالیتهای جوانان، به کار خود پایان داد. انتظار میرود که نتایج این رویداد در آینده به شکل سیاستگذاریهای مؤثرتر در حوزه جوانان دیده شود.
آسیابانی سرپرست معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی در این مراسم گفت:«حضور سمنهای خراسان جنوبی در جشنواره اتفاق 4 نشان داد که این استان ظرفیتهای بالقوهای در حوزه جوانان دارد. ما برنامههایی برای گسترش این ظرفیتها و حمایت از استارتاپهای اجتماعی جوانان در نظر داریم.»
همچنین نمایندگان خراسان جنوبی در حاشیه نشست روایت تجربه ها و دستاوردهای خود را اینگونه بیان کردند:
هانیه حسینی (دبیر سمن حامیان گردشگران سرزمین سرخ از خراسان جنوبی): معرفی ظرفیتهای گردشگری استانها از طریق سمنها میتواند نقش مهمی در توسعه پایدار داشته باشد.»
حمید کاظمی تبار (سمن ذره بین نوآور نوین آفتاب از خراسان جنوبی): «جشنواره اتفاق 4 فرصت بینظیری بود تا فعالیتهای فرهنگی استان در سطح ملی معرفی شود. این رویداد به ما این امکان را داد تا دستاوردهای خود را در زمینه ترویج فرهنگ ایرانی-اسلامی و ارزشهای ملی به اشتراک بگذاریم. امیدواریم این جشنوارهها ادامه یابد و به تقویت همافزایی میان سمنهای فرهنگی در سراسر کشور کمک کند تا تاثیرات مثبت آن در سطح ملی به وضوح دیده شود.»
محمد مهدی شیروانی (سمن رهسا از خراسان جنوبی): «جشنواره اتفاق 4 یک فرصت بینظیر برای معرفی پروژههای فرهنگی و رسانهای بود. ما توانستیم در این رویداد تاثیرگذاری رسانهها در ترویج فرهنگ عمومی را به نمایش بگذاریم و به اهمیت فعالیتهای فرهنگی در ساختار اجتماعی کشور اشاره کنیم.
مرضیه فارسی (سمن دختران امیدگستر خاوران از خراسان جنوبی): «حضور مسئولان در این رویداد نشاندهنده توجه دولت به مشارکت جوانان است. امیدوارم این حمایتها فقط محدود به جشنواره نباشد. یقینا حل مشکلات اقتصادی کشور از گذر توسعه اجتماعی قابل حل است ظرفیت های اجتماعی و جوانان را برای حل مسائل اقتصادی به میدان بیاوریم»
شهلا لعل (دبیر سمن نواندیشان امروز کویر از خراسان جنوبی): یکی از نیازهای اصلی سازمان های مردم نهاد جوانان، آموزشهای تخصصی در حوزه فعالیتشان می باشد که امیدوارم در دوره های بعدی جشنواره به شرایط برگزاری این دوره ها و تفکیک موضوعی بر حسب نوع فعالیت سازمان ها توجه ویژه ای شود.
حسین علیانی (دبیر سمن عشاق الزهرا طبس از خراسان جنوبی): «جشنواره اتفاق 4 نشان داد که فعالیتهای فرهنگی و مذهبی جوانان همچنان مورد توجه است. ما در این رویداد توانستیم با سایر سمنها برای اجرای برنامههای مشترک همفکری داشته باشیم. چنین جشنوارههایی فرصتی برای انتقال تجربیات و گسترش فعالیتهای فرهنگی در سطح ملی است.»
ابوالفضل داوطلب (دبیر سمن راویان میراث شهر کاج ها از خراسان جنوبی) : «جشنواره ملی اتفاق 4 نشان داد که گردشگری فرهنگی میتواند به عنوان یک ابزار مهم برای تقویت هویت ملی و پیوند میان استانهای مختلف مورد توجه قرار گیرد. ما در این رویداد توانستیم ظرفیتهای گردشگری فرهنگی استان خود را در سطح ملی معرفی کنیم و با دیگر سمنهای فعال در این حوزه برای اجرای برنامههای مشترک گفتگو داشته باشیم.
امیرحسین مقری(دبیر سمن پویندگان میراث خاوران): «جشنواره اتفاق 4 فرصت بسیار خوبی بود تا فعالیتهای جهادی ما در زمینه خدمترسانی به مناطق محروم و آسیبدیده استان به نمایش گذاشته شود. این رویداد به ما این امکان را داد تا تجربیات خود را با دیگر سمنها به اشتراک بگذاریم و همچنین از همکاران خود در سایر استانها بیاموزیم. سید حسین رضوی (دبیر سمن جوانان منادیان الغدیر خراسان جنوبی): «جشنواره اتفاق 4 نشان داد که مساجد همچنان نقش مهمی در فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی جوانان دارند. ما در این رویداد توانستیم تجربیات خود را در زمینه اجرای برنامههای مسجدمحور با سایر سمنها به اشتراک بگذاریم و الگوهای موفق را معرفی کنیم. این جشنواره با هدف تقویت مشارکت جوانان در فعالیتهای اجتماعی و نمایش توانمندیهای آنان برگزار شد و نقش مهمی در ارتقای سطح آگاهی عمومی نسبت به ظرفیتهای سازمانهای مردمنهاد ایفا کرد. انتهای پیام خبرنگار:مرضیه شهریاری
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/827226/