شرکتهای تعاونی مرزنشینان در خراسان شمالی مغفول مانده است
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: استفاده از ظرفیت اقتصادی شرکتهای تعاونی مرزنشینان در استان مغفول مانده است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمودرضا معموری امروز _شنبه هجدهم اسفند_ در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: رفع مشکلات شرکتهای تعاونی مرزنشینان مسبب عایدی مطلوب برای اهالی مرزنشین و تأثیرگذاری مثبت در اقتصاد استان و کمک به تنظیم بازار است.
وی افزود: برای فعالتر شدن این ظرفیت منتظر اعلام نظر پایتخت نمیمانیم و با استفاده از ظرفیتهای قانونی درون استان مشکلات آنها را رفع میکنیم.
معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی با اشاره به یکی از دستور کارها مبنی بر درخواست تمدید خودکار و تسهیل فرایند مربوط به کارتهای اعضای شرکتهای تعاونی مرزنشینان، تصریح کرد: این شرکتها از جمله ظرفیتهای مغفول اقتصاد استان بوده و نگاه ما این است که با همین قوانین فعلی هم میتوان مشکل آنها را برطرف کرد.
معموری ادامه داد: اگر چه مسیر ارائه پیشنهاد به مراجع کشوری را طی میکنیم، اما با هماهنگی متولیان و محوریت استانداری و به خصوص بخشداران مناطق مرزی، حل مشکل میکنیم.
وی با تاکید بر اینکه مصوبه جلسه قبلی این شورا درباره هزینه برق صنایع استان با همکاری شرکت برق به سرانجام مطلوب رسیده است، افزود: گزارش امروز این شرکت نشان داد که جلسات نتیجهبخش بوده و خروجی آن باعث ایجاد انگیزه در تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی است.
معاون استاندار خراسان شمالی تعمیم مصوبه جلسه قبل به صنایع خوشحساب در پرداخت هزینه برق مصرفی را خواستار شد و گفت: با تعامل بسیار خوب اجزای حاکمیت و نمایندگان قوای سهگانه در استان، حرکت ما در مسیر تسهیل کار مردم تسریع شده است.
کد خبر 846900
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/831615/