هزینه کرد 340 میلیارد تومانی برای مباحث ترافیکی شهرستان بیرجند
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی بهترین در شورای هماهنگی ترافیک استان گفت: در طول دوره 3 ساله مدیریت شهری بحث پیشگیری را در اولویت قرار دادهایم و بیش از 340 میلیارد تومان در بحث ترافیکی در این مدت هزینه کردهایم.
وی از رکورد بی سابقه تملک 4 هزار متر مربع اماکن شخصی توسط شهرداری و تبدیل آنها به پارکینگهای رایگان خبر داد و افزود: تملک دو هزار متر مربع دیگر را هم در دستور کار شهرداری بیرجند است و سه دوربین کد دار را هم در بلوار پیامبر اعظم (ص) نصب کردهایم.
بهترین با اشاره به بروز رسانی طرح جامع ترافیکی شهر بیرجند تصریح کرد: خرید 7 تن رنگ برای خط کشی معابر شهر بیرجند از ابتدای سال جاری انجام و تعویض تابلوهای ورودی شهر بیرجند و همچنین معرفی مفاخر و مشاهیر بیرجند با نصب تابلوهای در ایام نوروز در حال انجام است.
وی از نصب تابلوهای هدایت مسیر، نصب 7 پایه دوربین پایش تصویر بر اساس مصوبه شورای ترافیک به عنوان دیگر اقدامات شهرداری بیرجند در روزهای پایانی سال یاد کرد.
بهترین تصریح کرد: از مدتی پیش همه زیرساختهای شهری را نوسازی میکنیم و طرح آبیاری نوین برای آبیاری فضای سبز هم در حال انجام است و زیباسازی اولویت سوم ما در انجام کارهای عمرانی شهری است.
شهردار بیرجند در ادامه متذکر شد: کارهای عمرانی شهرداری که در حال انجام است باید در پایان شهر جمع شود که در این زمینه درخواست همکاری پلیس راهور استان را داریم.
معاون اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی هم در ادامه گفت: برای نوروز امسال 100 کلاس درس نسبت به نوروز سال گذشته برای اسکان مسافران نوروزی افزایش یافته است و 13 پایگاه با ظرفیت 846 نفر برای اسکان نوروزی در استان پیش بینی شده است.
مهدی نبوی همچنین از پیش بینی 12 مدرسه در کنار بیمارستانها برای اسکان همراهان بیماران در زمان بروز حادثه خبر داد.
کد خبر 6406151
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/831755/