پیام خراسان

آخرين مطالب

قاضی دستور ترامپ برای استفاده از اختیارات زمان جنگ علیه مهاجران ونزوئلایی را غیرفعال کرد اجتماعي

قاضی دستور ترامپ برای استفاده از اختیارات زمان جنگ علیه مهاجران ونزوئلایی را غیرفعال کرد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - - یک قاضی فدرال روز شنبه استفاده دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از یک قانون زمان جنگ برای تسریع اخراج اعضای ادعایی باند ونزوئلایی «ترین د آراگوا» را به طور موقت متوقف کرد. 
ساعاتی قبل، ترامپ قانون «دشمنان خارجی» سال 1798 را علیه این گروه به کار گرفت و گفت که ایالات متحده با «تهاجم» یک سازمان جنایی رو‌به‌رو است که به آدم‌ربایی، اخاذی، جنایت سازمان‌یافته و قتل‌های قراردادی مرتبط است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
قاضی جیمز بوسبرگ یک دستور موقت بازدارنده برای 14 روز صادر کرد. بوسبرگ گفت که این قانون «مبنایی برای اعلامیه رئیس‌جمهور ارائه نمی‌دهد، زیرا اصطلاحات تهاجم و تجاوز واقعاً مربوط به اقدامات خصمانه است که توسط هر کشوری انجام می‌شود و متناسب با جنگ است نه یک گروه به اصطلاح تبهکار.» 
ترامپ با استناد به این قانون گفت که اعضای این باند با هدف بی‌ثبات کردن این کشور «جنگ نامنظم انجام می‌دهند و اقدامات خصمانه علیه ایالات متحده انجام می‌دهند». 
این قانون، که تنها در زمان جنگ استفاده شده است، می‌تواند به رئیس‌جمهور اجازه دهد تا از حقوق دادرسی عادلانه مهاجرانی که به عنوان تهدید دسته‌بندی شده‌اند، عبور کند و آنها را به سرعت اخراج کند. 
در حالی که این اعلامیه روز شنبه توسط کاخ سفید منتشر شد، عبارت‌بندی آن نشان می‌دهد که ترامپ آن را در روز جمعه امضا کرده است. 
لی گلرنت، وکیل اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا، به رویترز گفت: «این اعلامیه به اندازه هر کاری که دولت ترامپ انجام داده است، غیرقانونی است. وقتی که دولت می‌خواهد از اختیارات زمان جنگ، در حالی که در صلح هستیم، برای اهداف مهاجرتی یا هر هدف غیرنظامی دیگر استفاده کند نشان می‌دهد ما در سرزمین بسیار خطرناکی قرار داریم.» 
پام باندی، دادستان کل، گفت که بوسبرگ در حکم خود «از تروریست‌های‌ترین د آراگوا به جای ایمنی آمریکایی‌ها حمایت کرده است.» او در بیانیه‌ای گفت: «این دستور، اختیارات ثابت‌شده رئیس‌جمهور ترامپ را نادیده می‌گیرد و عموم مردم و اجرای قانون را در معرض خطر قرار می‌دهد.» 
بر اساس اعلامیه ترامپ، همه شهروندان ونزوئلایی 14 ساله یا بالاتر که به عنوان اعضای این باند شناسایی شوند، در ایالات متحده حضور داشته باشند و شهروند یا مقیم دائم قانونی این کشور نباشند، «مشمول دستگیری، بازداشت، امنیت و اخراج به عنوان دشمنان خارجی هستند.» 
قانون دشمنان خارجی بیشتر به دلیل استفاده از آن برای توجیه اردوگاه‌های بازداشت افراد ژاپنی، آلمانی و ایتالیایی‌تبار در طول جنگ جهانی دوم شناخته شده است. 
گروه‌های حقوق مدنی و برخی دموکرات‌ها از ایده احیای این قانون برای تسریع اخراج‌های دسته‌جمعی انتقاد کرده‌اند. 
دولت ترامپ در فوریه،‌ترین د آراگوا، کارتل سینالوآ و شش گروه جنایی دیگر را به عنوان سازمان‌های تروریستی جهانی تعیین کرد. 
منبع: رویترز

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/833789/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - دوشنبه 27 اسفند

حمله موشکی پهپادی یمن به ناو هواپیمابر آمریکا برای دومین بار

یمن برای دومین بار ناو هواپیمابر ترومن آمریکا را هدف قرار داد

هواشناسی 27 اسفند/ وضعیت جوی خراسان رضوی تا پایان سال آرام است

راز جاودانگی تختی از زبان علیرضا دبیر؛ پهلوانی که قلب‌ها را تسخیر کرد

صدای شمشیر سردار نا آرام در دالان های عمارت خورشید!

راز ژاپنی‌ها برای افزایش تمرکز و کاهش مه مغز

پرترددترین پروازهای داخلی؛ کدام مسیرهای هوایی ایران شلوغ‌اند؟

من زینب تو هستم

گل چهارم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 90+8

اینتر،آتالانتا را برد،از ناپولی فاصله گرفت/ حضور کوتاه طارمی

گل سوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط لامین یامال در دقیقه 90+2

بازی بزرگ فرانسه به کام میلیونرها؛ پیروزی PSG بر مارسی

راز جوانی ابدی فاش شد؟ پروتئینی که سن سلول‌ها را به عقب برمی‌گرداند!

نقش‌آفرینی در توسعه شبکه ریلی کشور یکی از اهداف استراتژیک فولاد مبارکه است/ استفاده از 61 درصد ظرفیت ریلی کشور برای ورود بار به فولاد مبارکه

گل اول اینتر به آتالانتا توسط کارلوس آگوستو در دقیقه 54

گل دوم اینتر به آتالانتا توسط لائوتارو مارتینس در دقیقه 87

گل سوم پاری سن ژرمن به مارسی توسط پل لیرولا در دقیقه 76

گل دوم اتلتیکو مادرید به بارسلونا توسط الکساندر سورلوث در دقیقه 70

گل اول بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط رابرت لواندوفسکی در دقیقه 72

کامبک دراماتیک لورکوزن مقابل اشتوتگارت

ورود طارمی به زمین در دقیقه 1+90؛ آتالانتا 0-2 اینتر

گل دوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 78

اشتوتگارت 3-4 بایرلورکوزن؛ معجزه ژابی تایم، ورکسلف این‌بار فرصت را از دست نداد

20 سال حبس و 2 بار قصاص مجازات قتل مادر و دختر پولدار+ جزئیات

گل اول اتلتیکومادرید به بارسلونا توسط خولیان آلوارز دقیقه 45

پیروزی بزرگ منچستر مقابل لستر

گل اول مارسی به پاریس توسط امین گویری در دقیقه 51

اعتصاب بازیکنان فوتبال کلمبیا

گل اول منچستریونایتد به لسترسیتی توسط راسموس هویلوند در دقیقه 28

گل اول پاری سن ژرمن به مارسی توسط عثمان دمبله در دقیقه 17

گل علی قلی‌زاده به یاگلونیا بیاویستوک در دقیقه 9

گل سوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز در دقیقه 90

گل دوم منچستریونایتد توسط گارناچو در دقیقه 67

غار مرجنون بَرزٌک؛ راز هزارساله در دل کوه

منصوریان:یک بار بین دو نیمه بازی سال نو را جشن گرفتیم

«فیروزه‌کست» در اصفهان آغاز به‌کار کرد

بازار شب عید مشهد با حضور 450 بازرس پایش می‌شود

بررسی پدیده سیاست طایفه‌ای در گذار آسیای مرکزی/ چرا جوامع پسااستبدادی نتوانستند نظم جدیدی ایجاد کنند؟

اهدای بیش از 91 هزار جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی همدان

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

اولین اظهارات قاتلان امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران در دادگاه

پایان 1029 روز صدرنشینی مکس فرستاپن در جدول رانندگان!

نقل قول از روبرت لواندوفسکی؛ بایرن مونیخ بزرگ است اما با بارسلونا قابل مقایسه نیست

گل دوم نیوکاسل به لیورپول توسط ایساک

وقتی کیلیان امباپه از مقایسه شدن با کریستیانو رونالدو لذت می‌برد

طعنه به آنچلوتی: بهانه نیاور، ما هم استراحت نکردیم

به میکل آرتتا فقط چلسی را بدهید؛ رکورد درخشان سرمربی آرسنال مقابل رقیب همشهری

هشدار رئیس اتلتیکو به کورتوا: ساکت باش!

خلاصه بازی لیورپول 1 - نیوکسل 2