پیام خراسان

آخرين مطالب

تست نهایی فاز اول خط 3 قطار شهری مشهد انجام شد گفتگو

تست نهایی فاز اول خط 3 قطار شهری مشهد انجام شد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - شهردار مشهد در جریان تست نهایی فاز اول خط 3 قطار شهری مشهد، از آمادگی این پروژه برای بهره‌برداری در دهه کرامت با حضور رئیس جمهور خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محمدرضا قلندرشریف، شهردار مشهدصبح امروز در جریان تست نهایی فاز اول خط 3 قطار شهری مشهد، از آمادگی این پروژه برای بهره‌برداری در دهه کرامت خبر داد و اظهار کرد: این افتتاح با حضور رئیس‌ جمهور و مقامات عالی‌رتبه کشوری، استانی و شهری انجام خواهد شد.
اهمیت فاز اول خط 3 قطار شهری مشهد
شهردار مشهد با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین بخش‌های خط 3 قطار شهری، مسیر 6 کیلومتری از پایانه مسافربری تا میدان شهدا است، تصریح کرد: این مسیر به‌عنوان یکی از کلیدی‌ترین قطعات شبکه حمل‌ونقل شهری، نقش ویژه‌ای در سرویس‌دهی به زائران و شهروندان دارد.
قلندر شریف افزود: میدان شهدا، به‌عنوان بزرگ‌ترین جزیره ایستگاهی کشور، محل تبادل خطوط یک، دو، سه و در آینده خط چهار خواهد بود. در این محدوده، مسافران می‌توانند به راحتی میان خطوط مختلف جابه‌جا شوند و به نقاط مختلف شهر دسترسی داشته باشند.
پیشرفت‌های انجام‌شده در خط 3
وی در خصوص وضعیت آماده‌سازی ایستگاه‌های خط 3 گفت: در حال حاضر، سه ایستگاه از این خط آماده بهره‌برداری است و پله‌برقی‌های آن نصب شده است. البته تأخیر در تأمین اوراق مشارکت و مشکلات ناترازی و تعطیلی کارخانه‌ها موجب شد که برخی از تجهیزات با تأخیر وارد شوند. خوشبختانه اکنون تمامی پله‌برقی‌ها به مشهد رسیده و تنها تعداد محدودی از آن‌ها باید در میدان شهدا نصب شود.

پیام خراسان

شهردار مشهد افزود: ایستگاه سلامت نیز آماده بهره‌برداری است و به‌زودی افتتاح خواهد شد تا محدوده بیمارستانی این منطقه از مزایای حمل‌ونقل ریلی برخوردار شود.
وضعیت کلی شبکه قطار شهری مشهد
قلندرشریف عنوان کرد: طبق طرح جامع حمل‌ونقل، شهر مشهد دارای چهار خط قطار شهری است. فعالیت اجرایی این پروژه‌ها از دهه 70 آغاز شد و طی سال‌های گذشته پیشرفت قابل‌توجهی داشته است: خط 1 در دوره سوم شورای شهر به بهره‌برداری رسید.
وی ادامه داد: خط 2 در دوره چهارم عملیاتی شد و تکمیل نهایی آن در دوره ششم انجام می‌شود، خط 3 از شهرک ابوذر آغاز شده و تا الهیه ادامه دارد. دستگاه حفار اکنون در قاسم‌آباد قرار دارد، خط 4 که از شهرک شهید رجایی آغاز می‌شود، در آینده به شهرک شهید باهنر متصل خواهد شد. این خط نیز در حال حفاری است و تا میدان شهدا پیشروی داشته است و تا پایان این دوره، حفاری خطوط 3 و 4 تکمیل خواهد شد.
هزینه‌های اجرایی و نقش قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص)
شهردار مشهد در خصوص هزینه‌های اجرایی قطار شهری عنوان کرد: سال گذشته، حفاری هر کیلومتر از خطوط قطار شهری 300 میلیارد تومان هزینه داشت، اما اکنون این رقم به 400 میلیارد تومان افزایش یافته است. همچنین، ساخت هر کیلومتر قطار شهری 3500 میلیارد تومان هزینه دارد.
قلندرشریف از همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) و فرماندهان این مجموعه، به‌ویژه سردار عابد و سردار رحمانی، قدردانی کرد و گفت: قرارگاه خاتم بدون هیچ چشم‌داشتی فعالیت می‌کند و همیشه صدها میلیارد تومان از ما طلبکار خواهد بود، اما همچنان برای پیشبرد پروژه‌های عمرانی مشهد پای کار است.
مشهد؛ اولین شهر مذهبی جهان با حمل‌ونقل مستقیم ریلی به حرم مطهر
وی با اشاره به اهمیت راه‌اندازی فاز اول خط 3، تصریح کرد: مشهد اولین شهر مذهبی جهان خواهد بود که در آن، حرم مطهر امام رضا (ع) به‌صورت مستقیم از طریق قطار شهری به زائران خدمات‌رسانی می‌کند.
شهردار مشهد افزود: زائران می‌توانند از پایانه مسافربری با خط 3، از فرودگاه با خط 1 و از راه‌آهن با خط 2 به میدان شهدا برسند و از آنجا به حرم مشرف شوند؛ این سیستم سریع‌ترین و ارزان‌ترین راه برای زیارت است.
قلندرشریف گفت: نرخ هزینه حمل‌ونقل عمومی در مشهد، که در سال 1403 به‌عنوان ارزان‌ترین تعرفه در کشور شناخته شد، در سال 1404 حتی ارزان‌تر نیز خواهد شد.

پیام خراسان

تقویت ناوگان اتوبوسرانی مشهد
شهردار مشهد در خصوص ناوگان اتوبوسرانی نیز خبرهای مهمی ارائه داد: تاکنون 400 دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اضافه شده است. از ابتدای سال جاری 100 دستگاه اتوبوس به بهره‌برداری رسیده است. از ابتدای دوره مدیریت شهری جدید، بیش از 250 دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس به خطوط شهری اضافه شده است. 400 دستگاه اتوبوس با اعتباری بالغ بر 5 هزار میلیارد تومان از منابع داخلی شهرداری تأمین شده است.
ایستگاه باب‌الجواد (ع)؛ شاهکار معماری در حمل‌ونقل شهری
قلندرشریف با اشاره به معماری خاص ایستگاه باب‌الجواد(ع) گفت: این ایستگاه با طراحی مشاوران حرم مطهر ساخته شده و از نظر معماری، یکی از ویژه‌ترین و بی‌نظیرترین ایستگاه‌های کشور است؛ در این پروژه، تولیت آستان قدس رضوی نیز همکاری ویژه‌ای داشته‌اند.
وی افزود: قطار شهری مشهد یکی از فعال‌ترین پروژه‌های حمل‌ونقلی کشور است و با سرعت بالایی در حال تکمیل است.
آمادگی ویژه مشهد برای استقبال از زائران نوروزی
شهردار مشهد، از برنامه‌ریزی گسترده برای پذیرایی از زائران در نوروز 1404 خبر داد و گفت: مشهد با تمامی امکانات خود آماده استقبال از زائران است. شهرداری مشهد برنامه‌های گسترده‌ای را در حوزه‌های خدمات شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل تدارک دیده است.
وی خاطرنشان کرد: برای نخستین‌بار، در ابتدای سال 1404، خدمات حمل‌ونقل عمومی به‌صورت 24 ساعته و چهار شبانه‌روز مداوم ارائه خواهد شد تا زائران و شهروندان بتوانند بدون دغدغه از امکانات شهری استفاده کنند.
انتهای پیام/282

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/833932/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ جدید/ «تیر مژگان» با صدای رضا ملک زاده

اجرای ترانه زیبای «منظومه احساس» توسط راغب در برنامه شب عیدی

ردپای قهرمان؛ رئال بوی خون را حس کرد

منچستریونایتد در اندیشه جذب رافینیا

دو بازی مرگ و زندگی سلسائو بدون نیمار

دیوار رئال قهرمانانه برگشت

هشدار نارنجی برای بازی فیورنتینا - یوونتوس

باشگاه پرسپولیس مطالبات پریرا را پرداخت کرد؛ پنجره بسته مربوط به دیاباته است

غول نروژی، دشمن شماره یک بارسلونا

خراسان از قطعیت انجام معامله واگذاری سهام خبر داد

برپایی جشن پیشواز نوروز نونهالان مهدالرضا (ع) در زیارتگاه شهید مدرس

سرهنگ ظریف: شهدا پایه‌گذاران امنیت و عزت کشور است

فرهنگ دفاع مقدس مظلوم واقع شده است

هوای بهاری خراسان رضوی را فرا گرفته است

افطاری 38 هزار نفری حرم رضوی در شب میلاد امام مجتبی(ع)

اعترافات هولناک آدم‌کُش‌های اجاره‌ای!

اجرای ناب آهنگ «بوی عیدی» توسط فرهاد مهراد در دی‌ ماه 1373

اجرای ترانه «مست» توسط راغب در ویژه برنامه شب عیدی شبکه دو

استاد ایرج: در این سال‌ها آوازهایی خواندم که خودم متعجب ماندم!

تداوم خدمت‌رسانی بیمه دی در نوروز 1404

توقیف 214 خودروی دارای تخلفات حادثه‌ساز در خراسان جنوبی

فرمانداران شهرستان‌های زیرکوه و سربیشه منصوب شدند

معرفی سرپرست دفتر باغ فردوس انجمن سینمای جوانان

بهره‌برداری از استخر سرپوشیده خوسف پس از گذشت 8 ماه از افتتاح رسمی

تنوع اقامتی خراسان جنوبی در نوروز 1404؛ از هتل‌های مدرن تا بومگردی ها

روزهای دارای گرد و غبار در خراسان جنوبی از 54 روز به 41 روز کاهش یافت

مسابقه ملی کتابخوانی «معروفا» در خراسان جنوبی برگزار می‌شود

سوال پانزدهم مسابقه زندگی با آیه‌ها در خراسان جنوبی

فرصت گردشگری آبشار زیارت مغفول مانده است

تسریع حل مشکلات سرمایه‌گذاران از طریق پنجره واحد سرمایه‌گذاری

73 تیم راهنمایی و رانندگی محورهای خراسان شمالی را کنترل می‌کنند

ترامپ از اجرای قانون دشمنان بیگانه منع شد

مشارکت 7 میلیاردی مردم خراسان شمالی در جشن گلریزان

دادگاه رسیدگی به پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران برگزار شد/ درخواست قصاص برای سارقان مسلح

دیدار جانشین هنگ مرزی سرخس با جانشین مرزبان کشور ترکمنستان+ تصاویر

قامت خمیده تهران زیر بار مشکلات زیست محیطی

پیش بینی آب و هوای مشهد فردا دوشنبه 27 اسفند 1403

آتش‌سوزی در پارک ملی گلستان

مدیر عالی حرم مطهر رضوی: 38 هزار زائرحرم رضوی مهمان سفره افطاری کریم اهل‌بیت شدند

شهردار مشهد: 100 دستگاه اتوبوس جدید در سال 1404 به حمل و نقل مشهد افزوده می‌شود

پروازهای مسافری به مشهد از فرودگاه پیام به زودی آغاز می‌شود

پیش بینی آب و هوای گلستان برای فردا دوشنبه 27 اسفند 1403

فرماندار تربت حیدریه: ادراک‌سازی و اقناع‌سازی با زبان رسانه و هنر محقق می‌شود

خودکشی عامل تیراندازی به مأمور نیروی انتظامی در نیشابور

سرهنگ سلامی: شعر متعهد و انقلابی یک رسانه بی‌نظیر و قوی است

رزرو هتل‌های چالوس، سفری خاطره‌انگیز در شمال ایران

خودکشی عامل تیراندازی به مأمور در نیشابور

درخشش تیم فوتسال منطقه انتظامی مشهد

پاسخ سردار سلامی به ترامپ: یمنی‌ها مستقلند، ما هیچ کمکی نمی‌کنیم | فیلم

83 درصد درآمد فولاد سنگان از فروش گندله سنگ‌آهن