پیام خراسان

آخرين مطالب

تیبو کورتوا: این غیرقابل تحمل و یک توهین بود ورزشی

تیبو کورتوا: این غیرقابل تحمل و یک توهین بود
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /تحمل بازیکنان رئال تمام شده و حتی برتری در یکی از دشوارترین بازی‌‌های فصل نیز مانع از اعتراضات تند آنها نشد.
فقط شصت و شش ساعت! این فاصله زمانی یک بازی ماراتن‌گونه در لیگ قهرمانان برابر اتلتیکو و بازی دیشب برابر ویارئال بود. بازیکنان رئال پس از ضربات پنالتی در دربی نیمه شب به خانه رسیدند و با تنها پنجاه دقیقه تمرین وارد یکی از دشوارترین بازی‌های فصل شدند. رئال برد اما خشم و عصبانیت باشگاه و ستاره‌های تیم قابل کنترل نبود. یک جمله بیشتر از همه شنیده می‌شد: این غیر قابل تحمل است.
بازیکنان رئال مادرید، چه در میکسدزون و چه در رسانه‌های رسمی باشگاه، درباره زمان‌بندی بازی‌ها و استراحت کم تیم پس از بازی لیگ قهرمانان برابر اتلتیکو مادرید و دیدار مقابل ویارئال اعتراض کردند.
تیبو کورتوا، دروازه‌بان تیم، صریح‌ترین نظر را داشت: «شروع بازی خوب نبود، اما طبیعی است که با استراحت کم، پاها سنگین شوند. اما بعد خیلی سریع بازی را برگرداندیم، خوب دفاع کردیم، خیلی خسته بودیم، اما تعهدمان قابل توجه بود. ویارئال تیمی است که در رده پنجم قرار دارد، خوب بازی می‌کند و برای ما سخت است. این سه امتیاز بسیار مهم بودند. ما وقتی مجبور باشیم بازی می‌کنیم و نمی‌خواهیم بهانه‌تراشی کنیم، اما خوشحالم که بگویم به خاطر خستگی بازنده یا مساوی نشدیم. با این حال، طبیعی نیست که امروز ساعت 18:30 بازی کنیم.» 
کورتوا از تصمیم‌گیری‌های مربوط به زمان‌بندی بازی‌ها که باعث شد بازیکنان با کمتر از 72 ساعت استراحت به میدان بروند، انتقاد کرد: «من می‌فهمم که لیگ دوست ندارد سه تیم بزرگ در یک روز بازی کنند، اما این چیزی است که باید بپذیریم. در لیگ برتر انگلیس، تیم‌های لیگ قهرمانان در یک روز بازی می‌کنند. این بی‌احترامی به تیم و بازیکنان ما بود، چون ممکن بود از اینجا با مصدومیت بیرون بیاییم. فردا بازی اتلتیکو مقابل بارسلونا است و اتفاقی نمی‌افتد. می‌توانست یک سوپر یکشنبه باشد، مثل چیزی که در بلژیک داریم، یکشنبه‌ای فوق العاده که رئال مادرید قبل از اتلتیکو و بارسلونا بازی کند و مشکلی پیش نمی‌آید. این برای تلویزیون خوب است، اما برخی منافع وجود دارد و برای بازیکنان آسان نیست.» 
این موضوع به سلامت همه تیم‌ها و بازیکنان مربوط می‌شود 

پیام خراسان


لوکاس واسکز می‌دانست که فراتر از پیروزی مهم تیمش در لاسرامیکا، موضوع داغ، بازی با کمتر از 72 ساعت استراحت پس از بازی لیگ قهرمانان مقابل اتلتیکو مادرید بود. صحبت‌های آنچلوتی قبل از بازی، که تأکید کرده بود اگر چنین شرایطی تکرار شود، رئال مادرید در بازی حاضر نمی‌شود، مقدمه‌ای برای صحبت‌های واسکز بود. 
واسکز گفت: «این موضوع فقط به ما مربوط نمی‌شود، بلکه به سلامت همه تیم‌ها و بازیکنان مربوط است. ما باید به فکر بازیکنان باشیم، چون آن‌ها هستند که بازی را می‌سازند. برنامه‌ریزی‌های فشرده و زمان‌بندی‌های نامناسب می‌تواند به بازیکنان آسیب برساند و کیفیت فوتبال را کاهش دهد.» 
بازیکنان رئال مادرید نیز از موضع آنچلوتی حمایت کردند و خواستار توجه بیشتر به سلامت بازیکنان و برنامه‌ریزی مناسب برای بازی‌ها شدند.
بازار



حتی گرم کردن هم سخت بود
کیلیان امباپه نیز درباره سختی‌های حضور رئال مادرید در زمین لاسرامیکا صحبت کرد: «خیلی سخت است. همه بازی مقابل اتلتیکو را دیدند؛ 120 دقیقه با هیجان زیاد بازی کردیم. بعد از دو روز دوباره بازی کردن دشوار است. حتی گرم کردن هم سخت بود، اما ما باید به نشان باشگاه احترام بگذاریم و تا آخر بجنگیم. امروز این کار را کردیم و توانستیم برنده شویم.»
فران گارسیا هم در همین راستا گفت: «بدن به استراحت و ریکاوری نیاز دارد، به‌خصوص بعد از بازی‌های سنگین که به وقت اضافه می‌کشد. اما کار ما باید مثل همیشه ادامه پیدا کند.»

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/833984/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازار شب عید مشهد با حضور 450 بازرس پایش می شود

برای دومین بار در 24 ساعت گذشته ناو هواپیمابر آمریکا را هدف قرار دادیم

صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - دوشنبه 27 اسفند

حمله موشکی پهپادی یمن به ناو هواپیمابر آمریکا برای دومین بار

یمن برای دومین بار ناو هواپیمابر ترومن آمریکا را هدف قرار داد

هواشناسی 27 اسفند/ وضعیت جوی خراسان رضوی تا پایان سال آرام است

راز جاودانگی تختی از زبان علیرضا دبیر؛ پهلوانی که قلب‌ها را تسخیر کرد

صدای شمشیر سردار نا آرام در دالان های عمارت خورشید!

راز ژاپنی‌ها برای افزایش تمرکز و کاهش مه مغز

پرترددترین پروازهای داخلی؛ کدام مسیرهای هوایی ایران شلوغ‌اند؟

من زینب تو هستم

گل چهارم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 90+8

اینتر،آتالانتا را برد،از ناپولی فاصله گرفت/ حضور کوتاه طارمی

گل سوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط لامین یامال در دقیقه 90+2

بازی بزرگ فرانسه به کام میلیونرها؛ پیروزی PSG بر مارسی

راز جوانی ابدی فاش شد؟ پروتئینی که سن سلول‌ها را به عقب برمی‌گرداند!

نقش‌آفرینی در توسعه شبکه ریلی کشور یکی از اهداف استراتژیک فولاد مبارکه است/ استفاده از 61 درصد ظرفیت ریلی کشور برای ورود بار به فولاد مبارکه

گل اول اینتر به آتالانتا توسط کارلوس آگوستو در دقیقه 54

گل دوم اینتر به آتالانتا توسط لائوتارو مارتینس در دقیقه 87

گل سوم پاری سن ژرمن به مارسی توسط پل لیرولا در دقیقه 76

گل دوم اتلتیکو مادرید به بارسلونا توسط الکساندر سورلوث در دقیقه 70

گل اول بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط رابرت لواندوفسکی در دقیقه 72

کامبک دراماتیک لورکوزن مقابل اشتوتگارت

ورود طارمی به زمین در دقیقه 1+90؛ آتالانتا 0-2 اینتر

گل دوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 78

اشتوتگارت 3-4 بایرلورکوزن؛ معجزه ژابی تایم، ورکسلف این‌بار فرصت را از دست نداد

20 سال حبس و 2 بار قصاص مجازات قتل مادر و دختر پولدار+ جزئیات

گل اول اتلتیکومادرید به بارسلونا توسط خولیان آلوارز دقیقه 45

پیروزی بزرگ منچستر مقابل لستر

گل اول مارسی به پاریس توسط امین گویری در دقیقه 51

اعتصاب بازیکنان فوتبال کلمبیا

گل اول منچستریونایتد به لسترسیتی توسط راسموس هویلوند در دقیقه 28

گل اول پاری سن ژرمن به مارسی توسط عثمان دمبله در دقیقه 17

گل علی قلی‌زاده به یاگلونیا بیاویستوک در دقیقه 9

گل سوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز در دقیقه 90

گل دوم منچستریونایتد توسط گارناچو در دقیقه 67

غار مرجنون بَرزٌک؛ راز هزارساله در دل کوه

منصوریان:یک بار بین دو نیمه بازی سال نو را جشن گرفتیم

«فیروزه‌کست» در اصفهان آغاز به‌کار کرد

بازار شب عید مشهد با حضور 450 بازرس پایش می‌شود

بررسی پدیده سیاست طایفه‌ای در گذار آسیای مرکزی/ چرا جوامع پسااستبدادی نتوانستند نظم جدیدی ایجاد کنند؟

اهدای بیش از 91 هزار جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی همدان

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

اولین اظهارات قاتلان امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران در دادگاه

پایان 1029 روز صدرنشینی مکس فرستاپن در جدول رانندگان!

نقل قول از روبرت لواندوفسکی؛ بایرن مونیخ بزرگ است اما با بارسلونا قابل مقایسه نیست

گل دوم نیوکاسل به لیورپول توسط ایساک

وقتی کیلیان امباپه از مقایسه شدن با کریستیانو رونالدو لذت می‌برد

طعنه به آنچلوتی: بهانه نیاور، ما هم استراحت نکردیم

به میکل آرتتا فقط چلسی را بدهید؛ رکورد درخشان سرمربی آرسنال مقابل رقیب همشهری