کاهش 6.4 درصدی ازدواج در خراسان شمالی
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، نبیالله صداقتی سرپرست اداره کل ثبت احوال خراسان شمالی از کاهش نرخ تولد و ازدواج و افزایش آمار وفات در این استان خبر داد و گفت: تعداد تولدها در سطح کشور در سال 1403 نسبت به سال گذشته 7.5 درصد کاهش داشته است. در خراسان شمالی نیز این کاهش 12.3 درصد بوده است، بهطوری که در 11 ماهه نخست امسال 10 هزار و 857 نفر متولد شدهاند، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته 12 هزار و 386 نفر بوده است.
وی همچنین از افزایش 4.2 درصدی آمار وفات در سطح کشور خبر داد و افزود: در خراسان شمالی نیز در 11 ماهه سال جاری 4 هزار و 897 نفر فوت کردهاند، در حالی که این رقم در سال گذشته 4 هزار و 615 نفر بوده است که نشاندهنده افزایش 6.1 درصدی آمار وفات در استان است.
صداقتی در خصوص آمار ازدواج نیز گفت: ازدواجهای ثبت شده در 11 ماهه سال 1403 در سطح کشور نسبت به سال گذشته 2 درصد کاهش یافته است. این کاهش در خراسان شمالی بیشتر بوده و به 6.4 درصد رسیده است. بهطوری که در 11 ماهه امسال 6 هزار و 18 مورد ازدواج ثبت شده، در حالی که این رقم در سال گذشته 6 هزار و 430 مورد بوده است.
وی در ادامه به کاهش آمار طلاق نیز اشاره کرد و اظهار کرد: در سطح کشور آمار طلاق در 11 ماهه سال 1403 نسبت به مدت مشابه سال قبل 7.4 درصد کاهش داشته است. این کاهش در خراسان شمالی 9.6 درصد بوده است، بهطوری که در سال جاری 2 هزار و 165 طلاق ثبت شده، در حالی که این رقم در سال گذشته 2 هزار و 395 مورد بوده است.
خبرنگار: متین لنگری
انتهای پیام/
کد خبر: 1261674 برچسبها ازدواج و طلاق
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/834088/