پیام خراسان

آخرين مطالب

از ابتدای امسال تا کنون

افزوده شدن هزار و 76 کلاس درس به زیرساخت آموزشی خراسان رضوی اجتماعي

افزوده شدن هزار و 76 کلاس درس به زیرساخت آموزشی خراسان رضوی
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - امسال با افتتاح 244 مدرسه، هزار و 76 کلاس درس به زیرساخت آموزشی خراسان رضوی افزوده شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مدیرکل اداره نوسازی مدارس خراسان رضوی گفت: این اقدام در راستای نهضت گسترش عدالت در فضاهای آموزشی این اداره کل و با مشارکت و همت خیرین مدرسه ساز محقق شده است.
جاسم حسین پور افزود: همچنین پنج استخر با زیربنای 9 هزار متر مربع ، 10 زمین چمن با زیربنای 10 هزار متر مربع و سه سالن ورزشی با زیربنای سه هزار متر مربع به منظور ارتقای سلامت جسمی و روحی دانش‌آموزان در سال جاری به ظرفیت زیرساختهای ورزشی استان افزوده شده است.
مدیرکل اداره نوسازی مدارس خراسان رضوی گفت: کنش نیکوکارانه خیرین مدرسه ساز نقش مهمی در توسعه فضاهای آموزشی استان ایفا کرده است و خیرین نیک اندیش تعهدی افزون بر 13 هزار میلیارد ریال برای ساخت ، تجهیز و بازسازی مدارس در مناطق محروم و کم برخوردار خراسان رضوی ارائه کرده‌اند.
حسین پور افزود: این میزان تعهدات شامل احداث مدارس جدید، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و مقاوم سازی مدارس فرسوده در مناطق مختلف استان می‌شود.
وی ادامه داد: همکاری و حمایت خیرین تحولی بزرگ در توسعه فضاهای آموزشی استان ایجاد کرده است و این تعهدات گامی مهم در مسیر کاهش مشکلات مدارس مناطق محروم خواهد بود.
مدیرکل اداره نوسازی مدارس خراسان رضوی گفت: در راستای عمل به مسوولیت‌های اجتماعی، شرکت‌ها و ارگان‌های مختلف استان خراسان رضوی نقش پررنگی در توسعه زیرساخت‌های آموزشی ایفا کرده‌اند.
حسین پور با بیان این که در سال جاری مجموعه‌ای از نهادهای دولتی،خصوصی و صنایع بزرگ استان با اختصاص بودجه، گام‌های موثری در بهبود وضعیت آموزشی مناطق محروم برداشته‌اند افزود: تاکنون سه هزار و 360 میلیارد ریال از سوی شرکت‌ها و سازمان‌ها برای تجهیز و بازسازی و ساخت مدارس استان اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: همکاری شرکت‌ها و سازمان‌ها در قالب مسوولیت اجتماعی نقش بسیار مهمی در کاهش کمبودهای آموزشی و ایجاد فرصت‌های برابر تحصیلی دارد.
مدیرکل اداره نوسازی مدارس خراسان رضوی گفت: امید است این روند با مشارکت گسترده‌تر صنایع و سازمان‌ها ادامه یابد و در آینده نیز بتوانیم مدارس بیشتری برای دانش آموزان مناطق محروم بسازیم.
حسن پور با اشاره به اهمیت مردمی‌سازی و مشارکت مردم در این طرح ادامه داد: مهمترین اتفاق در این طرح تغییر نگاه مردم و همه اقشار نسبت به مقدس‌ترین محل تعلیم و تربیت یعنی مدرسه است.
او ادامه داد: هشت هزار مدرسه در سطح خراسان رضوی نیازمند نگهداری هستند و خوشبختانه با شروع طرح شهید عجمیان امیدواریم این نیاز به زودی برطرف شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/834113/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیمئونه: بارسلونا با خوش‌شانسی برنده شد

جولیانو سیمئونه: گل اول بارسا نابودمان کرد!

سایت لهستانی: همان قلی‌زاده‌ای که می‌خواستیم

فلیک: عجب کامبکی، باورنکردنی بود!

یوونتوس و زخم‌های کاری بی‌پایان!

گاسپرینی: مسخره بود، داور بازی با اینتر را خراب کرد

تحلیل رسانه فرانسوی؛ فوتبال ایران پناهگاه بازیکن متجاوز!

نوعروسی که به سلامت نرسید...

آهنگ جدید/ «دلشوره» را با صدای حمید عسکری بشنوید

فعالیت پایگاه‌های بشردوستانه هلال احمر برای پیشگیری از حوادث

اتصال 100 درصد بوستان‌های بیرجند به آب چاه برای آبیاری فضای سبز

یمن برای دومین بار ناو آمریکایی را هدف گرفت؛ واشنگتن چه واکنشی نشان خواهد داد؟

حضور فرماندار و برخی مسئولین به مراه علمای اهل تشیع در مراسم اعتکاف در مصلی بزرگ خواف

معرفی کتاب/ «ماموریت در پنج ضلعی»

نمره خوب محبی در هفته بیست‌ویکم لیگ برتر روسیه

یامال از راز ریمونتادا برابر اتلتیکو مادرید گفت

اینزاگی از این اینتر بسیار راضی است

انریکه: تا رسیدن به قهرمانی‌ها، همینطور ادامه می‌دهیم

تصنیف «بر لبِ بحرِ تو مقیمم، مقیم» با اجرای محمدرضا ابراهیمی

درخواست آتش نشانی از اتحادیه‌ها برای کمک به رفع مشکلات ایمنی اصناف

زمان قطعی برق بیرجند امروز دوشنبه 27 اسفند (خاموشی برق)

بودجه 72 همتی شهرداری مشهد در سال 1404 به تصویب رسید

راه‌اندازی کارگو با هدف تسهیل انتقال بار به فرودگاه

برای بار دوم به ناو هواپیمابر ترومن حمله کردیم

جدول قطعی برق مشهد امروز 27 اسفند 1403

کشتن همسایه به خاطر جای پارک

از فاطمه‌خاتون مشهدی، شاعره قهرمان عهد مغول چه می‌دانید؟

زمان قطعی برق مشهد امروز دوشنبه 27 اسفند (خاموشی برق)

مناسبت روز/ دوشنبه، 27 اسفندماه

عیدانه ناصر حسینی‌مهر به تئاتر ایران؛ شهاب‌سنگی که در 1362 خاموش شد!

برگزاری همایش فرزندان شهدای فرهنگی به مناسبت بزرگداشت 22 اسفند

شهدا همواره به‌روز و نسبت به مسائل مختلف همیشه پیشگام بودند

از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند/برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر اساس پژوهش باشد

تکذیب ارائه کمک مالی به اسرای سابق جنگ ایران و عراق از سوی دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ

تحول در زیرساخت‌ها، سرمایه‌گذاری در انرژی پاک و گسترش تعاملات بین‌المللی

بازار شب عید مشهد با حضور 450 بازرس پایش می شود

برای دومین بار در 24 ساعت گذشته ناو هواپیمابر آمریکا را هدف قرار دادیم

صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - دوشنبه 27 اسفند

حمله موشکی پهپادی یمن به ناو هواپیمابر آمریکا برای دومین بار

یمن برای دومین بار ناو هواپیمابر ترومن آمریکا را هدف قرار داد

هواشناسی 27 اسفند/ وضعیت جوی خراسان رضوی تا پایان سال آرام است

راز جاودانگی تختی از زبان علیرضا دبیر؛ پهلوانی که قلب‌ها را تسخیر کرد

صدای شمشیر سردار نا آرام در دالان های عمارت خورشید!

راز ژاپنی‌ها برای افزایش تمرکز و کاهش مه مغز

پرترددترین پروازهای داخلی؛ کدام مسیرهای هوایی ایران شلوغ‌اند؟

من زینب تو هستم

گل چهارم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 90+8

اینتر،آتالانتا را برد،از ناپولی فاصله گرفت/ حضور کوتاه طارمی

گل سوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط لامین یامال در دقیقه 90+2

بازی بزرگ فرانسه به کام میلیونرها؛ پیروزی PSG بر مارسی