پیام خراسان

آخرين مطالب

چهار سریال ایرانیِ 1403 که خوب بودند و خوب نماندند! اجتماعي

چهار سریال ایرانیِ 1403 که خوب بودند و خوب نماندند!
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - آفتاب‌‌نیوز :
شاید امسال، سال پر فراز و نشیبی برای سریال‌های نمایش خانگی بود. سالی که می‌توانست درخشان باشد اماخب خیلی درخشان از آب درنیامد.
در ادامه سریال‌های مشهور شبکه‌های نمایش خانگی را مورد بررسی قرار می‌دهیم که قرار بود در ذهن‌ها ماندگار شوند، اما زودتر از آنچه که انتظار می‌رفت از سوی مخاطبان پس زده شدند.
وجه اشتراک آثار این فهرست این است که شروع خوبی داشتند، اما در ادامه شاید خوب نماندند. جنگل آسفالت
یک تیم از بازیگران مشهور، داستان جدید و یک عاشقانه متفاوت، پتانسیل‌هایی بودند که می‌توانستند سریال جنگل آسفالت را تبدیل به یک سریال پرطرفدار کنند. در ابتدا این سریال به خاطر هنر بازیگری برخی از بازیگرانش توجه مخاطبان را جلب کرد، اما متاسفانه همه چیز در حد یک مقوا (با ارادت به آقای فراستی) باقی ماند و هیچ چیز طوری که پیش‌بینی می‌شد، پیش نرفت. وقتی از دور «جنگل آسفالت» را نگاه می‌کردیم، انتظار یک سریال متفاوت را داشتیم، اما هر چه بیشتر به این سریال نزدیک می‌شدیم، می‌فهمیدیم داستان آنقدر که باید عمق ندارد تا ما را جذب خود کند. بر خلاف تصور نه بازی بازیگران مشهور تعریفی داشت، نه داستان آنطور که باید پیش می‌رفت و نه خبری از یک عاشقانه‌ی‌تر و تمیز بود. همه اینها دست در دست هم داد تا از جنگل آسفالت فقط رُخ عقاب همیشگی نوید محمدزاده به یادمان بماند و چندان درگیر داستان و ماجرای سریال نشویم.
زخم کاری
سه سال پیش، وقتی اولین فصل از سریال زخم کاری پخش شد، توجه مردم به داستان زندگی مالک (جواد عزتی) و انتقام او از خانواده‌ی ریزآبادی جلب شد. همه چیز خوب بود. آنقدر خوب که مردم فکر می‌کردند با یک تحول قابل قبول در زمینه سریال‌سازی طرف هستند. اما طولی نکشید که متوجه شدیم این یک سراب بوده است! فصل دوم، فصل سوم و در نهایت فصل چهارم این سریال از نمایش خانگی پخش شد، رفته رفته هربار تعداد بینندگانی که اشتیاق شنیدن داستان مالک و ریزآبادی‌ها را داشتند کمتر و کمتر شد. علت هم مشخص بود. مالکی که مردم به خاطر او دیدن سریال را انتخاب کرده بودند، کم کم به حاشیه‌ی داستان رفت و همین موضوع باعث سردرگمی مخاطب شد.
داریوش
بعد از موفقیت سریال پوست شیر، اکثر مخاطبان انتظار داشتند شاهد موفقیت «داریوش» هم باشند. سریالی که تقریبا حال و هوای «پوست شیر» را داشت و با تکرار همان الگوی موفق قرار بود بدرخشد. در ابتدا هم بنظر می‌رسید همینطور شود. داریوش با عنوان و موسیقی مشهورش درست مثل پوست شیر، توانست خود را بر سر زبان‌ها بیندازد، اما طولی نکشید که داستان این سریال، مخاطبان را در نیمه‌ی راه قال گذاشت. سریالی که زیر سایه‌ی یک سریال دیگر مطرح شده، محکوم به مقایسه شدن با آن سریال پرطرفدار است و همین مقایسه شدن باعث می‌شود مخاطب نقاط قوت اصلی را نادیده بگیرد و از آنها گذر کند. در واقع داریوش با ایده‌ای که داشت می‌توانست مانند پوست شیر، سریالی به‌یادماندنی و پربیننده باشد، اما به دلیل مقایسه‌های نابه‌جا از سوی مخاطبان طرد شد و نتوانست آنطور که باید بدرخشد.
گردن‌زنی
اولین تیزر‌های تبلیغاتی «گردن‌زنی» اینطور به نظر می‌رسیدند: یک شروع پر سروصدا که همه را به شنیدن یک داستان متفاوت دعوت می‌کند. «گردن‌زنی» سریالی بود که با یک معمای پر از خون و اشک آغاز شد و همین موضوع دلیل این بود که مردم با انتظارات زیادی به تماشای این سریال بنشینند و منتظر یک داستان جنایی جالب باشند.
قرار بود رد خونی که کارگردان برای حل معما در نظر داشت، مخاطبان را با خود همراه کند، اما همه چیز مثل شروع پرسروصدای سریال پیش نرفت و کم کم خیلی‌ها بی‌خیال حل معما شدند، چون داستان جلو نمی‌رفت. اکثر بینندگان این سریال در انتظار یک داستان جنایی پرپیچ و خم بودند، اما داستان گردن‌زنی آنطور که باید و شاید باعث پیچ و تاب ذهن مخاطبش نمی‌شد و همین موضوع باعث شد پایان این سریال به اندازه شروعش پر سروصدا نباشد. شاید اگر هیجان بیشتری در این سریال به مخاطب تزریق می‌شد، گردن‌زنی تا پایان در اوج باقی می‌ماند.
منبع: سایت برترینها

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/836328/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیش از یک میلیون زائر به خراسان رضوی وارد شدند

آیا آبی که می‌نوشیم از بدن دایناسورها عبور کرده است؟

اوقات شرعی مشهد در 1 فروردین ماه 1404

(تصاویر) بازار ماهی فروشان در شهرک عرب‌های مشهد

خلاصه بازی کرواسی 2 - فرانسه 0

فتح ایتالیا توسط آلمان، فرار اسپانیا و شکست فرانسه و پرتغال

فریاد عجیب لوکیتا بر سر کیلین!

گل اول دانمارک به پرتغال توسط راسموس هویلوند در دقیقه 78

گل سوم اوکراین به بلژیک توسط ایلیا زابارنی در دقیقه 78

هلند 2-2 اسپانیا؛ دوئلی به رنگ تاریخ، بی‌برنده اما باشکوه

گل دوم اسپانیا به هلند توسط میکل مرینو در دقیقه 90+3

دانمارک 1-0 پرتغال؛ موج‌های والهالا، کشتی سرخ را به اعماق تاریکی برد

ایتالیا 1-2 آلمان؛ حملات هوایی آن‌ها هنوز هم ترسناک است

گل اول اوکراین به بلژیک توسط هوتسولیاک در دقیقه 66

دو موقعیت عالی ایتالیا؛ ایتالیا 1-1 آلمان

رنار با برانکو دست به یقه شد

تعویض ناگلزمان در یک دقیقه جواب داد!

گل دوم آلمان به ایتالیا توسط لئون گورتسکا در دقیقه 76

گل اول بلژیک به اوکراین توسط روملو لوکاکو در دقیقه 40

گل اول کرواسی به فرانسه توسط آنته بودیمیر در دقیقه 26

گل دوم کرواسی به فرانسه توسط ایوان پریشیچ در دقیقه 45

گل دوم هلند به اسپانیا توسط تیانی ریندرز در دقیقه 46

پیروزی قطر، عربستان، اردن و توقف عراق

گل اول آلمان توسط کلین داینشت در دقیقه 49

قیمت مدل‌های مختلف پیکان

گل اول ایتالیا به آلمان توسط تونالی در دقیقه 9

گل اول هلند به اسپانیا توسط کودی خاکپو در دقیقه 28

گل اول اسپانیا به هلند توسط نیکو ویلیامز در دقیقه 9

موزیک بی‌کلام "پیانو باد" را باهم بشنویم

دیدنی های راز بقا؛ مارمولک غول پیکر دم زهرآلود مار کبری رو گاز گرفت

23 هزار و 800 نفر در مراکز فرهنگیان فارس اقامت کردند

شب قدر، شب خلوت و راز و نیاز با خدا است

واکنش فرماندار مشهد به حواشی و سردادن شعار در آرامگاه فردوسی | 15 نفر بازداشت شدند؟

واکنش فرماندار مشهد به حواشی و سردادن شعار در آرامگاه فردوسی

فرماندار مشهد: برهم زنندگان آیین تحویل سال در آرامگاه فردوسی شناسایی شدند / معرفی 15 نفر به مراجع قضایی

فرودگاه وبندرگاه کیش با آمادگی کامل به گردشگران نوروزی خدمات دهی می کنند

دبدار نوروزی مدیرعامل منطقه آزاد کیش با نوروزبانان بی نوروز در ایستگاه آتش‌نشانی

جزییات دعوای خبرساز مولر وولفارت با گواردیولا

خلاصه بازی ایران و امارات

آشتی‌کنان در فرانسه؛ دعوای امباپه-مانیان تمام شد

هشدار نارنجی برای کشاورزان؛ نفوذ زبانه‌های پرفشار سرد در روزهای آغازین سال نو

فرماندار مشهد: برهم زنندگان آیین تحویل سال در آرامگاه فردوسی شناسایی شدند / 15 نفر به مراجع قضایی معرفی شدند

معدود برهم‌زنندگان آیین تحویل سال در آرامگاه فردوسی شناسایی شدند

معرفی 15 اخلالگر در مراسم تحویل سال در آرامگاه فردوسی به مقام قضائی

آمریکا بار دیگر به استان «صعده» یمن حمله کرد

کتاب «چگونه فوتبال تماشا کنیم» از رود گولیت؛ قسمت هفتم: سرمربی شدن در چلسی

پیام مدیرعامل شرکت فولاد خراسان به مناسبت فرا رسیدن نوروز

پیام تبریک مدیرعامل شرکت فولاد خراسان به مناسبت فرا رسیدن نوروز

ترانه عاشقانه "عاشقت می‌مانم" با صدای فرزاد فرخ

ترانه «ترکم کردی» تقدیم به طرفداران آرون افشار