پیام خراسان

آخرين مطالب

کلین‌شیت بزرگ برابر ژاپن پس از 30 بازی ورزشی

کلین‌شیت بزرگ برابر ژاپن پس از 30 بازی
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /تیم ملی فوتبال عربستان در یک دیدار بسیار حساس از دور هشتم مرحله مقدماتی جام جهانی 2026، موفق شد در ورزشگاه سایتاما مقابل تیم ملی فوتبال ژاپن به یک تساوی ارزشمند بدون گل دست پیدا کند. این نتیجه در حالی رقم خورد که ژاپنی‌ها در 30 بازی متوالی اخیر خود موفق به گل‌زنی شده بودند، اما عربستان توانست این روند را متوقف کند و دروازه خود را بسته نگه دارد.
ارزش این تساوی برای عربستان از آن جهت بیشتر می‌شود که این تیم حالا فرصت دارد با پیروزی در دیدارهای باقی‌مانده خود، سهمیه مستقیم جام جهانی 2026 را به دست آورد. شاگردان هروه رنار با کسب این نتیجه نشان دادند که می‌توانند در دیدارهای دشوار و تحت فشار نیز عملکرد دفاعی مستحکمی از خود ارائه دهند و در برابر یکی از قوی‌ترین تیم‌های قاره آسیا، موفق به ثبت کلین‌شیت شوند.
این مسابقه در شرایطی بدون گل به پایان رسید که آخرین تیمی که موفق شده بود ژاپن را در امر گل‌زنی ناکام بگذارد، تیم ملی کاستاریکا در جام جهانی 2022 بود. در آن مسابقات، کاستاریکا در گروهی بسیار دشوار که آلمان و اسپانیا نیز حضور داشتند، موفق شد با یک گل از سد سامورایی‌ها عبور کند و تنها پیروزی خود را در آن رقابت‌ها به دست آورد. نکته قابل توجه این بود که ژاپن در همان تورنمنت موفق شد دو قدرت بزرگ دنیای فوتبال، یعنی اسپانیا و آلمان را با نتایج مشابه 2 بر 1 شکست دهد، اما در برابر کاستاریکا شکست خورد. با این حال، ژاپنی‌ها توانستند از گروه خود صعود کنند و عملکرد خوبی در ادامه مسابقات ارائه دهند.

پیام خراسان

از آن زمان، یعنی از 6 آذر 1401 (27 نوامبر 2022)، تیم ملی ژاپن در 30 مسابقه متوالی، چه در رقابت‌های رسمی و چه در دیدارهای دوستانه، موفق به گل‌زنی شده بود. سامورایی‌ها پس از شکست برابر کاستاریکا و در همان جام جهانی مقابل اسپانیا و کرواسی، در دیدارهای دوستانه برابر تیم‌هایی همچون اروگوئه، کلمبیا، آلمان، ترکیه و کانادا، و همچنین در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا 2023 و مقدماتی جام جهانی 2026 مقابل تیم‌های مختلف موفق به باز کردن دروازه حریفان شده بودند.
اما عربستان با هدایت هروه رنار، به عنوان سی و یکمین حریفی که پس از دیدار با کاستاریکا برابر ژاپن قرار گرفت، توانست این رکورد گل‌زنی متوالی را متوقف کند و یک نتیجه تاریخی به ثبت برساند.
بازار



یکی از نکات جالب این دیدار، عملکرد خوب نواف العقیدی، دروازه‌بان تیم ملی عربستان بود. او که در این مسابقه موفق به ثبت کلین‌شیت شد، در هشت بازی خود در این فصل برای باشگاه الفتح تنها یک بار موفق به بسته نگه داشتن دروازه‌اش شده بود. العقیدی که به صورت قرضی از النصر در الفتح بازی می‌کند، در این دیدار با عملکردی مثبت توانست خط حمله زهردار ژاپن را مهار کند و مانع از گل‌زنی سامورایی‌ها شود.
این نتیجه برای تیم ملی ژاپن نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود، چرا که آن‌ها پس از 850 روز و انجام 30 مسابقه متوالی، برای اولین بار نتوانستند دروازه حریف خود را باز کنند. رکورد گل‌زنی پیوسته ژاپن که در این مدت یکی از طولانی‌ترین و قابل توجه‌ترین رکوردهای ملی در جهان بود، در برابر عربستان شکسته شد و شاگردان هاجیمه موریاسو در دیداری که انتظار می‌رفت گل‌های متعددی به ثمر برسانند، در نهایت به یک تساوی بدون گل رضایت دادند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/838687/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر استاندار خراسان جنوبی به شهرستان زیرکوه

بالاترین دستمزدها در 5 لیگ معتبر اروپایی؛ امباپه در صدر

فوران خشم عمومی در قطر پس از شکست عجیب

کری محافظ مسی: من جای لئو مبارزه می‌کنم!

درآمد 250 میلیون یورویی که امباپه از دست داد!

ناراحتی هری‌کین: هیچ کس حرف ما را نمی‌شنود

آمادگی در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی وظیفه ذاتی و اصلی سپاه است

گرمای بهار از پنجشنبه در ایران

پیش بینی عجیب سازمان هواشناسی/ آغاز بارش شدید باران و وزش باد در برخی استان‌ها

خیران در ساخت و نوسازی فضاهای آموزشی نقش بسزایی دارند

اختصاص 30 همت اعتبار مالیاتی برای ساخت مدرسه در کشور

شناسایی 738 فرد مبتلا به سل در خراسان رضوی

تصادف زنجیره‌ای در محور مشهد به تربت حیدریه با 12 مصدوم

راهپیمایی روز قدس در 250 نقطه خراسان رضوی برگزار می‌شود

تصادف زنجیره‌ای در محور مشهد تربت‌حیدریه

تشکیل گروه‌های مردمی برای توسعه فضاهای آموزشی

کیفیت بخشی و آموزش تعمقی در حوزه ابتدایی؛ اولویت آموزش و پروش است‌

نوستالژیک‌ترین تیتراژ تحویل سال در سال 87

آهنگ عیدانه «لباس نو» با صدای محسن چاوشی

احداث 85 پروژه آموزشی در راستای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی

سوال روز بیست و پنجم مسابقه‌ زندگی با آیه‌ها در خراسان‌جنوبی

میزبانی باشکوه خراسان جنوبی برای نوروز 1404؛ همراه‌سرای بیمار در مدارس

خراسان جنوبی شاگرد اول کلاس مدرسه‌سازی است

استقبال از موزه‌های خراسان جنوبی در نوروز1404؛ کدام موزه‌هارکورد زدند؟

بهسازی و شاداب سازی 2000 کلاس درس در خراسان جنوبی

لاپید: دولتی که از قوانین دادگاه پیروی نمی‌کند، جنایتکار است

گردنه‌های خراسان شمالی لغزنده است

استاندار خراسان شمالی: تحقق شعار سال با مشارکت مردم امکان‌پذیر است

برگزاری راهپیمایی روز قدس در 37 نقطه خراسان شمالی

استاندار خراسان شمالی: 12 هزار و 500 نیرو در ستاد خدمات سفر فعالیت دارند

زلزله‌ای به بزرگی 3.2 ریشتر اسفراین را لرزاند

زمین لرزه3.2 ریشتری اسفراین را تکان دارد

زمین لرزه اسفراین خسارت نداشت

تصاویر/دیدار نوروزی نماینده ولی فقیه و استاندار خراسان شمالی از خانواده شهدا و جانبازان 70درصد

کمبود واکسن پنتاوالان در خراسان شمالی جبران شد

عرضه میوه‌های نوبرانه در میادین تره‌بار شهرداری با قیمت مناسب

برقراری پروازهای نوروزی زنجان به کیش و مشهد

سامانه بارش زا و ناپایدار جوی در خراسان رضوی فعال است

امام‌جمعه مشهد: کانون خانواده؛ کارگاه تربیت افراد است

زن و مردی در اصفهان 400 بار سرقت کردند

مشهد؛ رکوردار ورود مسافر در نوروز 1404

راه‌اندازی نخستین ژئوپارک شرق کشور در سرخس

برگزاری راهپیمایی روز قدس در 250 نقطه استان خراسان رضوی

توسعه دولت الکترونیک مستلزم افزایش ظرفیت پردازش اطلاعات است

بازارچه‌های میوه و تره‌بار، گامی برای نزدیک کردن مزارع به خانوارهای شهری

مشهد؛ رکورددار ورود مسافر در نوروز 1404

مصدومیت دوباره اوستون اورونوف؛ این بار مشکل جدید است

اجرای 36 بسته مدیریت مصرف برق برای گذر از اوج بار 1404

اسفراین لرزید

مؤمن اهل انزوا نیست و به رأی دیگران احترام می‌گذارد