پیام خراسان

آخرين مطالب

راه‌اندازی ‌کارخانه تولید شمش طلای خونیک گفتگو

راه‌اندازی ‌کارخانه تولید شمش طلای خونیک
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - - علیرضا جلالیان مدیر مجتمع معدنی خراسان جنوبی اظهار داشت: سال 1403 برای صنعت معدن خراسان جنوبی، سالی سرشار از موفقیت بود؛ از اجرای پروژه‌های کلان زیربنایی گرفته تا افزایش ظرفیت تولید و اخذ مجوز‌های جدید اکتشاف، مسیر توسعه این استان و مجتمع در سال آینده نیز ادامه خواهد یافت.
وی درباره عملکرد این مجتمع در سال 1403 عنوان کرد: با اجرای طرح‌های توسعه‌ای و اکتشافی، اقدامات مهمی در راستای رشد تولید و تقویت زیرساخت‌های معدنی انجام شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مدیر مجتمع معدنی خراسان جنوبی تصریح کرد: این مجتمع در سالی که گذشت، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی و در راستای سیاست‌های کلان توسعه معدن و صنایع معدنی، اقدامات گسترده‌ای را در زمینه اکتشاف، استخراج، توسعه زیرساخت‌ها و مسئولیت‌های اجتماعی به انجام رساند.
وی با اشاره به میزان سرمایه‌گذاری جذب شده در مجتمع معدنی خراسان جنوبی، تصریح کرد: در راستای وظایف ذاتی این مجتمع در خصوص بهره برداری از معادن و اجرای طرح‌های فراوری با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی تاکنون بیش از 20 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در این بخش جذب گردید که نقش موثری در افزایش ظرفیت تولید و اشتغال‌زایی در استان داشته است.
جلالیان همچنین از انجام بیش از 39 هزار متر حفاری اکتشافی جهت شناسایی ذخایر معدنی استان خبر داد و گفت: این رقم در مقایسه با سال گذشته افزایش 20 درصدی را نشان می‌دهد.
وی اضافه کرد: همچنین در سال 1403، تعداد 7 فقره از پروانه‌های اکتشاف تمدید که این موفقیت، نویدبخش آینده‌ای روشن در حوزه استخراج مواد معدنی است.
افزایش تولید و بهبود عملکرد معادن
وی با اشاره به عملکرد استخراج و باطله‌برداری در سال 1403 عنوان کرد: میزان استخراج ماده معدنی در معادن مجتمع به 400 هزار تن رسید که نسبت به سال 1402، رشد 62 درصدی را نشان می‌دهد. همچنین، میزان باطله‌برداری در این سال با ثبت 3 میلیون و 500 هزار تن، نسبت به سال گذشته 23 درصد افزایش داشته است.
مدیر مجتمع معدنی خراسان جنوبی در ادامه افزود: در معدن روی ملوند، میزان تولید با تحقق 109 درصدی برنامه تعیین‌شده، نسبت به سال 1402، افزایش 28 درصدی داشته است. همچنین، در معدن طلای هیرد، با تولید بیش از 274 کیلوگرم شمش طلا و تحقق 110 درصدی برنامه، رشد 37 درصدی نسبت به سال 1402 به ثبت رسیده است.
جلالیان با اشاره به تاثیر مثبت این اقدامات بر اشتغال در منطقه تصریح کرد: در سال 1403، تعداد اشتغال ایجادشده در معادن مجتمع به 515 نفر رسید که این امر نقش بسزایی در توسعه اقتصادی و اجتماعی استان ایفا کرده است.
وی در خصوص محدوده‌های معدنی ایمیدرو عنوان کرد: با اخذ 15 فقره پروانه اکتشاف و انجام مراحل اداری مربوط به انتخاب مشاور و پیمانکاران، در آینده‌ای نزدیک فاز اجرایی اکتشاف در مراحل عمومی و تفصیلی آغاز خواهد شد.
مدیر مجتمع معدنی خراسان جنوبی با اشاره به اقدامات عمرانی و زیرساختی صورت گرفته در سال 1403 عنوان داشت: پروژه خط انتقال آب به مجموعه معادن هیرد با سرمایه‌گذاری 900 میلیارد ریالی، پیشرفت فیزیکی 97 درصدی داشته و آماده تحویل موقت است. همچنین، برق‌رسانی به ایستگاه‌های پمپاژ خط انتقال آب با هزینه‌ای بالغ بر 100 میلیارد ریال انجام شد.
وی همچنین راه‌اندازی کارخانه تولید شمش طلای خونیک با ظرفیت تولید 200 کیلوگرم در سال و واگذاری بخشی از معادن شرکت تهیه و تولید در قالب بسته‌های سرمایه گذاری به بخش خصوصی را از جمله برنامه‌های این مجتمع در سال 1404 عنوان کرد.
جلالیان خاطرنشان کرد: مجتمع معدنی خراسان جنوبی در مسیر توسعه پایدار و تحقق اهداف کلان بخش معدن کشور، گام‌های بلندی برداشته و با تداوم این روند، در سال پیش رو نیز برنامه‌های گسترده‌ای برای رشد و پیشرفت در حوزه اکتشاف و تولید دنبال خواهد کرد.
منبع: روابط عمومی مجتمع معدنی خراسان جنوبی

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/838867/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

احتمال همبازی شدن رونالدو و مسی صحت دارد؟

معمای مرگ مشکوک مارادونا به 2 قلب رسید!

اولین اظهارنظر جدی‌ترین گزینه سرمربیگری امارات

ژسوس گزینه سرمربیگری تیم ملی برزیل

محکومیت 11 میلیون تومانی پورتو به خاطر لوئیس دیاز!

پیام تشکر مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از حضور باشکوه مردم به ویژه فرهنگیان و دانش آموزان در راهپیمایی روز قدس

ترانه فارسی اد شیرن به نام «عزیزم»/ به این آهنگ افتخار می‌کنم

ایل بهلولی، نماد غیرت، اصالت و آزادگی

تجلیل از فعالان زکات در خوسف

فردوس در موج اول نوروز میزبان 61 هزار گردشگر بود

شکوفایی اقتصاد صنایع دستی طبس در نوروز؛ فروش دو میلیاردی در یک هفته

جشنواره بومی و محلی کباب گراشی در روستای کنار زیارت برگزار می‌شود

وزش باد و ناپایداری جوی در روز طبیعت خراسان شمالی

اهدای عضو نوجوان 14 ساله جان‌ 6 بیمار نیازمند را نجات داد

از کجا بفهمیم روزه‌مان نزد خدا پذیرفته شده است؟

انتقال کوانتومی برای اولین بار از طریق اینترنت محقق شد!

ساعت جهانی زمین؛ فرصتی برای همدلی سیاره مادر

بررسی نقشه راه همکاری تهران و عشق‌آباد برای ترانزیت 20 میلیون تن بار

ویدیو/ وضعیت فاجعه بار میانمار بعد از زلزله هفت ریشتری

امنیت سرمایه گذاران در مازندران تامین می شود

مسیر نو بهار؛ گذرگاهی سرسبز و پرنشاط برای زائران و مجاوران مشهد الرضا(ع)

ساعت جهانی زمین؛ فرصتی برای همدلی با سیاره مادر

برگزاری مراسم راهپیمایی روز قدس در برخی از روستا‌های شهرستان صالح آباد + فیلم

همبستگی مردم شهرستان گناباد در راهپیمایی روز قدس

آغاز محلول پاشی جنگل های بلوط کهگیلویه و بویراحمد

بازدید معاون عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح از پروژه انسداد مرز در حوزه استحفاظی هنگ مرزی تایباد+ تصاویر

حضور مسولین آموزش و پرورش خراسان رضوی در راهپیمایی روز قدس

زندگی در قلب یک قلعه تاریخی؛ تجربه‌ای فراموش‌ نشدنی در دولت‌ آباد+فیلم

مراسم راهپیمایی روز قدس در شهرستان کاشمر با حضور پررنگ مردم برگزار شد

از تهاتر نفت برای افزایش ظرفیت ناوگان تا توسعه اجتماعی با انتقال بار از جاده به ریل

افزایش دما در خراسان رضوی تا مرز 30 درجه سلسیوس

قیمت میوه و تره بار 9 فروردین 1404

مبلغ کمک معیشت ماهانه جانبازان و معلولان در سال 1404 اعلام شد

اعلام مبلغ زکات فطریه و کفاره از سوی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی

ازبکستان آماده اولین جشن ملی فوتبال

شهاب زاهدی علیه مدعی قهرمانی ژاپن

مصدومان الهلال و النصر آماده برای دربی ریاض

آلونسو: به یک شرط قهرمان می‌شویم

2 قول تاج به تیم ملی فوتبال ساحلی

طارمی با بالابردن پرچم ایران مرد شماره یک اینتر شد

اجرای طرح آموزشی ویژه رانندگان نوروزی در گناباد

کاهش تصادفات نیازمند توسعه زیرساختهای جاده ای است

ویدئو کنسرت «دخترِ بهار» با اجرای علیرضا قرایی منش

فیلم‌های جدیدی که امروز برای اولین بار به آنتن می‌روند

گزارش تصویری از مراسم روز قدس در نیشابور

جاده‌های شمال زیر بار محدودیت‌های ترافیکی نوروزی

پرتقاضاترین قطارهای داخلی

واژگونی خودرو سواری در نیشابور منجر به مصدومیت 5 نفر شد

برای اولین بار گزارش جدیدترین شفاف‌سازی استخراج طلا در ایران منتشر شد + جزئیات

اعلام پرترددترین مسیر قطارهای نوروزی