تاکید شیخ یعقوب شمس بر استفاده از ایده های نو
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - امام جمعه اهل سنت کیش در نشست با محمد رضا عارف، بر روی استفاده از ایده های نو و تجربیات موفق سایر مناطق برای حل موانع توسعه ای کیش تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد کیش، شیخ یعقوب شمس، امام جمعه اهل سنت کیش، در نشست هماندیشی فعالان اقتصادی، مسئولان و مدیران منطقه آزاد کیش با محمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور، بر لزوم همگرایی و تلاش برای توسعه پایدار این جزیره تأکید کرد.
شیخ یعقوب شمس با بیان اینکه حضور معاول اول رییس جمهور در جزیره کیش، نشان دهنده اهمیت این منطقه برای دولت و شخص رئیس جمهور است گفت: بی تردید این نگاه ویژه زمینهساز پیشرفت و رونق اقتصادی جزیره کیش خواهد شد. کمااینکه در این مدت کوتاه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز با برنامه ریزی دقیق و اجرای تمهیدات گسترده همراه با سایر ارگان ها و نهادها شرایطی مطلوب را برای پذیرایی از مهمانان نوروزی فراهم کرده است و استقبال بینظیری که از این جزیره صورت گرفته گواهی این مسئله است.
امام جمعه اهل سنت کیش افزود: در اینجا لازم میدانم از جناب آقای دکتر کبیری مدیر عامل فهیم خوش فکر و با انگیزه سازمان منطقه آزاد کیش بابت زحمات شبانه روزی شان در فراهم آوردن این شرایط خوب، تشکر و قدردانی و خسته نباشید، عرض بکنم.
شیخ یعقوب شمس با تاکید روی این مسئله که باید با همکاری یکدیگر کیشی آبادتر و پیشرفتهتر بسازیم گفت: لازم است که از ایده های نو و تجربیات موفق سایر مناطق برای حل موانع توسعه ای کیش بهره گیری کرد.
وی افزود: کیش ظرفیتهای زیادی حوزه گردشگری دارد اما ما نباید در این دوران که وضعیت اقتصادی کشور نامناسب است، منفعل عمل کنیم فلذا توسعه کیش نباید صرفاً به جذب گردشگر محدود شود، بلکه باید به تقویت زیرساختهای اقتصادی، علمی و فرهنگی نیز توجه داشت.
امام جمعه اهل سنت کیش خاطرنشان کرد: سرمایهگذاری در آموزش و فناوری ضامن آینده جزیره کیش است و باید در این حوزه فعال تر عمل کنیم.
شیخ یعقوب شمس در پایان ضمن ابراز امیدواری نسبت به آینده اظهار کرد: باید همفکری، همکاری و تلاش همگانی برای ارتقای جایگاه کیش انجام شود.
-
چهارشنبه ۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۶:۱۵
-
۱۲ بازديد
-

-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/839243/