پیام خراسان

آخرين مطالب

استاندار خراسان رضوی:

فرمانداران برای نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری طرح ارائه کنند اجتماعي

فرمانداران برای نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری طرح ارائه کنند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت حضور شهرستان‌ها در نمایشگاه «فرصتهای سرمایه گذاری استان» گفت: فرمانداران باید پروژه‌های قابل‌معرفی در این نمایشگاه را به‌صورت طرح‌های سرمایه‌گذاری ارائه کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی، امروز (9 فروردین‌ماه) در جلسه برخط خود با فرمانداران استان، گفت: این نمایشگاه فرصتی ارزشمند برای معرفی ظرفیت‌های اقتصادی شهرستان‌ها و جذب سرمایه‌گذاران خواهد بود.
وی تأکید کرد: باید با برنامه‌ریزی دقیق، از فرصت‌های اقتصادی استان به بهترین نحو بهره ببریم و نمایشگاه «خراسان اینوکس» یکی از این فرصت‌هاست که می‌تواند موجب تحول اقتصادی شهرستان‌ها شود.
استاندار خراسان رضوی ضمن بررسی وضعیت سفرهای نوروزی، اعلام کرد: برآوردهای اولیه ما درباره تعداد زائرین و مسافران محقق شده است و گزارش‌ها نشان می‌دهد که امسال با بهره‌گیری از تجربیات گذشته، این ایام را به‌خوبی مدیریت کرده‌ایم. مراسم شب‌های قدر نیز با حضور حدود 4 میلیون زائر در حرم مطهر رضوی، در فضایی امن و آرام برگزار شد.
وی با اشاره به اهمیت توجه به ابعاد اقتصادی و فرهنگی سفرهای زیارتی گفت: خدمت‌رسانی به زائران امام رضا (ع) وظیفه ماست، اما باید در کنار آن، فرصت‌های اقتصادی این حوزه را نیز تقویت کنیم. در همین راستا، پویش «نه به تصادفات» که با همکاری کمیسیون مسئولیت‌های اجتماعی اتاق بازرگانی آغاز شد، توانست تأثیر قابل‌توجهی در سطح ملی داشته باشد.
مظفری نقش فرمانداران را در ایجاد فضای مثبت و تقویت امید اجتماعی بسیار مهم دانست و تأکید کرد: برنامه هفتم توسعه دارای برش‌های استانی و شهرستانی است که باید با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اجرایی شود. همچنین، توجه ویژه به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و رفع موانع سرمایه‌گذاری ضروری است.
استاندار خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت گردشگری در رشد اقتصادی استان گفت: درآمد سرانه ما پایین‌تر از میانگین کشوری است و باید از ظرفیت گردشگران برای بهبود اقتصاد استان استفاده کنیم. ایجاد بازارچه‌های محلی در مسیرهای منتهی به مشهد یکی از راهکارهای کوتاه‌مدت در این زمینه است.
وی در ادامه افزود: برای بهبود هماهنگی میان شهرستان‌ها، استان را به هفت منطقه تقسیم می‌کنیم و جلسات منطقه‌ای ماهانه با حضور فرمانداران و معاونین استانداری برگزار خواهد شد. همچنین، هر منطقه یک معاون استاندار به‌عنوان معین خواهد داشت تا هماهنگی‌ها را تسهیل کند.
مظفری با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی استان تصریح کرد: خراسان رضوی دارای دو منطقه آزاد اقتصادی-صنعتی در سرخس و دوغارون است که فرمانداران این مناطق باید برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای استفاده از این ظرفیت‌ها داشته باشند. همچنین، تعیین تکلیف مناطق ویژه اقتصادی استان، مانند سبزوار، قوچان، گناباد، کاشمر و نیشابور، باید در اولویت قرار گیرد.
وی در ادامه اظهار کرد: تعهد اشتغال استان در سال جاری 70 هزار شغل جدید است که با توجه به عملکرد سال گذشته (ایجاد 79 هزار شغل) هدفی دست‌یافتنی خواهد بود. در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر نیز 54 نقطه برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی مشخص شده که برخی از آن‌ها در مرحله اخذ مجوز و آماده سرمایه‌گذاری هستند. همچنین، عدالت آموزشی از تأکیدات رئیس‌جمهور است و پیشنهاد می‌شود ستاد ویژه‌ای در این زمینه، با محوریت معاونت هماهنگی امور عمرانی، تشکیل شود.
فرمانداران در ادامه جلسه، به ارائه گزارشی از فعالیتهای خود در شهرستان پرداختند.
سید حسن حسینی، معاون استاندار و فرماندار مشهد، گزارشی از نظارت بر بازار ارائه کرد و گفت: از 25 اسفند تا 7 فروردین، 3458 مورد بازرسی انجام شده که منجر به تشکیل 657 پرونده تخلف به ارزش 3 میلیارد و 251 میلیون تومان شده است. از این میزان، 771 میلیون تومان به مردم بازگردانده شد.
وی همچنین درباره وضعیت اقامت مسافران نوروزی در مشهد افزود: در واحدهای رسمی اقامتی، 1 میلیون و 298 هزار و 914 نفر شب اقامت داشته‌اند که 74 درصد ظرفیت این واحدها را شامل می‌شود. در واحدهای اقامت موقت نیز 2 میلیون و 254 هزار و 962 نفر شب اسکان داشتند که 79 درصد ظرفیت آن‌ها را تشکیل می‌دهد. همچنین، 453 هزار و 450 نفر در واحدهای اقامت اضطراری اسکان یافتند ش‌های تجدیدپذیر فعال بوده و 54 نقطه برای احداث این نیروگاه‌ها مشخص شده که برخی از آن‌ها مجوزهای لازم را دریافت کرده‌اند و آماده سرمایه‌گذاری هستند. علاوه بر این، عدالت آموزشی از تأکیدات ریاست جمهوری است و پیشنهاد می‌شود ستاد ویژه‌ای در این زمینه، با محوریت معاونت هماهنگی امور عمرانی، تشکیل شود.
ورود بیش از 3 میلیون و 200 هزار زائر به مشهد
سپس سید حسن حسینی، معاون استاندار و فرماندار مشهد در بخش دیگری از این جلسه بیان کرد: در بحث کنترل بازار، در این ایام از 25 اسفند تا 7 فروردین تعداد 3458 بازرسی انجام و از این بازرسی‌ها تعداد 657 پرونده تشکیل شده و 215 مورد نیز شکایت ثبت شده است. ارزش ریالی پرونده‌های تشکیل شده 3 میلیارد و 251 میلیون تومان است که از این میزان 771 میلیون تومان به مردم عودت داده شده است.
وی در خصوص سطح اشغال واحدهای اقامتی در سطح شهرستان مشهد افزود: در حوزه رسمی، 1 میلیون و 298 هزار و 914 نفر در واحد های رسمی اقامت داشته‌اند و سطح اشغال در این واحدها 74 درصد است. 2 میلیون و 254 هزار و 962 نفر شب نیز در واحدهای اقامت موقت استقرار داشته‌اند که 79 درصد سطح اشغال این واحدها است. در واحدهای اقامت اضطراری 453 هزار و 450 نفر یعنی 30 درصد سطح اشغال اقامت اضطراری بوده است. در مجموع تاکنون 4 میلیون و 73 هزار و 26 نفر شب در این ایام در مشهد اقامت داشته‌اند.
فرماندار مشهد تصریح کرد: از مراکز اسکان مشهد، 1765 مورد بازدید شده که 87 مورد شکایت در خصوص ارائه خدمات گران داشتیم که 172 میلیون تومان بر این اساس عودت داده شده است. در بخش حمل و مقل از طریق فرودگاه 84 هزار و 535 نفر وارد مشهد شده‌اند؛ همچنین از طریق راه‌آهن 155 هزار و 272 نفر، از طریق وسایل حمل‌ونقل جاده‌ای 146 هزار و 554 نفر و از طریق خودرو شخصی 2 میلیون و 816 هزار و 416 نفر وارد مشهد شده‌اند. در مجموع بر این اساس از طریق راه‌های مذکور در مجموع 3 میلیون و 202 هزار و 702 نفر زائر وارد مشهد شده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/840995/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازار داغ صنایع دستی و سوغات خراسان شمالی در ایام نوروز

بهره برداری از 144 واحد مسکونی ارتش در تربت حیدریه

وزیر فرهنگ: هیچ استانی حق اعمال سلیقه درباره مجوز کنسرت‌ها ندارد

اجرای قطعه ای توسط محمد معتمدی در دستگاه چهارگاه در 1001

کاهش چشمگیر تصادفات جاده ای با راه اندازی نوروزگاه ها در خراسان جنوبی

افتتاح بازارچه صنایع دستی روستای هدف گردشگری ازمیغان

سفر نوروزی معاونان استاندار به خوسف؛ بازدید از آرامگاه ابن حسام

شهروندان خراسان جنوبی از کیفیت سبدهای میوه گلایه دارند

یک میلیون نفر از شهر تاریخی طبس بازدید کردند

موج بازگشت مسافران نوروزی | جاده‌های شمالی زیر بار ترافیک سنگین

اقامه نماز عید فطر در روستای مظفرآباد انابد + فیلم

پیش‌بینی جمع‌آوری 1900 تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت

144 واحد مسکونی ارتش در تربت‌حیدریه افتتاح شد

معمای عجیب کرکسی که در سنگ آتشفشانی زنده ماند

کتاب مبانی تفسیر اجتماعی، رویکردی نوین برای فهم قرآن در جامعه

چگونه شطرنج به یک بازی فراگیرتر تبدیل شده است؟

سرنوشت واردات خودرو و حقوق ورودی خودرو در سال 1404

افزایش 13 درصدی میزان سفر‌ها از ابتدای طرح نوروزی

مقاومت الهلال برای حضور ژسوس در برزیل

بحران در بایرن مونیخ؛ اختلافات مدیران بالا گرفت!

پایان حضور ستاره پرتغالی در میلان

رئال دل آنچلوتی را زد

بیانیه باشگاه صنعت مس رفسنجان در واکنش به اتفاقات اخیر

باران در راه است؛ سیزده به در امسال را زیر چتر سپری می‌کنیم؟

12 فروردین مصداق إن الله لایغیر مابقوم حتى یغیروا مابأنفسهم

تصادف جاده‌ای در نیشابور 14 مصدوم به‌جا گذاشت

لحظه شیرین وصال پس از 70 سال

کمک 1.5 میلیارد ریالی خیران سلامت در خوشاب

اجرای آذری محمد علیزاده در برنامه «صداتو»

صنایع دستی و هنرهای سنتی طبس تقویت می‌شود

بازارچه صنایع دستی و سوغات محلی روستای هدف گردشگری ازمیغان افتتاح شد

واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای 26 هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی

کاهش 15 درصدی فوتی‌های خراسان رضوی در تصادفات نوروزی

زباله؛ اَبَر بحران مازندران است

هشدار درباره احتمال آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی

وضعیت آب و هوا مازندران فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی مازندران 24 ساعت آینده | آب و هوای مازندران در روز سیزده بدر + هواشناسی ساری

واژگونی خودرو در جاده نیشابور منجر به مصدومیت 14 نفر شد

تمرین هوایی قطر و اسرائیل برای اولین بار

پیکر 2 شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد تشییع شد

حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به صنعا/ «جربان» 5 بار هدف قرار گرفت

سفر به کویر همت آباد یک پیشنهاد برای تعطیلات؛ تلاقی کویر و سرسبزی

آخرین وضعیت تردد در جاده‌های خراسان‌ شمالی

پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت 12 فروردین ماه روز جمهوری اسلامی

محبی بهترین بازیکن روستوف در دیدار با آکرون

سیتی امیدوار به بازگشت هالند در پایان فصل

رقیب سردار آزمون یک هیولاست!

آموریم: به برونو گفته‌ام که جایی نمی‌تواند برود!

باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی سپاهان و حل مشکل بن یدر

مدال برنز مهمدی به نقره تبدیل شد

جنجال به پا شد! رقم فطریه امسال، استان به استان فرق می‌کند!