پیام خراسان

آخرين مطالب

طبس، بهشت گردشگری ایران

استقبال 780 هزار نفری از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی طبس اجتماعي

استقبال 780 هزار نفری از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی طبس
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - در نوروز 1404، شهرستان طبس با استقبال چشمگیر گردشگران مواجه شد و حدود 780 هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی این منطقه بازدید کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان طبس گفت: طبس، یکی از زیباترین شهرستان‌های شرق ایران، چهار اثر ثبت جهانی شامل کاروانسرای چهل‌پایه، کاروانسرای خان، ژئوپارک جهانی طبس و روستای جهانی اصفهک را در خود جای داده که تنوع جاذبه‌های این منطقه، آن را به مقصدی ویژه برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل کرده است.
محمد عرب با بیان اینکه طبس به دلیل اقلیم بیابانی، زمین‌شناسی کم‌نظیر و آثار تاریخی و مذهبی، لقب «بهشت زمین‌شناسی ایران» را به خود اختصاص داده افزود: این شهرستان، چهارمین شهر زیارتی کشور نیز محسوب می‌شود و آستان مبارک حسین بن موسی الکاظم (ع) بیشترین بازدیدکنندگان را در میان جاذبه‌های مذهبی داشته و پس از آن، باغ تاریخی گلشن، آثار باستانی و نمایشگاه‌های نوروزی بیشترین استقبال را تجربه کردند.
وی از اقامت بیش از 381 هزار نفر حداقل یک شب را در طبس از آغاز تعطیلات نوروزی تاکنون خبرداد و گفت: 73،921 نفر از این گردشگران در اقامتگاه‌های رسمی مانند هتل‌ها، اقامتگاه‌های بوم‌گردی و زائرسرا‌ها ، 298،488 نفر در اقامتگاه‌های غیررسمی مانند مهمانسرا‌های ادارات، مدارس و کمپ‌های شهرداری، 8،904 نفر در اقامتگاه‌های اضطراری مانند مساجد، پایگاه‌های امداد و سوله‌های ورزشی اقامت داشتند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان طبس با بیان اینکه ، طبس دارای 35 اقامتگاه بوم‌گردی، 2 هتل، 3 مجتمع گردشگری و 10 خانه مسافر با ظرفیت روزانه 1،681 نفر برای پذیرایی از گردشگران است، گفت: علاوه بر این، 6 بقعه متبرکه، خوابگاه‌های دانشجویی، کمپ‌های موقت شهری و روستایی با ظرفیت 30 هزار نفر، از دیگر گزینه‌های اسکان در این شهرستان هستند.
وی در خصوص میراث تاریخی و طبیعی این شهرستان هم افزود: آثار تاریخی شاخص این شهرستان ارگ کهن طبس، سد کهن کریت، طاق شاه عباسی، مساجد، آب‌انبار‌ها و کاروانسرا‌های تاریخی است. همچنین، جاذبه‌های طبیعی همچون رشته‌کوه شتری، دره‌های شگفت‌انگیز کال جنی، کال سردر و کال تفتو، کویر‌های وسیع، پناهگاه حیات‌وحش نایبندان و رویشگاه‌های گیاهی نادر، این شهرستان را به یکی از مقاصد منحصر‌به‌فرد گردشگری ایران تبدیل کرده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/841092/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غرق‌شدن جوان 24 ساله در ازمیغان طبس

افزایش بازیکنان خارجی در لیگ قطر به 10 نفر

اسکان افزون بر 153 هزار مسافر نوروزی در خراسان شمالی

حذف نام کلات از سند توسعه خراسان رضوی غیرقابل قبول است

نماهنگ عیدانه عید فطر با صدای علی اکبر قلیچ به 4 زبان

312 میلیارد تومان اعتبار به حساب دهیاری های خراسان جنوبی واریز شد

کاهش تصادفات با راه‌اندازی نوروزگاه‌ها در خراسان جنوبی

اجرای برنامه افلاک‌نما تا تداوم سلسله جشن‌های نوروزی در مشهد

مازندران قطب مهم نوظهور سرمایه‌گذاری در کشور است

بارش‌های سیلابی خراسان‌رضوی را فرا می‌گیرد

آتش و خون در یمن؛ حملات فرا مرزی قربانی گرفت

ترافیک در محور مشهد - تهران پر حجم اما روان است

تمرین هوایی مشترک قطر و اسرائیل برای اولین بار خبر ساز شد

روز طبیعت در خراسان رضوی همراه با بارش های رگباری است

دیدار خواهر و برادر بعد از 70 سال دوری در روستای راستقان خراسان شمالی

قطع 12 ساعته آب در انتظار مشترکان بدمصرف آب تهران

برنامه مولر بعد از پایان سال‌های حضور در بایرن

عدم توافق میلان و هرناندز برای تمدید قرارداد

خشم لیورپولی‌ها از آرنولد، بی‌منطق است!

همشهری علی دایی در روسیه می‌درخشد!

بازار داغ صنایع دستی و سوغات خراسان شمالی در ایام نوروز

بهره برداری از 144 واحد مسکونی ارتش در تربت حیدریه

وزیر فرهنگ: هیچ استانی حق اعمال سلیقه درباره مجوز کنسرت‌ها ندارد

اجرای قطعه ای توسط محمد معتمدی در دستگاه چهارگاه در 1001

کاهش چشمگیر تصادفات جاده ای با راه اندازی نوروزگاه ها در خراسان جنوبی

افتتاح بازارچه صنایع دستی روستای هدف گردشگری ازمیغان

سفر نوروزی معاونان استاندار به خوسف؛ بازدید از آرامگاه ابن حسام

شهروندان خراسان جنوبی از کیفیت سبدهای میوه گلایه دارند

یک میلیون نفر از شهر تاریخی طبس بازدید کردند

موج بازگشت مسافران نوروزی | جاده‌های شمالی زیر بار ترافیک سنگین

اقامه نماز عید فطر در روستای مظفرآباد انابد + فیلم

پیش‌بینی جمع‌آوری 1900 تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت

144 واحد مسکونی ارتش در تربت‌حیدریه افتتاح شد

معمای عجیب کرکسی که در سنگ آتشفشانی زنده ماند

کتاب مبانی تفسیر اجتماعی، رویکردی نوین برای فهم قرآن در جامعه

چگونه شطرنج به یک بازی فراگیرتر تبدیل شده است؟

سرنوشت واردات خودرو و حقوق ورودی خودرو در سال 1404

افزایش 13 درصدی میزان سفر‌ها از ابتدای طرح نوروزی

مقاومت الهلال برای حضور ژسوس در برزیل

بحران در بایرن مونیخ؛ اختلافات مدیران بالا گرفت!

پایان حضور ستاره پرتغالی در میلان

رئال دل آنچلوتی را زد

بیانیه باشگاه صنعت مس رفسنجان در واکنش به اتفاقات اخیر

باران در راه است؛ سیزده به در امسال را زیر چتر سپری می‌کنیم؟

12 فروردین مصداق إن الله لایغیر مابقوم حتى یغیروا مابأنفسهم

تصادف جاده‌ای در نیشابور 14 مصدوم به‌جا گذاشت

لحظه شیرین وصال پس از 70 سال

کمک 1.5 میلیارد ریالی خیران سلامت در خوشاب

اجرای آذری محمد علیزاده در برنامه «صداتو»

صنایع دستی و هنرهای سنتی طبس تقویت می‌شود