پیام خراسان

آخرين مطالب

موسیو ژروم فرانسوی در عملیات مرصاد! مقالات

موسیو ژروم فرانسوی در عملیات مرصاد!
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - محمدعلی جعفری، نویسنده ادبیات پایداری، کتاب «موسیو کمال» به قلم بهزاد دانشگر که روایتگر زندگی تنها شهید اروپایی دفاع مقدس است برای مطالعه به علاقه‌مندان در نوروز توصیه کرد.

پیام خراسان

بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
قهرمان این کتاب، مردی مسیحی است که در ادامه به اسلام و سپس به شیعه‌گری گرایش پیدا می‌کند.

پیام خراسان

داستان او از کوچه پس کوچه های پاریس آغاز می‌شود، جایی که تحت ظلم و شکنجه اعضای سازمان مجاهدین خلق قرار می‌گیرد. با این حال، این تجربه‌ها هیچ‌گاه نتوانستند او را از ایران دور کنند. سرانجام، به ایران می‌آید اما با ممانعت نیروهای ایرانی از حضورش در جبهه‌های جنگ مواجه می‌شود. تا اینکه خبر می‌رسد او در عملیات مرصاد حضور داشته و به شهادت رسیده است.
نویسنده با دقت تمام این پازل‌ها را کنار هم چیده تا تصویر روشن‌تری از این شخصیت برای مخاطب خلق کند؛ شخصیتی که در جوانی به باورهایی می‌رسد و برای دفاع از آن‌ها هیچ مرزی را نمی‌شناسد. این کتاب نشان می‌دهد که اراده و ایمان می‌تواند مرزهای جغرافیایی و فرهنگی را در هم شکند و فردی را به سوی هدف‌های خود هدایت کند.
«ژروم ایمانوئل» معروف به «کمال کورسل» 9 آوریل 1964 در پاریس از مادری فرانسوی و پدری تونسی چشم به جهان گشود. پدرش با نام محمد از مهاجرین تونسی بود که برای کار به فرانسه آمده و در همانجا ماندگار شده بود. ژروم به تبعیت از مادرش آیین مسیحیت را برگزیده بود. وی در دوران نوجوانی سفری به تونس داشت و در آنجا با اسلام آشنا شد و در سن 17 سالگی به دین مبین اسلام و مذهب اهل تسنن گرایش یافت.
شهید کورسل، مسیر طولانی از پاریس تا مرصاد، از مسیحیت تا تشیع، از زندگی در قلب اروپا تا شهادت در جنگ میان ایران اسلامی و همه دنیای کفر را در هفت سال طی کرد و نامش به عنوان تنها شهید اروپایی دفاع مقدس ثبت شد.
این کتاب داستانی است از زندگی این جوان فرانسوی. او بعد از مسلمان شدن برای تقویت باورهای دینی خود به ایران سفر می‌کند، در قم درس طلبگی می‌خواند و در آخرین روزهای جنگ تحمیلی به آرزوی دیرینش می‌رسد.
در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:
«گفت: مادرت برات بمیره! پس تو چرا هیچ زنی دنبال تابوتت نیست قربونت برم؟!» یکدفعه انگار همه ساکت شدند. نفس نمی‌کشیدیم انگار. به خودمان آمدیم. همه‌مان مرد بودیم. یک تعدادی سیاه آفریقایی. یک تعدادی با جثه‌های ریز مالزیایی. چندتایی سرخ و سفیدِ ترک. بقیه هم ایرانی؛ اما همه مَرد. بعد یکی از بین جمعیت در آمد گفت: مادرش مرده خانوم. اگه نمرده بود هم، نمی‌تونست بیاد بالا سر بچه‌ش. همه کس‌وکارش فرانسه‌ن. زن زیر لب ذکری گفت و بعد گفت: پس برید اون‌طرف تا من بیام به‌جای مادرش براش گریه کنم.»
کتاب «موسیو کمال» به قلم بهزاد دانشگر با شمارگان 1000 نسخه و در 256 صفحه از سوی انتشارات حماسه یاران منتشر شده است.
* محمدعلی جعفری، نویسنده / ایبنا

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/841112/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غرق‌شدن جوان 24 ساله در ازمیغان طبس

افزایش بازیکنان خارجی در لیگ قطر به 10 نفر

اسکان افزون بر 153 هزار مسافر نوروزی در خراسان شمالی

حذف نام کلات از سند توسعه خراسان رضوی غیرقابل قبول است

نماهنگ عیدانه عید فطر با صدای علی اکبر قلیچ به 4 زبان

312 میلیارد تومان اعتبار به حساب دهیاری های خراسان جنوبی واریز شد

کاهش تصادفات با راه‌اندازی نوروزگاه‌ها در خراسان جنوبی

اجرای برنامه افلاک‌نما تا تداوم سلسله جشن‌های نوروزی در مشهد

مازندران قطب مهم نوظهور سرمایه‌گذاری در کشور است

بارش‌های سیلابی خراسان‌رضوی را فرا می‌گیرد

آتش و خون در یمن؛ حملات فرا مرزی قربانی گرفت

ترافیک در محور مشهد - تهران پر حجم اما روان است

تمرین هوایی مشترک قطر و اسرائیل برای اولین بار خبر ساز شد

روز طبیعت در خراسان رضوی همراه با بارش های رگباری است

دیدار خواهر و برادر بعد از 70 سال دوری در روستای راستقان خراسان شمالی

قطع 12 ساعته آب در انتظار مشترکان بدمصرف آب تهران

برنامه مولر بعد از پایان سال‌های حضور در بایرن

عدم توافق میلان و هرناندز برای تمدید قرارداد

خشم لیورپولی‌ها از آرنولد، بی‌منطق است!

همشهری علی دایی در روسیه می‌درخشد!

بازار داغ صنایع دستی و سوغات خراسان شمالی در ایام نوروز

بهره برداری از 144 واحد مسکونی ارتش در تربت حیدریه

وزیر فرهنگ: هیچ استانی حق اعمال سلیقه درباره مجوز کنسرت‌ها ندارد

اجرای قطعه ای توسط محمد معتمدی در دستگاه چهارگاه در 1001

کاهش چشمگیر تصادفات جاده ای با راه اندازی نوروزگاه ها در خراسان جنوبی

افتتاح بازارچه صنایع دستی روستای هدف گردشگری ازمیغان

سفر نوروزی معاونان استاندار به خوسف؛ بازدید از آرامگاه ابن حسام

شهروندان خراسان جنوبی از کیفیت سبدهای میوه گلایه دارند

یک میلیون نفر از شهر تاریخی طبس بازدید کردند

موج بازگشت مسافران نوروزی | جاده‌های شمالی زیر بار ترافیک سنگین

اقامه نماز عید فطر در روستای مظفرآباد انابد + فیلم

پیش‌بینی جمع‌آوری 1900 تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت

144 واحد مسکونی ارتش در تربت‌حیدریه افتتاح شد

معمای عجیب کرکسی که در سنگ آتشفشانی زنده ماند

کتاب مبانی تفسیر اجتماعی، رویکردی نوین برای فهم قرآن در جامعه

چگونه شطرنج به یک بازی فراگیرتر تبدیل شده است؟

سرنوشت واردات خودرو و حقوق ورودی خودرو در سال 1404

افزایش 13 درصدی میزان سفر‌ها از ابتدای طرح نوروزی

مقاومت الهلال برای حضور ژسوس در برزیل

بحران در بایرن مونیخ؛ اختلافات مدیران بالا گرفت!

پایان حضور ستاره پرتغالی در میلان

رئال دل آنچلوتی را زد

بیانیه باشگاه صنعت مس رفسنجان در واکنش به اتفاقات اخیر

باران در راه است؛ سیزده به در امسال را زیر چتر سپری می‌کنیم؟

12 فروردین مصداق إن الله لایغیر مابقوم حتى یغیروا مابأنفسهم

تصادف جاده‌ای در نیشابور 14 مصدوم به‌جا گذاشت

لحظه شیرین وصال پس از 70 سال

کمک 1.5 میلیارد ریالی خیران سلامت در خوشاب

اجرای آذری محمد علیزاده در برنامه «صداتو»

صنایع دستی و هنرهای سنتی طبس تقویت می‌شود