پیام خراسان

آخرين مطالب

از بلخ تا بامیان برای گسترش گردشگری خارجی با ظرفیت دانشجویان اجتماعي

از بلخ تا بامیان برای گسترش گردشگری خارجی با ظرفیت دانشجویان
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: خراسان جنوبی دارای ظرفیت‌های بسیاری برای گسترش گردشگری خارجی است که باید از آنها به خوبی برای رسیدن به این هدف بسیار مهم استفاده شود تا از این طریق جاذبه‌های تاریخی و طبیعی استان به مردم خارج از مرزهای استان معرفی شود.
یکی از ظرفیت‌های مهم موجود در خراسان جنوبی، دانشجویانی هستند که برای ادامه تحصیل یکی از دانشگاه‌های بیرجند را انتخاب کرده‌اند.
در این راستا 50 دانشجوی خارجی دانشگاه‌های بیرجند با همکاری نمایندگی وزارت امور خارجه و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و دانشگاه بیرجند در قالب توری با حضور در بافت تاریخی بیرجند در مدت 3 ساعت از بناهای تاریخی مدرسه شوکتیه، پست خانه، دو آب انبار، ارگ کلاه فرهنگی و موزه‌های عروسک و لباس و منسوجات موجود در بافت تاریخی بیرجند بازدید کردند.
این دانشجویان خارجی که ابراهیمی رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه آنها را همراهی می‌کرد، از کشورهای افغانستان و نیجریه و بنگلادش برای اولین بار از زمان حضورشان در بیرجند از بافت تاریخی این شهر بازدید کردند که این موضوع سبب تغییر بسیار زیاد دیدگاه آنها درباره شهر بیرجند و جاذبه‌های موجود در آن شد.
دانشجوی دختری که خود را جیحان ادیب از تخار افغانستان معرفی می‌کند، حدود 8 ماهی است در رشته مهندسی کامپیوتر در دانشگاه بیرجند در مقطع کارشناسی مشغول تحصیل است و می‌گوید: قبل از این نظر خاصی درباره شهر بیرجند نداشتم و تنها المان‌های میدان ابوذر بیرجند را دیده بودم و چیزهای هم درباره مردم ماخونیک و بوستان کاجستان شنیده بودم اما با حضور در بافت تاریخی بیرجند از جاهای خیلی خوبی در این شهر دیدن کردیم.
وی که با مشورت با دوستان و آشنایانش که برای تحصیل به بیرجند آمده‌اند، دانشگاه بیرجند را به دلیل امنیت موجود در آن و دیگر مزایای خیلی خوبی که دارد، برای ادامه تحصیل انتخاب کرده است، می‌افزاید: در اینجا آثاری از دوره صفویه و قاجار مشاهده کردیم که آثار بسیار خوبی بودند.
وی با بیان اینکه وجه مشترکی بین معماری این بناها و بناهای محل زندگی‌مان در ولایت تخار وجود ندارد، تاکید می‌کند که در بازگشت به افغانستان از بناهای تاریخی خیلی عالی شهر بیرجند و مردم خیلی خوب آن تعریف خواهم کرد.
در ادامه با دانشجوی دیگری که خود را فرضیه خاوری معرفی می‌کند و یک سالی است که از ولایت بامیان افغانستان برای تحصیل به بیرجند آمده و در رشته مترجمی زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی تحصیل می‌کند، هم کلام می‌شویم.
وی که به گفته خودش قبل از این هیچ اطلاعی درباره شهر بیرجند نداشته است، می‌گوید: درگذشته به خانواده‌ام می‌گفتم که بیرجند چه جایی است که مرا برای تحصیل به این شهر فرستاده‌اید اما امروز دیدم که آثار بسیار خوبی دارد و این موضوع سبب شد که نگاهم به بیرجند به طور کلی تغییر کند و از این اتفاق بسیار خوشحالم.
وی با بیان اینکه بین معماری کلاه فرهنگی بیرجند و بنای که در نزدیکی دانشگاه ابو علی سینا در افغانستان وجود داشته است، شباهت‌هایی وجود دارد که این ساختمان بر اثر جنگ تخریب شد، می‌افزاید: در بازگشت به افغانستان خواهم گفت که بیرجند جای خوبی است و دانشگاه بیرجند هم برای تحصیل یکی از بهترین دانشگاه‌ها است.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان هم در این خصوص به مهر می‌گوید: در جلسه‌ای که در دانشگاه بیرجند بود، بعد از اینکه برای دانشجویان خارجی درباره جاذبه‌های گردشگری، آثار تاریخی و آداب و رسوم و فرهنگ گذشتگان این دیار از میراث ملموس و ناملموس بیرجند گرفته تا آئین‌های منحصر به فرد آن در ماه مبارک رمضان و نوروز چون رمضان خوانی و کوزه شکنی سخن گفتم، بیان شد که تعدادی از دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند برای گسترش گردشگری و تبلیغ جاذبه‌های گردشگری می‌توانند به ما کمک کنند.
سید احمد برآبادی با بیان اینکه در این جلسه یادآور شدم که ظرفیت‌های بسیار خوبی در زمینه گسترش گردشگری خارجی در خراسان جنوبی وجود دارد که در این زمان دانشجویان خارجی دانشگاه‌های بیرجند خواستار بازدید از آثار تاریخی و گردشگری بیرجند شدند و ما هم آمادگی خود را برای انجام این کار اعلام کردیم که با همکاری رئیس نمایندگی وزارت امورخارجه در استان و دانشگاه بیرجند این کار انجام شد.
کد خبر 6423816

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/843380/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تمدید قرارداد فلیک، حتی اگر امسال هیچ جامی نبرد

دلیل وینیسیوس برای رد پیشنهاد عربستانی‌‌ها و ماندن در رئال

شکایت رئال از رئیس لالیگا؛ او مجرم است!‏

تکرار قهرمانی شاگردان عطایی؛ فولاد سیرجان بر بام والیبال ایران

فروکش کردن یک خیابان در مشهد

راه‌آهن شرق کشور در خراسان جنوبی، پروژه‌ای فرا ملی

فرمانداران خراسان رضوی بستر سرمایه‌گذاری را فراهم کنند

حمایت از تولید اولویت اصلی در جهت تحقق شعار سال است

در سفر استاندار خراسان رضوی به سبزوار چه گذشت؟

حمایت از تولید اولویت اصلی برای تحقق شعار سال است

برنامه سینماهای تهران، شیراز و مشهد امروز، پنجشنبه 21فروردین +ساعت اکران دایناسور در تهران

منطقه ویژه اقتصادی و راه آهن دو مطالبه مردم سبزوار

حضور 14 کشور در مسابقات بین‌المللی دوومیدانی جام امام رضا(ع)

آغاز برنامه‌های هفته هنر در خراسان رضوی

سفر استاندار خراسان جنوبی به افغانستان

ریمونتادا، بنر ویژه رئالی‌ها برای انتقام از آرسنال

کونسیسائو: نمی‌توانیم همیشه به کامبک دل ببندیم

ویکتوریا برای ال‌کلاسیکو رونمایی شد

پای رونالدو به صنعت سینما باز شد

رضایت مردم در گرو عدالت، شفافیت و تخصص‌گرایی است

آهنگ «دختر» با صدای مسعود صادقلو

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی منصوب شد

وجود 34 هزار واحد روستایی نامقاوم در خراسان جنوبی

پایان عمره مفرده 1403/ 205 هزار ایرانی به حج مشرف شدند

آغاز پروازهای حج تمتع از نیمه اردیبهشت‌‌ ماه

راز جنایت خانوادگی فاش شد

سرمربی هندبال ساحلی مطرح جهان بار دیگر در ایران

پیش بینی برداشت بیش از 11 میلیون تن گندم طی سال جاری

اگر امکانات داشتم 10 سال در رئال بازی می‌کردم

می‌خواهند از من درس عبرتی برای فوتبال فرانسه بسازند

ستاره چلسی به جرم رانندگی بدون گواهینامه دستگیر شد

رای دادگاه به سود بارسلونا؛ لالیگا شکست خورد

پاسخ ستاره لیورپول به رئال: فعلا نه

ویدیو/ کشتی باچوخه در گرماب خراسان

ضرورت ایجاد منطقه ویژه اقتصادی معدنی در سبزوار

ماجرای شلیک‌های خون‌بار در عملیات دلهره‌آور پلیس مشهد

آهنگی با صدای هوروش بند به نام «تیکه تیکه»

طبس از گذرگاه به مقصد گردشگری تبدیل شد

سهمیه 90 میلیون دلاری استان در کولبری

برگزاری مراسم بزرگداشت شهید مرتضی بصیری‌پور در خراسان جنوبی

برگزاری مراسم سالگرد سپهبد شهید صیادشیرازی در بیرجند

ترامپ دوام نمی آورد | ان‌شاءالله خواب‌هایی که برای ایران دیده‌اند تعبیر نخواهد شد | دستورات 16گانه اژه‌ای؛ هشدارها و اخطارهای قاضی‌القضات

جنجال سفر شهرام دبیری، این بار در آرژانتین !

تودیع و معارفه سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) در چناران

محققان: اختلالات شنوایی شاید نشانه‌ای از بروز نارسایی قلبی در آینده باشد

مجموعه شعر فاضل نظری به چاپ ششم رسید + لینک

کتاب استاد هم‌زمان با روز ملی فناوری هسته‌ای به چاپ هشتم رسید + لینک

بازدید استاندار از سرمایه گذاری های معدنی اخیر انجام شده در سبزوار

گزارشی از حضور استاندار خراسان رضوی در رویداد صمیمی که دل‌ها را روشن می‌کرد

بررسی شانس‌های قهرمانی لیگ اروپا 25-2024