پیام خراسان

آخرين مطالب

واقعه شکست آمریکا در طبس را برای نسل‌های آینده بیان کنیم سیاسی

واقعه شکست آمریکا در طبس را برای نسل‌های آینده بیان کنیم
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی گفت: شکست آمریکا در صحرای طبس، در برابر اراده الهی و ایمان ملت ایران بود و باید بر ضرورت برجسته‌سازی این واقعه مهم تاریخی نه تنها در سطح ملی بلکه در سطح بین‌المللی تأکید کنیم. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سید محمدرضا هاشمی در جلسه هماهنگی مراسم سالروز شکست حمله آمریکا در صحرای طبس اظهار داشت: پنجم اردیبهشت ماه یادآور یکی از نقاط حساس تاریخ انقلاب اسلامی است که شکست مفتضحانه آمریکا در صحرای طبس به دست طبیعت، یعنی طوفان شن، را به نمایش گذاشت.
این حادثه نماد شکست هیمنه قدرت‌های استکباری بزرگ است. استاندار خراسان جنوبی گفت: امروز مسئولیت ما این است که روایت صحیح این واقعه تاریخی را برای نسل‌های آینده بیان کنیم و به آنان بیاموزیم که چگونه یک قدرت بزرگ جهانی، با تمامی تجهیزات نظامی و اطلاعاتی خود، در برابر اراده الهی و ایمان ملت ایران شکست خورد و باید بر ضرورت برجسته‌سازی این واقعه مهم تاریخی نه تنها در سطح ملی بلکه در سطح بین‌المللی تأکید کنیم.
هاشمی با اشاره به برگزاری جلسه ویژه هیئت امنای موزه استکبارستیزی طبس پس از مراسم پنجم اردیبهشت ماه، بیان کرد: در این جلسه مشکلات و دغدغه‌های مطرح شده برای احداث این موزه ملی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
مجموع اعتبار هزینه‌شده برای موزه بین‌المللی استکبارستیزی، 250 میلیارد ریال است
محمدحسین جهان‌بخش، مدیر اجرایی موزه بین‌المللی استکبارستیزی نیز در این جلسه گفت: پروژه موزه استکبارستیزی در صحرای طبس از سال 1388 زیر نظر مقام معظم رهبری آغاز شد، اما مشکلات مالی و کمبود اعتبارات سبب کندی در روند اجرایی آن شده است.
وی افزود: سال 1398، با تخصیص 10 میلیارد ریال اعتبار ملی، هیچ فعالیتی در پروژه انجام نشد. این وضعیت تا سال 1399 ادامه یافت و تنها با پیگیری‌های مجلس شورای اسلامی و افزایش اعتبار به 100 میلیارد ریال، فقط بخشی از پروژه انجام شد.
جهان‌بخش بیان کرد: در سال 1400، اعتبار به 150 میلیارد ریال افزایش یافت، اما به دلیل کمبود منابع، فقط فونداسیون و سقف موزه تا بهمن 1402 انجام شد و پروژه به دلیل کمبود بودجه متوقف شد.
وی گفت: تاکنون مجموع اعتبار هزینه‌شده برای این پروژه 250 میلیارد ریال بوده، در حالی‌ که 240 میلیارد ریال دیگر برای اجرای کامل پروژه مصوب شده و تنها 40 میلیارد ریال از آن تخصیص‌یافته است.
تکمیل موزه بین‌المللی استکبارستیزی، نیازمند 2 هزار میلیارد ریال اعتبار است
مدیر اجرایی بین‌المللی موزه استکبارستیزی تأکید کرد: پروژه احتیاج به 2 هزار میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل دارد و خواستار تأمین منابع مالی از سوی مسئولان شد.
جهان‌بخش اظهار کرد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با مقام معظم رهبری مکاتبه‌ای داشته باشد و از ظرفیت‌های نهادهایی مانند آستان قدس رضوی و ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد مستضعفان برای تأمین منابع مالی و تکمیل پروژه استفاده شود.
تشکیل کمیته‌های تخصصی مراسم پنج اردیبهشت
غلامرضا فلاحی نیز با اشاره به همکاری‌های مؤثر و تلاش‌های صورت‌گرفته در پنج سال گذشته در سطح شهرستان طبس و استان خراسان جنوبی، از روند مطلوب حمایت‌ها و مشارکت‌ها تقدیر کرد و افزود: شهرستان طبس و استان خراسان جنوبی در این سال‌ها به‌ویژه در چهار سال اخیر نقش قابل توجهی در برگزاری این مراسم داشتند که امیدواریم این روند ادامه یابد و این رویداد به‌درستی در ذهن نسل‌های آینده و جوانان کشورمان ثبت شود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی با تأکید بر اهمیت برگزاری مراسم امسال به‌ویژه در شرایط کنونی، برنامه‌ریزی‌های اجرایی و هماهنگی‌های بین بخشی را ضروری دانست و گفت: در راستای برگزاری هرچه بهتر مراسم سالروز شکست مفتضحانه آمریکا، کمیته‌های تخصصی در زمینه‌های مختلف از جمله کمیته‌های اجرایی، امنیتی، رسانه‌ای، فرهنگی، هنری، علمی و پشتیبانی تشکیل شده است.
فلاحی ادامه داد: این کمیته‌ها موظف هستند که در مدت باقی‌مانده تا روز پنج اردیبهشت، برنامه‌های لازم را تدوین و به مرحله اجرا درآورند.
وی بیان کرد: بسیج عمومی و مشارکت گسترده مردم در این رویداد اهمیت ویژه‌ای دارد. همگان باید در این مراسم مهم و بزرگ نقش‌آفرینی کنند و کمیته‌ها باید با همکاری نهادهای ذی‌ربط، برنامه‌ها را به‌طور دقیق و منظم اجرا کنند.
«جام استکبارستیزی» در سطح ملی برگزار شود
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی به ارائه پیشنهاداتی درباره تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز برای برگزاری مراسم پرداخت و گفت: ضرورت دارد که نهادهای مختلف از جمله شرکت‌های آب و فاضلاب، برق و مخابرات در تأمین زیرساخت‌های لازم برای برگزاری مراسم همکاری کنند؛ به‌ویژه در بحث تأمین آب و برق محل مراسم و تجهیزات اضطراری، باید اقدامات لازم صورت گیرد.
فلاحی از صداوسیما و سایر نهادهای رسانه‌ای خواست تا در پوشش خبری و پخش مستقیم مراسم‌ها و برنامه‌ها سالروز پنجم اردیبهشت ماه اهتمام ویژه‌ای داشته باشند و گفت: امسال انتظار می‌رود که مراسم گرامی‌داشت شکست آمریکا در صحرای طبس به‌طور همزمان در شهرستان‌های مختلف استان خراسان جنوبی برگزار شود. در این راستا، باید برنامه‌هایی مانند کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها و مدارس برگزار گردد که جوانان و دانش‌آموزان در این برنامه‌ها شرکت کنند.
وی پیشنهاد داد: وزارت ورزش و جوانان برنامه‌ای به نام «جام استکبارستیزی» یا «پنجم اردیبهشت» برگزار کند که شامل مسابقات و برنامه‌های ورزشی در استان باشد. این برنامه‌ها می‌توانند از چند روز قبل از پنجم اردیبهشت شروع شوند و به‌طور همزمان با برگزاری مراسم در طبس، در دیگر شهرستان‌ها و نقاط مختلف استان نیز برگزار شوند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی خواستار همکاری وزارت آموزش و پرورش در دعوت از راویان مجرب برای روایت‌گری این حادثه در مدارس شد تا جوانان و دانش‌آموزان با ابعاد مختلف این رویداد تاریخی آشنا شوند.
فلاحی همچنین درخواست کرد شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان به ائمه جمعه ابلاغ کنند تا در روز جمعه پنجم اردیبهشت ماه، این روز مهم در خطبه‌های نماز جمعه تبیین و روشنگری شود.
انتهای پیام/ 252

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/845521/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داور بازی برگشت رئال و آرسنال مشخص شد

امباپه از محرومیت سنگین فرار کرد

از صحنه‌های عجیب و بامزه بوندسلیگا!

کلودیو رانیری: این آخرین داربی من بود!

لوئیس سوارز ترک عادت نکرد؛ این‌ بار آلبا را گاز گرفت!

خاطره پنالتی خولین آلوارز زنده شد!

اعلام ساعت برگزاری ٢ دیدار تیم ملی فوتبال در انتخابی جام جهانی 2026

امیر ساسانیان: بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود

وقوع بیش از 4 هزار فقره تصادف در سال گذشته

ورود ناگهانی عابر پیاده به میدان فردوسی مشهد!

وقف 24 واحد مسکونی برای طلاب نو مزدوج در مشهد

آهنگ «به وقت بهار» با صدای خشایار لزومی

ماهیرود دروازه‌ طلایی همکاری اقتصادی ایران و افغانستان

خراسان جنوبی میزبان همایش ملی کلوپ خودروهای کمپینگ

آغاز اجلاسیه‌های کنگره 2400 شهید خراسان جنوبی

چالش‌های نفس گیر صنعت مرغداری در خراسان جنوبی؛ مرغدار چشم انتظار حمایت

ناهار کباب تابه ای با سس مخصوص درست کن، محشر میشه | طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی به روش رستورانی + 13 راز خوشمزه تر شدن

زیارت 1.5 میلیون نفری مردم از حرم حضرت عبدالعظیم در ایام عید نوروز

تصاویر/تجمع اعتراضی دانشگاهیان خراسان شمالی در حمایت از مردم مظلوم غزه

اجرای طرح قاضی در مدرسه در 21 مدرسه چهارمحال و بختیاری

قاضی هوشمند در دادگاه‌های ایران

ناگفته های پرونده قتل همسر ناصر محمدخانی؛ شهلا جاهد همدست داشت؟

افزایش 32 میلیون مترمکعبی مصرف گاز خراسان‌شمالی در سال 1403

فیلم| اردوی جهادی دختران دانشجو در مناطق محروم خراسان شمالی

سفر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به مشهد + تصاویر

ارائه خدمات جدید به شهروندان در میادین میوه و تره بار تهران

باشگاه شاهین پر افتخارترین تیم در جام رمضان فوتسال کاشمر

نخستین رویداد ملی نورنما و جشن بزرگ عیدانه در مشهد

تعطیلی مدارس خراسان رضوی فردا سه‌شنبه 26 فروردین 1404 | آیا مدارس مشهد سه‌شنبه 26 فروردین 1404 تعطیل است؟ | همه جزئیات را اینجا بخوانید

◄ چالش های باربری و حمل بار در شهر تهران

احیای وحدهای تولیدی راکد 1000 شغل در مازندران ایجاد کرد

بار ترافیکی متراکم در اکثر خیابان‌های تهران + فیلم

شازده‌ای با دو نقاب

اختتامیه طرح ملی زندگی با آیه‌ها در شهر تربت جام برگزار شد

بقایی: با کوله‌بار سنگینی از تجارب مذاکره می‌کنیم+ فیلم

افتخارآفرینی دانش آموز روشا اکبری در ژیمنازیاد 2025

طوفان نافرمانی در اسرائیل: این بار موساد!

کری سنگین سپهر حیدری برای استقلال: نمی‌گذاریم سقوط کنید؛ یک بار دسته سه رفتید، دل‌مان تنگ شد!

فرشته اقتداری، اولین بانوی اسکواش باز ایران بر سکوی نایب‌قهرمانی رقابت‌های رنکینگ جهانی

نایب قهرمانی سهیلا منصوریان در دهمین دوره جام جهانی ووشو

«عملیات درزاخو»

توصیه حجت الاسلام قمی به مطالعه کتاب «ماجرای فکر آوینی»

آیا توهین به ارزش‌های جامعه شهرت می آورد؟

کتابی پیرامون سلوک خانوادگی و حساسیت و ظرافت ارتباط زوجین

استقبال مراکز اروپا از کتاب مواد فرهنگی شیعه در کاشان

اطلاعیه مهم درباره ثبت نام کتب درسی

برنامه ریزی برای ترویج کتابخوانی در میان مادران و کودکان در مناطق شهری و روستایی کشور

شروع ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از این تاریخ / مهلت تا پایان خرداد

برنامه‌ریزی برای ترویج کتاب‌خوانی در میان مادران و کودکان در مناطق شهری و روستایی کشور

شروع ثبت سفارش ‌کتاب‌های درسی از ابتدای اردیبهشت + تقویم زمانی