پیام خراسان

آخرين مطالب

گفتگوی غیرمستقیم اتمام حجت برای امریکای مستکبر است سیاسی

گفتگوی غیرمستقیم اتمام حجت برای امریکای مستکبر است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - خطیب جمعه موقت بیرجند باتاکید بر اینکه این گفتگوی غیرمستقیم یک آزمون و اتمام حجت برای امریکای مستکبر است، گفت: اگر دشمنان به ویژه امریکا بخواهند غلطی بکنند، بدانند که ملت ایران اسلامی استخوان‌های آنان را خورد خواهند کرد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند ، حجت‌الاسلام مهدی رحیم‌آبادی ظهر امروز در خطبه‌های نماز عبادی وسیاسی جمعه بیرجند که در مسجد جامع المهدی (عج) برگزار شد اظهار داشت: بشر همیشه از نقص‌ها و ایرادها و گرفتاری‌ها و مفاسدی که در جوامع بشری می‌بیند گلایه‌مند است و انسان با فطرت الهی چنین زندگی را برنمی‌تابد.
وقتی نسخه و برنامه خدا یعنی برپایی حکومت الهی، وارونه و رها شده باشد زندگی بشریت اینگونه می‌شود. وی با بیان اینکه صراط مستقیم الهی تنها راه موجود و گسترده‌ترین راه است و هر روز خدا از ما می‌خواهد که این را از او بخواهیم، گفت: باید امام و ولی زمان خود را بشناسیم لذا جریان غدیر برای هر روز و هر لحظه است چون تنها برنامه الهی است که غیر آن ضلالت و گمراهی می‌باشد و باید همه به این مسئله اساسی توجه ویژه داشته باشیم.
امام جمعه موقت بیرجند با تأکید به اهمیت مسئله حاکمیت الهی در جامعه، تصریح کرد: ادعای اسلام خارج از محدوده حاکمیت ولی الهی معنایی ندارد و همگان باید بدانند خداوند، زندگی کامل را در تشکیل حاکمیت الهی قرار داده است. کمال دین ما در این است که با هوشیاری و معرفت زمینه ظهور امام زمان(عج) را فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه فتنه‌ها برای تعالی انسان و عمق‌بخشی به بصیرت آنان خوب است، گفت: در عرصه تولی و تبری باید ولی خود را بشناسیم و گوش به فرمانی را مانند حاج قاسم سلیمانی و صیاد شیرازی و همه علمایی که اینها شاگردان آنان بودند، به اوج برسانیم.
حجت‌الاسلام رحیم‌آبادی ادامه داد: تنها مانع بر سر ظهور که اوج قله انقلاب اسلامی است، پایین بودن عیار و عمیق ولایت‌مداری می‌باشد و باید حفاظت و حراست از درخت طوبی انقلاب اسلامی به اوج برسد؛ ما نباید از درون آسیب بینیم.
وی با اشاره به اینکه ملت عزیز ما پرچم ولایت آل‌الله را بلند کردند اما باید هنوز کار بیشتری کنیم، یادآور شد: شهید صیاد شیرازی معتقد بود سخنان رهبر معظم انقلاب برای فقط یک سخنرانی نیست، بلکه دستور است. از همان لحظه‌ای که می شنود، تکلیف به گردنش می‌آید که امری را از فرمانده‌ام گرفتم، باید اجرایش کنم.
خطیب جمعه موقت بیرجند بیان کرد: امروز برنامه‌های کشور عزیز و ولایی ما نشان می‌دهد که این نسخه جواب داده است در تمام عرصه‌ها دستاوردهای بی‌نظیر کنونی کشور با قبل از پیروزی انقلاب اسلامی قابل قیاس نیست.
حجت‌الاسلام رحیم‌آبادی با اشاره به اینکه در کتاب فاخر صعود چهل ساله به خوبی دستاوردهای انقلابی اسلامی تشریح و تبیین و با دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی مقایسه شده است، افزود: امروز وظیفه همه ما هوشیاری و دقت وافر در داشته‌ها است.
وی با اشاره به اینکه برخی نواقص و مشکلات نباید باعث شود که دشمنان بتواند با هجمه تبلیغاتی زمینه ناامیدی و بی‌اعتمادی را فراهم کنند، گفت: دشمنان نان تبلیغات و تزور خود را می‌خورند.
امام جمعه موقت بیرجند تأکید کرد: اگر در هر حوزه‌ای به ویژه در حوزه اقتصادی عقب‌ماندگی داریم به جهت این است که مسئولان توجه لازم را نکرده‌اند و امیدواریم این نسخه اقتصاد مقاومتی را که سالهاست رهبر معظم انقلاب اسلامی فرموده است را مورد توجه ویژه قرار دهند و ملت را از گرفتاری‌های اقتصادی نجات دهند تا بتوانند بیش از گذشته به اوج قله انقلاب اسلامی و مسئله تمدن اسلامی و نجات بشریت بیاندیشند.
حجت‌الاسلام رحیم‌آبادی در ادامه متذکر شد: جریانات نفاق و نفوذ که در داخل کشور کوتاهی می‌کنند با دشمنان خارجی یکی هستند و روشنگری در خصوص این جریانات بر همگان واجب است.
وی عنوان کرد: امروز برخی از همین جریانات با رسانه و تبلیغات سوء خود می‌خواهند دوگانه جنگ یا مذاکره را بر ما تحمیل کنند اما ملت وقتی پای کار باشد ولی فقیه عزیز و حکیمی داشته باشد و بین ارکان نظام اسلامی وحدت و پیوند خوبی برقرار باشد گزینه سومی روز میز می‌بینید و آن «گفتگوی غیرمستقیم» است.
امام جمعه موقت بیرجند در ادامه افزود: در این گفتگوی غیرمستقیم، مکان و واسطه را آنان می‌خوستند تعیین کند اما جمهوری اسلامی آن را مشخص کرد و فقط هم در خصوص مسئله هسته‌ای گفتگو خواهد کرد.
حجت‌الاسلام رحیم‌آبادی گفت: این گفتگوی غیرمستقیم مذاکره نیست بلکه یک آزمون و اتمام حجت برای آمریکای مستکبر است و ملت عاشورایی ما در پیروی از رهبر انقلاب اسلامی همیشه مسیر آنان در اوج وحدت و همدلی است و آمادگی دارند لبیک بگویند.
وی گفت: اگر دشمنان به ویژه آمریکا بخواهند غلطی بکنند، بدانند که ملت ایران اسلامی استخوان‌های آنان را خورد خواهند کرد.
انتهای پیام/250

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/847051/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داور بازی برگشت رئال و آرسنال مشخص شد

امباپه از محرومیت سنگین فرار کرد

از صحنه‌های عجیب و بامزه بوندسلیگا!

کلودیو رانیری: این آخرین داربی من بود!

لوئیس سوارز ترک عادت نکرد؛ این‌ بار آلبا را گاز گرفت!

خاطره پنالتی خولین آلوارز زنده شد!

اعلام ساعت برگزاری ٢ دیدار تیم ملی فوتبال در انتخابی جام جهانی 2026

امیر ساسانیان: بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود

وقوع بیش از 4 هزار فقره تصادف در سال گذشته

ورود ناگهانی عابر پیاده به میدان فردوسی مشهد!

وقف 24 واحد مسکونی برای طلاب نو مزدوج در مشهد

آهنگ «به وقت بهار» با صدای خشایار لزومی

ماهیرود دروازه‌ طلایی همکاری اقتصادی ایران و افغانستان

خراسان جنوبی میزبان همایش ملی کلوپ خودروهای کمپینگ

آغاز اجلاسیه‌های کنگره 2400 شهید خراسان جنوبی

چالش‌های نفس گیر صنعت مرغداری در خراسان جنوبی؛ مرغدار چشم انتظار حمایت

ناهار کباب تابه ای با سس مخصوص درست کن، محشر میشه | طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی به روش رستورانی + 13 راز خوشمزه تر شدن

زیارت 1.5 میلیون نفری مردم از حرم حضرت عبدالعظیم در ایام عید نوروز

تصاویر/تجمع اعتراضی دانشگاهیان خراسان شمالی در حمایت از مردم مظلوم غزه

اجرای طرح قاضی در مدرسه در 21 مدرسه چهارمحال و بختیاری

قاضی هوشمند در دادگاه‌های ایران

ناگفته های پرونده قتل همسر ناصر محمدخانی؛ شهلا جاهد همدست داشت؟

افزایش 32 میلیون مترمکعبی مصرف گاز خراسان‌شمالی در سال 1403

فیلم| اردوی جهادی دختران دانشجو در مناطق محروم خراسان شمالی

سفر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به مشهد + تصاویر

ارائه خدمات جدید به شهروندان در میادین میوه و تره بار تهران

باشگاه شاهین پر افتخارترین تیم در جام رمضان فوتسال کاشمر

نخستین رویداد ملی نورنما و جشن بزرگ عیدانه در مشهد

تعطیلی مدارس خراسان رضوی فردا سه‌شنبه 26 فروردین 1404 | آیا مدارس مشهد سه‌شنبه 26 فروردین 1404 تعطیل است؟ | همه جزئیات را اینجا بخوانید

◄ چالش های باربری و حمل بار در شهر تهران

احیای وحدهای تولیدی راکد 1000 شغل در مازندران ایجاد کرد

بار ترافیکی متراکم در اکثر خیابان‌های تهران + فیلم

شازده‌ای با دو نقاب

اختتامیه طرح ملی زندگی با آیه‌ها در شهر تربت جام برگزار شد

بقایی: با کوله‌بار سنگینی از تجارب مذاکره می‌کنیم+ فیلم

افتخارآفرینی دانش آموز روشا اکبری در ژیمنازیاد 2025

طوفان نافرمانی در اسرائیل: این بار موساد!

کری سنگین سپهر حیدری برای استقلال: نمی‌گذاریم سقوط کنید؛ یک بار دسته سه رفتید، دل‌مان تنگ شد!

فرشته اقتداری، اولین بانوی اسکواش باز ایران بر سکوی نایب‌قهرمانی رقابت‌های رنکینگ جهانی

نایب قهرمانی سهیلا منصوریان در دهمین دوره جام جهانی ووشو

«عملیات درزاخو»

توصیه حجت الاسلام قمی به مطالعه کتاب «ماجرای فکر آوینی»

آیا توهین به ارزش‌های جامعه شهرت می آورد؟

کتابی پیرامون سلوک خانوادگی و حساسیت و ظرافت ارتباط زوجین

استقبال مراکز اروپا از کتاب مواد فرهنگی شیعه در کاشان

اطلاعیه مهم درباره ثبت نام کتب درسی

برنامه ریزی برای ترویج کتابخوانی در میان مادران و کودکان در مناطق شهری و روستایی کشور

شروع ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از این تاریخ / مهلت تا پایان خرداد

برنامه‌ریزی برای ترویج کتاب‌خوانی در میان مادران و کودکان در مناطق شهری و روستایی کشور

شروع ثبت سفارش ‌کتاب‌های درسی از ابتدای اردیبهشت + تقویم زمانی