پیام خراسان

آخرين مطالب

بسته شدن پرونده حج عمره استان سمنان با بازگشت آخرین کاروان گفتگو

بسته شدن پرونده حج عمره استان سمنان با بازگشت آخرین کاروان
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرنگار مهر، قدرت الله چتری صبح شنبه در جمع خبرنگاران به میزبانی حج و زیارت استان سمنان با بیان اینکه عمره مفرده بعد از 10 سال در سال 1403 آغاز شد و کاروان‌ها از 27 شهریورماه 1403 تا 19 فروردین ماه 1404 به سرزمین وحی اعزام شدند، تاکید کرد: در مجموع 28 کاروان عمره مفرده به ظرفیت سه هزار و 174 نفر به استان اختصاص داده شد.
وی با بیان اینکه 60 درصد از اعزام عمره مفرده استان سمنان را خانم‌ها و 40 درصد را آقایان تشکیل دادند، افزود: نخستین کاروان استان پس از سال‌ها وقفه، 17 مهرماه سال 1403 اعزام شد و آخرین کاروان استان سمنان هم 15 فروردین ماه 1404 اعزام شد و برنامه‌ریزی برای بازگشت این کاروان در حال انجام است.
مدیرکل حج و زیارت استان سمنان همچنین بیان کرد: استان سمنان در همه فصل‌ها و مناسبت‌ها دارای کاروان‌های عمره مفرده برای همه شهرستان‌ها بود و زائران استان توانستند در کاروان‌های عمره شعبانیه، رمضانیه و نوروز و … حضور داشته باشند.
چتری ضمن بیان اینکه با توجه به هماهنگی‌های انجام شده و تفاهم نامه با حوزه علمیه خواهران سمنان، برای کلاس‌های آموزشی عمره مفرده نیز به صورت اختصاصی برای بانوان اقدام شد که مورد استقبال خوبی هم قرار گرفت، گفت: دو گروه به عنوان مدیران ثابت هتل به عمره مفرده اعزام شدند که هر کدام تعدادی از عوامل زیارتی را همراه خودشان داشتند و 15 نفر نیز به عنوان معاون آموزشی عمره مفرده همراه کاروان‌های استان اعزام شدند.
وی با بیان اینکه ظرفیت کاروان‌های عمره مفرده استان سمنان از 88 نفر تا 135 نفر متغیر بود که با توجه به زمان اعزام پیش بینی‌های لازم صورت گرفت تا بتوانیم تمام تقاضاهای زائران را به بهترین شکل پاسخ دهیم، افزود: تهران ایستگاه پروازی کاروان‌های عمره استان سمنان و مدت سفرها نیز 10 روز بوده است.
مدیرکل حج و زیارت استان سمنان با بیان اینکه از اتفاقات خوبی که امسال در عمره مفرده شاهد بودیم حضور تعدادی از زائران هم وطن اهل سنت در کاروان‌های استان بود که تجربه نخست استان بود و در مجموع تجربه خوبی محسوب می‌شد، گفت: زائران استان سمنان هم از این باهم بودن و همدلی رضایت داشتند و می‌تواند این موضوع ادامه داشته باشد و این برای اتحاد بیشتر بین شیعه و سنی هم یک شروع بسیار خوب باشد.
چتری تصریح کرد: پرونده عمره مفرده استان سمنان که پس از حدود یک دهه وقفه در سال 1403 آغاز شد، با بازگشت آخرین کاروان در تاریخ 29 فروردین جاری و قبل از حج تمتع سال جاری بسته می‌شود و دور بعدی اعزام‌های عمره مفرده ان‌شاالله پس از اتمام عملیات تمتع مجدداً از سر گرفته خواهد شد.
کد خبر 6428499

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/847330/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

3 فوتی در تصادف محور نیشابور- سبزوار

گل اول النصر به القادسیه توسط مانه

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

گل دوم القادسیه به النصر توسط اوبامیانگ

راز سلامتی بهاری در این خوراکی ها

مجلس عزاداری جگرسوز دختر جوانی که در جنگل‌های بهشهر به دار آویخته شد + فیلم

حجت‌الاسلام‌ امینی: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با پشتوانه مردمی؛ یک سازمان رزم قدرتمند است

رونالدو برای نخستین بار توانست جایزه طلایی را به دست آورد

نماز جمعه در خلیل آباد

نماز عبادی سیاسی جمعه کاشمر

پیش اردوی پیشتازان قطب شهید دهقان در تربت جام

7 مصدوم در واژگونی خودرو سواری در محور تربت جام به صالح آباد

خبرنگاران تلاشگران عرصه فرهنگ و رسانه هستند

واژگونی خودرو 206 در محور تربت جام به صالح آباد

اجرای ورزش باستانی در تربت جام

پزشکیان: ما زیر بار هیچ ذلتی نمی‌رویم اما سر جنگ هم نداریم

کتاب «فرود در رضوان»؛ کتابی برای پرواز یک قهرمان در کرمانشاه رونمایی شد

روایت ملکیان از اخلاق سرگردان و گردنگاه سیاست

«ستاره‌های غریب»؛ کتابی درباره شهدای غریب استان مرکزی در دوران اسارت منتشر شد

باز هم جنجال خشم کونته؛ این چه وضع مدیریت است!

هجدهمین قهرمانی السد در لیگ ستارگان قطر

ساکت به نساجی برگشت!

هشدار هواشناسی؛ سیل در 3 استان/ امشب 5 استان منتظر برف و باران شدید باشند

آهنگ «دل نَکن» را از بهنام بانی بشنوید

تصنیف دل انگیز «شب» از استاد غلامحسین بنان

روند افزایش دمای هوا از 30 فروردین ماه

رییس جمهور: زیر بار هیچ ذلتی نمی‌رویم / دنبال جنگ نیستیم

یمن: برای اولین بار ناو آمریکایی«وینسون» را هدف قرار دادیم

وقتی مغز فریبمان می‌دهد؛ دانشمندان می گویند رنگ بنفش وجود ندارد!

رونمایی کتاب «اشعار عامیانه تالشان جنوب غربی دریای خزر» در آستارا

وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟

فک بازیکن حریف را شکست، فقط کارت زرد گرفت!‏

دانش، نگرش و مهارت سه مولفه اصلی حرفه ای شدن راهبران تحول در الگو مدرسه تراز است

آوای دلنشین «هنگ درام» در دلِ طبیعت

تجمع مردم حاجی آباد در حمایت از مردم غزه

تصاویر/ بازدید مسئولان آمل از ستاد گرامی‌داشت حماسه اسلامی ششم بهمن و جنگل آمل

بازدید مسئولان آمل از دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت آمل

مراسم تجلیل از روشا اکبری برنده مدال طلای شطرنج مدارس جهان در شهرستان نیشابور

برگزاری جشن ستارگان در شهرستان خلیل‌آباد

حساب و کتاب‌ها در طرح کالابرگ الکترونیکی؛ کوپن ادامه پیدا می‌کند؟

تناقض لالیگا که هانسی فلیک را خشمگین کرد

کواچ؛ ترکیب برنده دورتموند را مقابل بارسا پیدا کردم

بازگشت مورینیو به تیمی که دوست نداشت!‏

رویایی که کابوس شد؛ سقوط رئال از آسمان هفتم

گواردیولا آنقدر اصرار می‌کند تا پیشرفت کنید

زیباترین عکس سال در بازگشت معجزه‌آسای یونایتد

چالش حساس اینزاگی؛ طارمی را برگردان!

خشم پوستکوگلو؛ نمی‌روم، باید تحملم کنید!‏

مدافع منفور بایرنی‌ها کلی خواهان دارد!‏

نگرانی شدید بایرن؛ گورتزکا شاید فصل را از دست بدهد