پیام خراسان

آخرين مطالب

فرصت فتح سه‌گانه؛ بارسا خوش شانس است ورزشی

فرصت فتح سه‌گانه؛ بارسا خوش شانس است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /به نظر می‌رسد که پیروزی بارسلونا برابر لگانس با شانس زیادی برای این تیم به دست آمده است.
بارسلونا می‌تواند تنها 12 بازی تا کسب یک سه‌گانه تاریخی در سال بی‌نقص 2025 فاصله داشته باشد؛ پس از پیروزی اخیرشان برابر لگانس که باید گفت با خوش شانسی بسیاری همراه بود. آخرین شکست آنها روی گل سورلوث در وقت‌های اضافه آخرین بازی سال گذشته بود و از آن زمان در 24 مسابقه بدون شکست مانده‌اند.
آنها در لالیگا با هفت امتیاز اختلاف بالاتر از رئال مادرید قرار دارند (نتیجه‌ بازی رئال برابر آلاوس هنوز مشخص نشده است). در لیگ قهرمانان هم پس از پیروزی 0-4 در بازی رفت برابر دورتموند به احتمال زیاد در نیمه‌ نهایی حضور دارند و در فینال کوپا دل‌ری نیز به مصاف رئال مادرید خواهند رفت که در تمام دیدارهای این فصل مقابلش پیروز شده‌اند. همه‌ چیز برای تیم فلیک خوب به نظر می‌رسد اما کاملاً روشن است که ادامه فصل دشوارترین بخش آن است.
این سرمربی آلمانی تقریباً هیچ چرخشی در ترکیب انجام نداد تا بار دیگر نشان دهد چه اهمیتی برای قهرمانی در لالیگا قائل است؛ چیزی که همیشه بر آن تاکید کرده است. لگانس در بازی رفت (1-0) بارسا را غافلگیر کرد و شب گذشته نیز در آستانه تکرار آن بود و در همان دقایق ابتدایی به گل نزدیک شد. دنی رابا در سمت راست یک حرکت عالی انجام داد و با سرعت از اینیگو مارتینز عبور کرد و یک پاس مرگبار به آلتیمیرا رساند اما شزنی با یک واکنش عالی مانع گل‌زنی شد.
شاگردان بورخا خیمنز در دقایق ابتدایی بارسلونا را به‌ خوبی کنترل کردند. اولین فرصت جدی بارسا در دقیقه 22 به دست آمد اما این تقریباً تنها موقعیت خوب بارسلونا بود، همراه با یک شوت از لامین یامال که به تور کناری دروازه خورد.
خبر بد نیمه اول، بدون شک مصدومیت عضلانی بالده بود که او را مجبور به ترک زمین کرد و جایش را به جرارد مارتین داد. یک شوت از رابا که با اختلاف کمی به بیرون رفت، سه‌گانه موقعیت‌های خطرناک نیمه اول را کامل کرد.
طبق انتظار، فلیک از عملکرد تیمش در نیمه اول راضی نبود و در آغاز نیمه دوم، دی‌یونگ را به‌ جای آرائوخو به زمین فرستاد و اریک را به قلب خط دفاعی بازگرداند. در همان شروع نیمه دوم، بارسلونا آنچه را که معمولا «شانس قهرمان» نامیده می‌شود، تجربه کرد و با یک گل به خودی از لگانس پیش افتاد.

پیام خراسان


لگانس جلو کشید و این کاری‌ است که معمولاً مقابل بارسلونا جواب نمی‌دهد. فرمین می‌توانست چند دقیقه بعد بهترین گل عمرش را بزند اما ضربه نهایی‌اش به بیرون رفت. با گذشت دقایق، لگانس کنترل را در دست گرفت و از عقب‌نشینی بارسا بهره برد. در 15 دقیقه پایانی، منیر و دیه‌گو گارسیا وارد زمین شدند. دومی در اولین لمس توپش، پس از پاس خوب خوان کروز در آستانه زدن گل تساوی بود. لگانس نمی‌توانست تهاجمی‌تر از این عمل کند.
آخرین فرصت تیم میزبان هم نصیب منیر شد. او در موقعیت تک‌ به‌ تک با شزنی قرار گرفت اما اینیگو مارتینز با یک تکل دفاعی عالی شوت او را مهار کرد. با وجود تلاش در تمام دقایق، لگانس نتوانست در دیداری که به‌ شدت شایسته‌اش بود، گل بزند. هرچند، شانس قهرمان هم در این مسابقات نقش دارد و این بار به سود بارسلونایی ظاهر شد که انسانی عمل می‌کند و گاهی هم مانند این بازی نمایش‌های ضعیفی دارد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/847996/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویرجیل فن دایک: تابستان شلوغی در انتظار لیورپول است

رسوایی فوتبال ایتالیا؛ موراتا ساعت‌ها را جابجا می‌کرد!

تصمیم مسی؛ لئو 2026 به بارسلون برمی‌گردد

فقط ما می‌توانیم مقابل پی‌اس‌جی کامبک بزنیم

پپ محو کیفیت رقیب هالند؛ عاشق مرموش شده‌ام!‏

النصر در آستانه توافق با ستاره لیورپول

بازسازی میم و خنده معروف آنری!

تاج خبر داد: دیدار ایران - کره شمالی در مشهد

آرامگاه «عطار» گلباران شد

خدمات سهم 64 درصدی در اقتصاد خراسان‌رضوی

اجرای ترانه «همه جوره» با گروه رایکادو

اجرای جذاب آرون افشار و برادرش در کیش

راز جالب گوینده ورزشی که پرسپولیسی است!

ولادت حضرت معصومه در سال 1404 چه روزی است؟ این روز در کشورمان تعطیل رسمی است؟

بی‌رحم در حمله، متحد در دفاع؛ این راز درخشش بارسلونای فلیک است

600 دانش‌آموز مشهدی سرود امام رضا (ع) را می‌خوانند

تشکیل پرونده تعزیراتی برای نانوایی متخلف در مشهد

سه استراتژی کلان برای توسعه گردشگری کشور

بازدید رئیس دادگستری خراسان رضوی از زندان در حال ساخت خواف

دندان انسان برای اولین بار در آزمایشگاه رشد داده شد

انقلابی در دندان؛ دانشمندان برای اولین‌ بار دندان انسان را در آزمایشگاه رشد دادند

آزادسازی زندانیان این بار با مناطق | برپایی خیمه یاری در مناطق تهران

جزییات جدید از حادثه هاری در سبزوار/ چه کسانی در خطرند؟

نامزدهای جایزه ادبی پوشکین مشحص شدند

جلد اول کتاب زندگی‌نامه قهرمانان المپیکی مازندران رونمایی شد

سهراب بختیاری زاده اوقات آزاد خود را با خواندن کتاب سرمربی رئال مادرید می‌گذراند / عکس

علی آقا، پسر درس نخوانِ عاشق سینمایِ ولی مَرد، به کتاب فروشی‌ها آمد

سوارز: مسی می‌خواهد در جام جهانی 2026 بازی کند

امری: آماده حذف پی‌اس‌جی شده‌‎ایم

ویرجیل فن دایک؛ تابستان شلوغی در انتظار لیورپول است

رئال رهبرش برای معجزه برنابئو را پیدا کرد

امیدواری ماسکرانو به حضور مسی در جام جهانی 2026

درگیری دو ستاره در تمرین رئال مادرید

حضور 42 هزار دانش‌آموز در سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی

اهدای خون بیش از 6 هزار نفر در نوروز 1404 مشهد

کشف 50 راس دام قاچاق در بردسکن

اجرای آهنگ «مقصر» از شهاب بخارایی

موزیک ویدئوی سریال «خاتون» با صدای حجت اشرف زاده

اعتبارات دستگاه‌های اجرایی باید به درستی جذب شود

جاده راور به دیهوک نیازمند 2 همت اعتبار مالی / لزوم مساعدت وزارت راه

اتاق‌های بازرگانی کشور به جانباختگان معدن طبس 9 میلیارد ریال عیدی دادند

مخفی ترین درهای جهان | درهایی که نمیبینی ؛راز آلود ترین ورودی های پنهان+ ویدیو

یک راز عجیب درباره سریال پوست شیر

متن کامل حکم شهلا جاهد قاتل همسر ستاره پرسپولیس

این راز درخشش بارسلونای فلیک است

بازخوانی اندیشه عطار با زبان روز، برای نسل امروز و فردا تعهد ضروری است

گذر از اوج بار تابستان با اجرای 36 بسته مدیریت مصرف در خوزستان

شهر فرودگاهی مشهد در انتظار تصمیم مسئولان

لوئیس سوارز دوباره گاز گرفت، این بار هم‌تیمی‌اش را!

فیلم/ سوارز این بار هم‌تیمی‌اش را گاز گرفت!