دستنوشتهای که سوژهٔ عکاسان شد؛ مقابل آرسنال کامبک میزنیم
ورزشی
بزرگنمايي:
پیام خراسان - طرفداری /یک هفته پس از دیدار رفت آرسنال و رئال مادرید که در لندن برگزار شد و با نتیجه 0-3 به سود توپچیها به اتمام رسید، این دو تیم بار دیگر در استادیوم سانتیاگو برنابئو به مصاف یکدیگر خواهند رفت. رئال مادرید که به کامبکهای باورنکردنی خود در فصول اخیر لیگ قهرمانان معروف شده، امیدوار است که یک معجزهٔ دیگر را در ورزشگاه خانگی خود رقم بزند و ضمن حذف آرسنال، به نیمهنهایی چمپیونزلیگ صعود کند.
ساعاتی قبل، خبرنگار الچیرینگیتو در شهرک ورزشی رئال مادرید حضور داشت و روی یکی از ستونهای این مجموعه، به دستنوشتهای جالب برخورد کرد. این کاغذ که احتمالأ توسط یکی از هواداران رئال مادرید تهیه شده بود، حاوی پیام کوتاه زیر بود:
چهارشنبه کامبک خواهیم زد.

دستنوشته هوادار رئال مادرید دو تیم رئال مادرید و آرسنال از ساعت 22:30 روز چهارشنبه در استادیوم سانتیاگو برنابئو به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
بازار
-
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۸:۵۴
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/849311/