پیام خراسان

آخرين مطالب

علم‌الهدی اجازه ورود زنان را به ورزشگاه می‌دهد یا بازهم با اسپری فلفل از زنان پذیرایی می‌شود؟ ورزشی

علم‌الهدی اجازه ورود زنان را به ورزشگاه می‌دهد یا بازهم با اسپری فلفل از زنان پذیرایی می‌شود؟
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - خبر آخرین بازی تیم ملی در انتخابی جام جهانی مقابل کره شمالی در مشهد بلافاصله ذهن هواداران فوتبال را برد به روز 9 فروردین 1401. روزی که ایران در انتخابی جام جهانی 2022 قطر در مشهد میزبان لبنان بود و یک فاجعه رخ داد؛ در آن روز و در حالی که اخبار ضدونقیضی از اجازه حضور زنان در استادیوم امام رضا مطرح و حتی به برخی زنان بلیط فروخته شده بود، ماموران یگان ویژه با اسپری فلفل مقابل زنانی که قصد ورود به ورزشگاه را داشتند ایستادند.
بیش از سه سال از آن روز گذشته و هنوز هیچ مقامی نه مسوولیت آن اتفاق که واکنشی باورنکردنی و وسیع در سطح دنیا به دنبال داشت را برعهده گرفت و نه فردی مواخذه یا برکنار شد. در واقع مثل همیشه نهاد‌های نظارتی و قضایی ترجیح دادند زمان مشکل را حل کند.
البته در گزارش‌هایی که رسانه‌ها در سال‌های بعد منتشر کردند مشخص شد کدام افراد و ارگان‌ها در این پرونده دخیل بودند. در طی این زمان معلوم شد ابتدا یکی از اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال که در هیئت فوتبال استان خراسان رضوی سمت داشت به خاطر منافع شخصی و استانی اصرار کرد بازی به مشهد برود و در این راه چند فرد دیگر هم این ایده را پیش بردند. سپس در اقدامی عجیب سایت بلیت‌فروشی اجازه داد همه افراد فارغ از جنسیت بلیت بخرند.
همینطور تعداد زیادی بلیت کاغذی که در اختیار فدراسیون بود سر از بازار سیاه درآورد و به دست زنان علاقمند رسید. روزنامه اعتماد در گزارشی که مهر 1402 منتشر کرد نوشت: «در بازی ایران و لبنان تعداد 4000 قطعه بلیت کاغذی صادر و در اختیار هیات فوتبال استان خراسان رضوی قرار گرفت. بخشی از این بلیت‌ها به مهمان‌های ویژه، دوستان و آشنایان و نزدیکان مدیران هیات فوتبال رسید، اما بخش قابل توجهی از آن سر از بازار آزاد درآورد!»
علاوه بر اینها اظهارات ضد و نقیض برخی از مدیران فدراسیون و تیم ملی در مورد «صدور اجازه حضور زنان در استادیوم» که در رسانه‌های مختلف بازنشر شده بود باعث شد برخی از زنان گمان کنند می‌توانند بازی تیم ملی را از نزدیک ببینند.
در نهایت در حالی که مقامات استانی مشهد مثل باقی موارد که خودشان را جدا از بقیه کشور می‌دانند گفته بودند ورود زنان به استادیوم امام رضا ممنوع است تعدادی از هواداران خانم به ورزشگاه رفتند و آن فاجعه رقم خورد.
حال مهدی تاج در شرایطی اعلام کرده بازی ایران و کره شمالی در مشهد برگزار می‌شود و در این زمینه با استاندار هم رایزنی صورت گرفته که هنوز در استان خراسان رضوی ورود زنان به استادیوم ممنوع است. البته مدت زیادی است که این استان در سطح اول فوتبال کشور نماینده‌ای ندارد تا مشخص شود وضعیت ورود زنان به ورزشگاه در این منطقه به چه شکل است، اما طی سال گذشته و در مقطع زمانی که باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس قصد داشتند مشهد را به عنوان میزبان مسابقات لیگ نخبگان به کنفدراسیون فوتبال آسیا معرفی کنند مشخص شد که چنین امری امکان‌پذیر نیست. یکی از دلایل آن عدم صدور مجوز برای حضور زنان در استادیوم امام رضا اعلام شد. آن هم در حالی که فدراسیون موظف است همه بازی‌های بین‌المللی را با حضور زنان برگزار کند.
سوالی که برای هواداران فوتبال مطرح شده این است که آیا بار دیگر قرار است اتفاقات بازی ایران و لبنان در فروردین 1401 تکرار شود؟ آیا مهدی تاج توانسته موافقت حضور زنان در استادیوم امام رضا را از امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان، تولیت آستان قدس به عنوان مالک ورزشگاه امام رضا و شورای تامین اخذ کند؟ به بیان ساده آیا علم‌الهدی اجازه می‌دهد زنان به شکل غیر گزینشی به استادیوم بروند؟
شاید هم مهدی تاج می‌خواهد مقامات‌ای‌اف‌سی و فیفا را قانع کند که در این تک بازی بیخیال حضور زنان در ورزشگاه شوند! از اینها مهم‌تر با مطرح شدن دوباره میزبانی مشهد برای تیم ملی هواداران سوال می‌کنند بالاخره چه زمانی قرار است مقصران فاجعه بازی ایران-لبنان معرفی شوند؟ آنها به یاد می‌آورند زمانی را که رئیس جمهور فقید کشور ابراهیم رئیسی دستور اکید داده بود که با متخلفان و مقصران حادثه مشهد برخورد شود، اما نه تنها اقدامی صورت نگرفت که برخی از افراد فوتبالی دخیل در پرونده حتی ارتقا گرفتند و همچنان مشغول به کار هستند. البته برخی از افراد دیگر نظیر رئیس سابق هیات فوتبال استان خراسان رضوی و عضو پیشین هیات رئیسه فعلا از جغرافیای فوتبال کنار رفته است.
استادیوم امام رضا یکی از مدرن‌ترین ورزشگاه‌های ایران است و استفاده از آن در شرایطی که برگزاری هر بازی در استادیوم آزادی موجب یک آبروریزی جدید می‌شود می‌تواند به فوتبال ایران کمک کند، اما نباید فراموش کرد برگزاری بازی در این استادیوم و شهر مشهد چالش‌های خاص خودش را دارد. شاید در استادیوم امام رضا دیگر شاهد خاموش شدن ناگهانی پروژکتور‌ها نباشیم ولی از آن طرف با مقاماتی رو‌به‌رو هستیم که قوانین خاص خودشان را در آن استان اعمال می‌کنند.

پیام خراسان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/849904/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصاویر؛ مسابقات کشتی «چوخه» در شیروان

شناسایی ارتباط کرونا با زوال عقل

تنها پسر ستارخان که نام‌خانوادگی‌اش را تغییر داده بود+ تصاویر

منچستریونایتد 5-4 لیون؛ تیم سرالکس زنده شد

گل پنجم منچستریونایتد به لیون توسط هری مگوایر

خلاصه بازی آینتراخت فرانکفورت 0 - تاتنهام 1

خلاصه بازی چلسی 1 - لژیا 2

اقدامات فولاد مبارکه در جنگل‌داری و رعایت شاخص‌های پایداری به بالاترین استاندارد‌های جهانی تنه می‌زند

اشتباه مدافعان؛ گل سوم لیون توسط رایان چرکی در دقیقه 104

گل سوم منچستریونایتد توسط برنو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 114

گل چهارم لیون توسط الکساندر لاکازت از روی نقطه پنالتی در دقیقه 109

گل چهارم منچستریونایتد به لیون توسط کوبی ماینو

جهان اسلام همگرایی دینی در گلستان را الگو قرار دهد

با این روش ساده چای فلاسک شما تا ساعت‌ها داغ می‌ماند | راز داغ ماندن چای در فلاسک +ویدئو

هشدار هواشناسی: دمای این مناطق به صفر درجه می‌رسد!

راه‌اندازی تعاونی‌های کسب‌وکار برای بانوان در خراسان رضوی

گل مردود طارق جرج؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

اخراج تولیسو؛ منچستریونایتد 2-2 لیون

وقتی تصادف در خراسان شمالی دو سکه متعلق به دوره هخامنشی را لو داد

اونانا از هواداران لیون انتقام گرفت!

در میان غفلت مدافعان؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

سر‌توپ دیدنی گارناچو؛ منچستریونایتد 2-0 لیون

گل اول لیون به منچستریونایتد توسط کورنتین تولیسو در دقیقه 71

دو واکنش دیدنی کواسویچ؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

گل دوم لیون به منچستریونایتد توسط الکساندر لاکازتدر دقیقه 78

باید قدردان زحمات شهید رئیسی بود

اینفوگرافیک/ یادمان شهید گمنام پارک علم و فناوری خراسان رضوی

تصویر/ حضور صیاد‌ دل‌ها در جمع مردم بردسکن

پیشرفت 75 درصدی تقاطع غیر همسطح سه راهی صالح آباد ایلام

نمایش بزرگ و میدانی «آستان عشق» در خراسان شمالی روی صحنه می‌رود

ایرانیان چگونه مردمی هستند؟

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

آماده بازگشت با گل کاپیتان؛ الفتح 1-1 الاتحاد

واکنش دیدنی اونانا؛ منچستریونایتد 1-0 لیون

ضربه تماشایی برونو به تیر خورد؛ منچستریونایتد 1-0 لیون

گل اول چلسی توسط کوکوریا؛ چلسی 1-1 لژیا ورشو

فرار از تله آفساید؛ الفتح 2-0 الاتحاد

گل مردود کوکوریا؛ چلسی 1-1 لژیا ورشو

آموریم: بازیکنان جلوی لیون باید مراقب اونانا باشند!

گل اول تاتنهام توسط سولانکه از روی نقطه پنالتی در دقیقه 43

گل دوم منچستریونایتد به لیون توسط دالو

آیا تمدید قرارداد با صلاح عاقلانه بود؟

شاهکار یانی در قطعه ای بیکلام به نام «بلبل»

ویدیو: خلاصه بازی سایپا 1 – شهر راز شیراز 0

راز قهرمانی مورینیو در چمپیونزلیگ: تنبلی ممنوع!

سردار سلامی: به وجود ارتش افتخار می‌کنیم

کدکن، خواستگاه پیوند دوباره فرهنگ،عرفان و کرامت اسلامی است

کمک‌های مردمی در جلگه رخ و کدکن توزیع شد

تجدید میثاق با شهیدان همزمان با دهه ارتش در مشهد+ تصاویر

آتش سوزی یک مینی بوس در مشهد+ جزئیات