پیام خراسان

آخرين مطالب

گلستان الگوی همزیستی دینی وخدمت جهادی است سیاسی

گلستان الگوی همزیستی دینی وخدمت جهادی است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش دفاع‌پرس از گلستان،حجت‌الاسلام والمسلمین «سیدعبدالفتاح نواب »نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت، در نشست جمعی از مدیران و کارگزاران حج و زیارت استان گلستان در گرگان، اظهار داشت: توفیق خدمت به زائران بیت‌الله‌الحرام نعمتی بزرگ است و باید با خلوص، مدیریت و تدبیر در این مسیر گام برداشت.
وی فضای حج را فرصتی برای تمرین اخلاق اسلامی و خدمت بی‌منت برشمرد.
نماینده ولی‌فقیه در امور حج با اشاره به کاهش سهم خادمان در حج اخیر، این اقدام را اقدامی مؤثر برای کاستن از فشار مالی بر زائران دانست و افزود: در برخی سال‌ها از هر هزار زائر، حدود 330 خادم اعزام می‌شدند، اما امسال این عدد به 51 نفر کاهش یافت.
وی ادامه داد: افزایش بی‌رویه خادمان، علاوه بر بالا بردن هزینه‌ها، فرصت تشرف را از مشتاقان حج می‌گیرد و برآورد‌ها نشان می‌دهد هر خادم اضافه، می‌تواند معادل 14 زائر دیگر را از سفر محروم کند.
نواب، اجرای دقیق معاینات پزشکی را از موفقیت‌های حج گذشته برشمرد و گفت: با تعیین معیار‌های استطاعت جسمی توسط فرهنگستان علوم پزشکی و همکاری پزشکان، شاهد کاهش چشمگیر آمار فوتی‌ها در ایام گرم و پرتراکم عید قربان بودیم.
سرپرست حجاج ایرانی با تأکید بر لزوم تقویت اخلاق قرآنی، اظهار کرد: متأسفانه گاهی در جمع‌ها شاهد بی‌توجهی به ابتدایی‌ترین آداب اسلامی هستیم که باید با کار فرهنگی مستمر در کاروان‌ها اصلاح شود.
نواب با تمجید از تجربه وحدت اسلامی در گلستان گفت: اگر اهل سنت دیگر کشور‌ها مانند اهل سنت ایران بودند، جهان اسلام امروز گرفتار تفرقه نبود.
وی با اشاره به روابط صمیمی علمای شیعه و سنی در استان، این همزیستی را الگویی موفق برای جهان اسلام توصیف کرد.
نماینده ولی‌فقیه در امور حج با اشاره به تحولات جاری در فلسطین گفت: دفاع از ملت مظلوم فلسطین فقط وظیفه دینی نیست بلکه یک مسئولیت انسانی است.
نواب خواستار توجه بیشتر به ظرفیت‌های بومی در حل مسائل حج شد و گفت: نباید همه مسائل را به تصمیمات مرکز حواله داد.
وی همچنین از پیشنهاد آیت‌الله نورمفیدی، امام جمعه گرگان، برای ساخت سالن اختصاصی استقبال از زائران اهل سنت در نزدیکی فرودگاه گرگان استقبال کرد و آن را اقدامی برای تکریم همه اقوام و مذاهب دانست.
مدیر حج و زیارت گلستان هم در این نشست از افزایش 70 درصدی سهمیه حج این استان خبر داد و گفت: سهمیه استان از سه‌هزار و 200 نفر به پنج‌هزار نفر افزایش یافته و بزرگ‌ترین هتل ایرانی در مکه نیز به زائران گلستانی اختصاص یافته است.
سیدعلی میرقاسم‌پور در این نشست اظهار کرد: بزرگ‌ترین هتل ایرانی مکه با ظرفیت پنج هزار و 400 نفر به زائران گلستانی اختصاص یافته و این هتل، نزدیک‌ترین اقامتگاه به مسجدالحرام محسوب می‌شود و با مدیریت یکی از جوانان بومی اداره خواهد شد.
مدیر حج و زیارت گلستان از اعزام بیش از 11 هزار و 250 زائر در قالب 115 کاروان به عمره مفرده خبر داد و گفت: امروز آخرین پرواز بازگشت از جده انجام شد.
وی با اشاره به محدود شدن سهمیه رسمی سازمان حج در اعزام به عتبات، گفت: تنها 30 درصد اعزام‌ها از مسیر‌های رسمی صورت می‌گیرد که لازم است مردم به استفاده از دفاتر زیارتی مجاز ترغیب شوند.
میرقاسم‌پور خواستار افزایش ظرفیت ایستگاه پروازی گرگان شد و گفت: امسال به دلیل محدودیت پروازی، بیش از چهار هزار و 700 زائر از طریق فرودگاه تهران اعزام شدند که مشکلات زیادی ایجاد کرد.
مسؤول دفتر بعثه مقام معظم رهبری در امور حج و زیارت گلستان هم با اشاره به استقبال بالای مردم استان از برنامه‌های معنوی، از برگزاری منظم جلسات آموزشی کاروان‌های حج با هماهنگی کامل خبر داد.
حجت‌الاسلام علی اصحابی در این مراسم گفت: حضور حجت‌الاسلام نواب در استان، دلگرمی بزرگی برای فعالان حوزه حج است.
وی افزود: از ظرفیت خادمان فرهنگی بومی در کاروان‌ها به‌خوبی استفاده شده و اعزام‌ها در حوزه‌های مختلف با نظم در حال انجام است.
وی از جایگاه چهارم استان در اعزام به عتبات خبر داد و گفت: با توجه به برنامه‌ریزی فرهنگی انجام‌شده، تلاش می‌شود کاستی‌ها جبران شود.
اصحابی همچنین از تعیین به‌موقع خادمان فرهنگی کاروان‌های اهل سنت و شیعه خبر داد و تأکید کرد: گلستان آماده اجرای دقیق برنامه‌های بعثه در تمامی حوزه‌هاست.
انتهای پیام /

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/851863/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یک عده آدم‌های ناپاک برای منافع خود ارز و طلا را شرطی می‌کنند

فوت مشکوک دختر جوان در جنگل عباس آباد

عکس/ علت فوت 2 قاضی استان کهگیلویه و بویراحمد چه بود؟

راز قتل وحشتناک آتنا بالاخره بعد از 4 سال لو رفت/ تصویرترسناک از محل دفن جسد

نفرات برتر مسابقات جودو خراسان شمالی مشخص شدند

چرا خروس‌ها در سپیده دم بانگ سر می‌دهند؟

3 کشته در تصادف تریلر و خودروی سواری در نیشابور

راز قتل هولناک یک دختر جوان توسط پدرش

6 راز بسیار ساده برای عمر زیاد و باکیفیت

تصادف خودرو سواری با تریلر در جاده نیشابور با 3 کشته و یک مصدوم

آداب الصلوه؛ حجتی از سوی مولا بر امام خمینی

3 فوتی در تصادف محور نیشابور- سبزوار

گل اول النصر به القادسیه توسط مانه

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

گل دوم القادسیه به النصر توسط اوبامیانگ

راز سلامتی بهاری در این خوراکی ها

مجلس عزاداری جگرسوز دختر جوانی که در جنگل‌های بهشهر به دار آویخته شد + فیلم

حجت‌الاسلام‌ امینی: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با پشتوانه مردمی؛ یک سازمان رزم قدرتمند است

رونالدو برای نخستین بار توانست جایزه طلایی را به دست آورد

نماز جمعه در خلیل آباد

نماز عبادی سیاسی جمعه کاشمر

پیش اردوی پیشتازان قطب شهید دهقان در تربت جام

7 مصدوم در واژگونی خودرو سواری در محور تربت جام به صالح آباد

خبرنگاران تلاشگران عرصه فرهنگ و رسانه هستند

واژگونی خودرو 206 در محور تربت جام به صالح آباد

اجرای ورزش باستانی در تربت جام

پزشکیان: ما زیر بار هیچ ذلتی نمی‌رویم اما سر جنگ هم نداریم

کتاب «فرود در رضوان»؛ کتابی برای پرواز یک قهرمان در کرمانشاه رونمایی شد

روایت ملکیان از اخلاق سرگردان و گردنگاه سیاست

«ستاره‌های غریب»؛ کتابی درباره شهدای غریب استان مرکزی در دوران اسارت منتشر شد

باز هم جنجال خشم کونته؛ این چه وضع مدیریت است!

هجدهمین قهرمانی السد در لیگ ستارگان قطر

ساکت به نساجی برگشت!

هشدار هواشناسی؛ سیل در 3 استان/ امشب 5 استان منتظر برف و باران شدید باشند

آهنگ «دل نَکن» را از بهنام بانی بشنوید

تصنیف دل انگیز «شب» از استاد غلامحسین بنان

روند افزایش دمای هوا از 30 فروردین ماه

رییس جمهور: زیر بار هیچ ذلتی نمی‌رویم / دنبال جنگ نیستیم

یمن: برای اولین بار ناو آمریکایی«وینسون» را هدف قرار دادیم

وقتی مغز فریبمان می‌دهد؛ دانشمندان می گویند رنگ بنفش وجود ندارد!

رونمایی کتاب «اشعار عامیانه تالشان جنوب غربی دریای خزر» در آستارا

وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟

فک بازیکن حریف را شکست، فقط کارت زرد گرفت!‏

دانش، نگرش و مهارت سه مولفه اصلی حرفه ای شدن راهبران تحول در الگو مدرسه تراز است

آوای دلنشین «هنگ درام» در دلِ طبیعت

تجمع مردم حاجی آباد در حمایت از مردم غزه

تصاویر/ بازدید مسئولان آمل از ستاد گرامی‌داشت حماسه اسلامی ششم بهمن و جنگل آمل

بازدید مسئولان آمل از دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت آمل

مراسم تجلیل از روشا اکبری برنده مدال طلای شطرنج مدارس جهان در شهرستان نیشابور

برگزاری جشن ستارگان در شهرستان خلیل‌آباد