پیام خراسان

آخرين مطالب

رئیس‌کل دادگستری خراسان شمالی بر لزوم تشدید نظارت بر توزیع و مصرف سوخت تأکید کرد گفتگو

رئیس‌کل دادگستری خراسان شمالی بر لزوم تشدید نظارت بر توزیع و مصرف سوخت تأکید کرد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - رئیس‌کل دادگستری خراسان شمالی در نخستین نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم استان در سال 1404، با تأکید بر اهمیت مدیریت دقیق حوزه سوخت، خواستار تقویت سازوکار‌های نظارتی با بهره‌گیری از ظرفیت سامانه‌های هوشمند و همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، حجت‌الاسلام والمسلمین براتی‌زاده در این نشست، موضوع سوخت را یکی از مسائل کلیدی و استراتژیک استان عنوان کرد و گفت: با توجه به ناترازی موجود در حوزه توزیع متوازن منابع انرژی، به‌ویژه در مناطق سردسیر، نیاز است که تمامی دستگاه‌های اجرایی، امنیتی، خدماتی و نظارتی با هم‌افزایی و انسجام کامل، در مسیر مدیریت بهینه توزیع و مصرف سوخت گام بردارند.
وی با بیان اینکه ریشه بسیاری از تخلفات در غفلت از نظارت مؤثر و بلندمدت نهفته است، تصریح کرد: برای پیشگیری از قاچاق سوخت، باید نظارتی دقیق، هدفمند، کارآمد و مستمر بر فرآیند توزیع و مصرف اعمال شود و یکی از راهکارهای موفق در این زمینه، بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند و برخط برای رهگیری و پایش لحظه‌ای سوخت است.
رئیس‌کل دادگستری خراسان شمالی با اشاره به مسئولیت قانونی قوه قضاییه در پیشگیری از جرایم، اظهار کرد: دستگاه قضایی بر اساس مأموریت ذاتی خود، از اقدامات قانونی، نظارتی و مدیریتی سایر دستگاه‌ها در مسیر کاهش و کنترل قاچاق سوخت حمایت خواهد کرد و در مواقع نیاز، ورود قاطع خواهد داشت.
در ادامه این نشست، سید جواد ایلالی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز با تحلیل شرایط خراسان شمالی از منظر جغرافیایی و ساختاری، گفت: اگرچه قاچاق سوخت در استان به معنای مصطلح آن همانند استان‌های مرزی دیده نمی‌شود، اما در برخی حوزه‌ها همچون صنعت، کشاورزی، حمل‌ونقل و حتی برخی نیروگاه‌ها، نابسامانی‌هایی مشهود است که نیاز به نظارت جدی و اصلاح ساختار دارد.
وی افزود: مسئولان اجرایی باید به وظایف قانونی و نظارتی خود در این زمینه به‌درستی عمل کنند و در مواردی که اقدامات پیشگیرانه کافی نباشد، برخورد قانونی با متخلفان ضرورت دارد. در این زمینه، پلیس امنیت اقتصادی و سایر ضابطین باید بدون وقفه وارد عمل شوند و پرونده‌ها را تا دستیابی به نتیجه، پیگیری کنند.
ایلالی ضمن هشدار جدی به سوداگران و سوء‌استفاده‌کنندگان از وضعیت بازار انرژی، تأکید کرد: با توجه به محدودیت منابع سوخت به‌ویژه در فصول سرد سال، هرگونه تخلف در حوزه مصرف و توزیع سوخت، به‌شدت رصد و در صورت لزوم، برخورد قانونی و بدون اغماض انجام خواهد شد.
وی افزود: تشکیل پرونده‌های قضایی برای متخلفان حوزه سوخت به‌صورت جدی در دستور کار قرار دارد و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود، با این افراد بدون مماشات برخورد می‌شود تا امنیت انرژی و عدالت در مصرف برای همه شهروندان حفظ شود.
در پایان این نشست، اعضای شورای پیشگیری از وقوع جرم استان بر تدوین نقشه راه مشترک، تشکیل کارگروه‌های تخصصی و ارتقای شفافیت سامانه‌های رصد سوخت با همکاری دستگاه‌های استانی تأکید کردند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/852114/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمربی السد: قهرمان شدیم، این بهترین حس است!

بارش باران و ترافیک نیمه‌سنگین در برخی از محورهای مواصلاتی کشور

«وحید تاج» از حضور بر صحنه اجرا منع شد

اجرای زنده بسیار زیبای حمید حامی در هزار و یک

راز بزرگ پشت عکس تیمی دیرهنگام سپاهان!

نماینده خواف و رشتخوار در مجلس خبر داد: 1000 میلیارد تومان سهم حقوق دولتی خواف از معادن

معمای مرگ دختر جوان در جنگل‌های عباس آباد

علت تصادف خودروی 2 قاضی

سفر نمایندگان کنگره آمریکا به سوریه برای اولین بار پس از سقوط بشار اسد+ عکس

تخصیص 8 هزار میلیارد تومان حقوق دولتی معادن

ساخت 705 مدرسه در خراسان رضوی نیازمند 65 هزار میلیارد ریال اعتبار است

تکمیل تقاطع سه راه صالح آباد مهران 75 درصد پیشرفت دارد

یک عده آدم‌های ناپاک برای منافع خود ارز و طلا را شرطی می‌کنند

فوت مشکوک دختر جوان در جنگل عباس آباد

عکس/ علت فوت 2 قاضی استان کهگیلویه و بویراحمد چه بود؟

راز قتل وحشتناک آتنا بالاخره بعد از 4 سال لو رفت/ تصویرترسناک از محل دفن جسد

نفرات برتر مسابقات جودو خراسان شمالی مشخص شدند

چرا خروس‌ها در سپیده دم بانگ سر می‌دهند؟

3 کشته در تصادف تریلر و خودروی سواری در نیشابور

راز قتل هولناک یک دختر جوان توسط پدرش

6 راز بسیار ساده برای عمر زیاد و باکیفیت

تصادف خودرو سواری با تریلر در جاده نیشابور با 3 کشته و یک مصدوم

آداب الصلوه؛ حجتی از سوی مولا بر امام خمینی

3 فوتی در تصادف محور نیشابور- سبزوار

گل اول النصر به القادسیه توسط مانه

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

گل دوم القادسیه به النصر توسط اوبامیانگ

راز سلامتی بهاری در این خوراکی ها

مجلس عزاداری جگرسوز دختر جوانی که در جنگل‌های بهشهر به دار آویخته شد + فیلم

حجت‌الاسلام‌ امینی: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با پشتوانه مردمی؛ یک سازمان رزم قدرتمند است

رونالدو برای نخستین بار توانست جایزه طلایی را به دست آورد

نماز جمعه در خلیل آباد

نماز عبادی سیاسی جمعه کاشمر

پیش اردوی پیشتازان قطب شهید دهقان در تربت جام

7 مصدوم در واژگونی خودرو سواری در محور تربت جام به صالح آباد

خبرنگاران تلاشگران عرصه فرهنگ و رسانه هستند

واژگونی خودرو 206 در محور تربت جام به صالح آباد

اجرای ورزش باستانی در تربت جام

پزشکیان: ما زیر بار هیچ ذلتی نمی‌رویم اما سر جنگ هم نداریم

کتاب «فرود در رضوان»؛ کتابی برای پرواز یک قهرمان در کرمانشاه رونمایی شد

روایت ملکیان از اخلاق سرگردان و گردنگاه سیاست

«ستاره‌های غریب»؛ کتابی درباره شهدای غریب استان مرکزی در دوران اسارت منتشر شد

باز هم جنجال خشم کونته؛ این چه وضع مدیریت است!

هجدهمین قهرمانی السد در لیگ ستارگان قطر

ساکت به نساجی برگشت!

هشدار هواشناسی؛ سیل در 3 استان/ امشب 5 استان منتظر برف و باران شدید باشند

آهنگ «دل نَکن» را از بهنام بانی بشنوید

تصنیف دل انگیز «شب» از استاد غلامحسین بنان

روند افزایش دمای هوا از 30 فروردین ماه

رییس جمهور: زیر بار هیچ ذلتی نمی‌رویم / دنبال جنگ نیستیم