پیام خراسان

آخرين مطالب

شرکت مسافری در مشهد سه هزار صورت وضعیت جعلی ثبت کرد گفتگو

شرکت مسافری در مشهد سه هزار صورت وضعیت جعلی ثبت کرد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایرنا / معاون راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: یک شرکت مسافربری که با هدف قاچاق سوخت سه هزار صورت وضعیت جعلی سفر از مشهد به مقاصد طولانی در کشور را ثبت کرده بود، شناسایی و جریمه شد.
رضا صحراگرد، معاون راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی عنوان کرد: برای این شرکت مسافربری متخلف هزار و 800 میلیارد ریال جریمه صادر شد.
وی بیان کرد: در تعطیلات نوروز امسال ایجاد سامانه های مختلف رصد و پایش با همکاری شرکت های دانش بنیان، موجب شناسایی تخلفات شد و از این منظر موجب کاهش تخلفات بود.
معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی ادامه داد: به عنوان نمونه و از 23 اسفند سال 1403 تا 15 فروردین ماه سال جاری فروش بلیط اتوبوس ها به صورت اینترنتی و در درگاه‌های مختلف انجام و با این اقدام دست دلالان کوتاه تر شد تا خدمات بهتری به زائران بارگاه منور رضوی برسد.
وی اظهار کرد: با شکل گیری این سامانه ها، متوجه شدیم بیشترین تقاضای سفر به سمت شهر مشهد از استان های تهران، اصفهان و فارس است، از این رو سعی شد تا با برنامه ریزی صورت گرفته و تعامل با این استانها شرایط فراهم شود تا مسافران قبل از راهی شدن به سمت خراسان رضوی، بلیت برگشت خود را نیز دریافت کنند تا دچار مشکل نشوند.
بازار
صحراگرد گفت: همچنین ناوگان های مسافری موظف شدند تا زائران خود را نیز به استان مبدا بازگردانند و این اقدام موجب کاهش شکایت های مردمی شد.
وی با اشاره به اینکه وجود آمار صحیح موجب برنامه ریزی درست در خدمت رسانی به مردم می شود، افزود: استان خراسان رضوی در فصل های مختلف سال مقصد بسیاری از زائران است که بیشترین میزان تقاضای سفر به این استان نیز در ایام دهه آخر ماه صفر و همزمان با روز شهادت امام رضا (ع) به ثبت رسیده است.
معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی ادامه داد: در نوروز امسال افزون بر 6 هزار ناوگان اتوبوس، مینی بوس و سواری کرایه جابه جایی مسافران و زائران را بر عهده داشتند و این در حالی است که این ناوگان ها دارای عمر بالایی هستند و موضوع نوسازی خودروها باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان کرد: سه عامل جاده وسیله نقلیه و عامل انسانی در شکل گیری تصادفات نقش دارد و این در حالی است که بیشتر تصادف ها در 30 کیلومتری مقصد سفرها و به واسطه خستگی رانندگان شکل می‌گیرد.
صحراگرد اظهار کرد: امسال شاهد کاهش 25 درصدی تصادفات منجر به فوت نسبت به سایر سال ها بودیم ولی باز هم با از میان رفتن هر فرد، شاهد داغدار شدن خانواده ها هستیم و باید در این موضوع اقدام مناسبی ایجاد شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/852313/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محرز پس از نه سال بهترین بازی‌اش را تکرار کرد!

خشم کریستیانو رونالدو از شکست تلخ النصر

مدافع اینتر از بایرن مونیخ عذرخواهی کرد

جیمی کاراگر: تاتنهام به سندروم تن‌هاخ دچار شده است!

نیمار یک ماه خانه‌نشین شد

رگبار پراکنده باران در 3 استان

لزوم هم سو بودن برای رسیدن به آرمان‌های تحول در نظام تعلیم و تربیت

حمید حامی: در سال 88 صدای خودم رو از دست دادم و دوباره بعد از 5 سال تونستم بخونم

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

فعال شدن گمرک در محل پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی خراسان جنوبی

فرآوری طلا باید در داخل شهرستان خوسف انجام شود

جزئیات فوت دو قاضی از زبان رئیس پلیس راهور

بیش از 800 هزار نفر در نوبت حج تمتع هستند

ویدیو/ تصادفی که در خراسان شمالی دو سکه دوره هخامنشی را لو داد

ارتش، ترجمان بی‌صدای وفاداری

تصادف سواری با تریلر فاجعه آفرید+ تعداد کشته‌ها

برداشت لگوم علوفه‌ای خلر برای اولین بار در بیضا

مرگ مشکوک و عجیب دختر جوان در جنگل های عباس آباد؛ قبل از مرگ برای دو نفر پیام فرستاد!

سردار تقوی: توسعه زیرساخت‌های انتظامی در نحوه اجرای ماموریت‌های پلیس نقش موثری دارد

قاسم‌آباد؛ نگینی بر دامن گیلان با چادرشب‌هایی از جنس تاریخ و طبیعتی مسحورکننده

مراسم بزرگداشت شهدای حادثه تروریستی حرم رضوی در صالح آباد + فیلم و عکس

احیای 12 واحد تولیدی در خراسان شمالی

کتاب‌های شعر استاد سازگار، مفاتیح‌الجنان مداحان است

مناسبت روز/ شنبه، 30 فروردین‌ماه

آنچلوتی قصد کناره‌گیری ندارد

درگذشت شاگرد سابق برانکو بر اثر تصادف در کرواسی!

فعال شدن گمرک در محل پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی

تصادف خونین تریلی با هیوندا در محور نیشابور - سبزوار؛ 3 نفر جان باختند

درگذشت ابراهیم سپهری زنگنه نوازنده پیشکسوت موسیقی ایرانی

حکمی برای «تتلو» که ممکن است فراتر از مرزها صدا کند!

جو ثابت و پایدار در خراسان جنوبی تا پایان هفته ؛ استمرار کاهش دمای هوا

آزادراه تهران - کرج - قزوین زیر بار ترافیک سنگین

اعلام خبر تفحص پیکر شهید «علی تقوی فر» بعد از 38 سال

محورهای مواصلاتی کشور بارانی و زیر بار ترافیک نیمه سنگین

پیش‌بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان در روز شنبه 30 فروردین 1404

وقتی دخل و خرج دولت باهم نمی خواند

سرمربی السد: قهرمان شدیم، این بهترین حس است!

بارش باران و ترافیک نیمه‌سنگین در برخی از محورهای مواصلاتی کشور

«وحید تاج» از حضور بر صحنه اجرا منع شد

اجرای زنده بسیار زیبای حمید حامی در هزار و یک

راز بزرگ پشت عکس تیمی دیرهنگام سپاهان!

نماینده خواف و رشتخوار در مجلس خبر داد: 1000 میلیارد تومان سهم حقوق دولتی خواف از معادن

معمای مرگ دختر جوان در جنگل‌های عباس آباد

علت تصادف خودروی 2 قاضی

سفر نمایندگان کنگره آمریکا به سوریه برای اولین بار پس از سقوط بشار اسد+ عکس

تخصیص 8 هزار میلیارد تومان حقوق دولتی معادن

ساخت 705 مدرسه در خراسان رضوی نیازمند 65 هزار میلیارد ریال اعتبار است

تکمیل تقاطع سه راه صالح آباد مهران 75 درصد پیشرفت دارد

یک عده آدم‌های ناپاک برای منافع خود ارز و طلا را شرطی می‌کنند

فوت مشکوک دختر جوان در جنگل عباس آباد