پیام خراسان

آخرين مطالب

سرهنگ سلامی: موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران ظرفیت عظیم برای انتقال معارف دفاع مقدس به نسل‌های آینده است سیاسی

سرهنگ سلامی: موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران ظرفیت عظیم برای انتقال معارف دفاع مقدس به نسل‌های آینده است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، جلسه سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران با «عالیه زمانی» نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی امروز (پنجشنبه) در موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران برگزار شد.
سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران با بیان اینکه بزرگترین موزه دفاع مقدس و مقاومت کشور به وسعت 60 هکتار در استان مازندران طراحی شده است، آن را ظرفیت عظیم برای انتقال ارزش‌ها و معارف دوران دفاع مقدس به نسل‌های آینده برشمرد.
وی با اشاره به گذشت 18 سال از آغاز ساخت موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران، ادامه داد: در حال حاضر بیش از 100 هزار بازدید کننده و حضور مردم را شاهد هستیم که بیش از 30 هزار نفر آن را دانش آموزان تشکیل می‌دهند.
این مسئول موزه دفاع مقدس و مقاومت و راویان دفاع مقدس را از ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت دانست و بر ضرورت برگزاری محافل روایتگری و خاطره گویی تاکید کرد.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران بر ضرورت توجه به موزه و در اولویت قرار گرفتن این پروژه تاکید کرد و گفت: موزه دفاع مقدس و مقاومت، موزه انقلاب و ارزش‌های انقلابی ملت است و باید در اولویت مسئولان قرار بگیرد و به سرانجام برسد.
این مسئول با اشاره به ظرفیت قوانین مجلس شورای اسلامی، حضور نمایندگان مازندران در کمیسیون‌های مجلس را فرصت مناسب جهت دریافت اعتبار ویژه برای موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران برشمرد و برای حضور در مجمع نمایندگان استان جهت بیان اهمیت موزه دفاع مقدس و مقاومت و درخواست مطالبات مربوط به این مجموعه را خواستار شد.
این مسئول بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت قوانین موجود برای موزه دفاع مقدس و مقاومت و 180 یادمان شهدای گمنام تأکید کرد و همچنین ظرفیت دستگاه‌ها را در موزه دفاع مقدس و مقاومت با اهمیت دانست و بر محقق شدن توافقات و تعهدات وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، وزارت راه و شهرسازی، وزارت نفت و بنیاد مستضعفان تأکید کرد.
سرهنگ سلامی با تأکید بر اینکه تخصیص اعتبار ویژه نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای موزه دفاع مقدس و مقاومت راهگشا و پیش‌برنده خواهد بود، گفت: امید می‌رود با حمایت‌ها و پیگیری‌های نمایندگان مجلس موزه دفاع مقدس و مقاومت هرچه سریعتر به سرانجام برسد.
وی در بخش دیگر سخنان خود، بازدید از موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران را اردوی راهیان نور کوچک ذکر کرد و افزود: در جنگ ترکیبی و رسانه‌ای دشمنان موزه دفاع مقدس مقاومت رایحه بهشت را به مشام جوانان می‌رساند.
این مسئول با بیان اینکه بیش از 500 کتاب توسط اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران تدوین و منتشر شد، اضافه کرد: همچنین در سال 1403، تعداد 72 عنوان کتاب مکتوب و 20 عنوان کتاب صوتی تولید و منتشر شده است. 
سرهنگ سلامی با عنوان اینکه در حوزه فیلم و فعالیت‌های هنری سینمایی دفاع مقدس کار‌های بزرگی انجام شده و کاهای بزرگ نیز در دستور کار است، بیان کرد: در موضوع دانشنامه استانی دفاع مقدس نیز که به عنوان سند علمی دفاع مقدس استان به شمار می‌آید نیاز به حمایت و کمک داریم.
این مسئول از جمع آوری بیش از یک میلیون سند دوران دفاع مقدس خبر داد و بر لزوم مستندسازی آن تأکید کرد و گفت: ایجاد مرکز اسناد دفاع مقدس در موزه دفاع مقدس و مقاومت نیز نیاز به عنایت دارد.
وی خواستار پیگیری جهت محقق شدن تخصیص 80 میلیارد تومان مصوبه سفر رئیس جمهور شهید شد و از برنامه محور کردن دستگاه‌های اجرایی استان در سال جاری خبر داد.
انتهای پام/
مطالب مرتبط تصاویر/ جلسه مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران با نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس عزم جدی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس برای اتمام موزه دفاع مقدس و مقاومت

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/852344/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محرز پس از نه سال بهترین بازی‌اش را تکرار کرد!

خشم کریستیانو رونالدو از شکست تلخ النصر

مدافع اینتر از بایرن مونیخ عذرخواهی کرد

جیمی کاراگر: تاتنهام به سندروم تن‌هاخ دچار شده است!

نیمار یک ماه خانه‌نشین شد

رگبار پراکنده باران در 3 استان

لزوم هم سو بودن برای رسیدن به آرمان‌های تحول در نظام تعلیم و تربیت

حمید حامی: در سال 88 صدای خودم رو از دست دادم و دوباره بعد از 5 سال تونستم بخونم

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

فعال شدن گمرک در محل پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی خراسان جنوبی

فرآوری طلا باید در داخل شهرستان خوسف انجام شود

جزئیات فوت دو قاضی از زبان رئیس پلیس راهور

بیش از 800 هزار نفر در نوبت حج تمتع هستند

ویدیو/ تصادفی که در خراسان شمالی دو سکه دوره هخامنشی را لو داد

ارتش، ترجمان بی‌صدای وفاداری

تصادف سواری با تریلر فاجعه آفرید+ تعداد کشته‌ها

برداشت لگوم علوفه‌ای خلر برای اولین بار در بیضا

مرگ مشکوک و عجیب دختر جوان در جنگل های عباس آباد؛ قبل از مرگ برای دو نفر پیام فرستاد!

سردار تقوی: توسعه زیرساخت‌های انتظامی در نحوه اجرای ماموریت‌های پلیس نقش موثری دارد

قاسم‌آباد؛ نگینی بر دامن گیلان با چادرشب‌هایی از جنس تاریخ و طبیعتی مسحورکننده

مراسم بزرگداشت شهدای حادثه تروریستی حرم رضوی در صالح آباد + فیلم و عکس

احیای 12 واحد تولیدی در خراسان شمالی

کتاب‌های شعر استاد سازگار، مفاتیح‌الجنان مداحان است

مناسبت روز/ شنبه، 30 فروردین‌ماه

آنچلوتی قصد کناره‌گیری ندارد

درگذشت شاگرد سابق برانکو بر اثر تصادف در کرواسی!

فعال شدن گمرک در محل پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی

تصادف خونین تریلی با هیوندا در محور نیشابور - سبزوار؛ 3 نفر جان باختند

درگذشت ابراهیم سپهری زنگنه نوازنده پیشکسوت موسیقی ایرانی

حکمی برای «تتلو» که ممکن است فراتر از مرزها صدا کند!

جو ثابت و پایدار در خراسان جنوبی تا پایان هفته ؛ استمرار کاهش دمای هوا

آزادراه تهران - کرج - قزوین زیر بار ترافیک سنگین

اعلام خبر تفحص پیکر شهید «علی تقوی فر» بعد از 38 سال

محورهای مواصلاتی کشور بارانی و زیر بار ترافیک نیمه سنگین

پیش‌بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان در روز شنبه 30 فروردین 1404

وقتی دخل و خرج دولت باهم نمی خواند

سرمربی السد: قهرمان شدیم، این بهترین حس است!

بارش باران و ترافیک نیمه‌سنگین در برخی از محورهای مواصلاتی کشور

«وحید تاج» از حضور بر صحنه اجرا منع شد

اجرای زنده بسیار زیبای حمید حامی در هزار و یک

راز بزرگ پشت عکس تیمی دیرهنگام سپاهان!

نماینده خواف و رشتخوار در مجلس خبر داد: 1000 میلیارد تومان سهم حقوق دولتی خواف از معادن

معمای مرگ دختر جوان در جنگل‌های عباس آباد

علت تصادف خودروی 2 قاضی

سفر نمایندگان کنگره آمریکا به سوریه برای اولین بار پس از سقوط بشار اسد+ عکس

تخصیص 8 هزار میلیارد تومان حقوق دولتی معادن

ساخت 705 مدرسه در خراسان رضوی نیازمند 65 هزار میلیارد ریال اعتبار است

تکمیل تقاطع سه راه صالح آباد مهران 75 درصد پیشرفت دارد

یک عده آدم‌های ناپاک برای منافع خود ارز و طلا را شرطی می‌کنند

فوت مشکوک دختر جوان در جنگل عباس آباد