پیام خراسان

آخرين مطالب

روان‌شناسی سیاسی و هوش مصنوعی سیاسی

روان‌شناسی سیاسی و هوش مصنوعی
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - دو کتاب «روان‌شناسی‌سیاسی در عصر جهانی‌شدن» و «هوش‌مصنوعی و تحولات‌سیاسی ایران » به قلم دکتر محسن‌ حوریان ( دانش آموخته دکتری علوم سیاسی ) منتشر شد.
به گزارش برنا، کتاب «روان‌شناسی‌سیاسی در عصر جهانی‌شدن» به قلم دکتر محسن‌حوریان ( دانش آموخته دکتری علوم سیاسی ) مشتمل بر دوازده فصل و 407 صفحه به پژوهشگران و محققین کمک بزرگی می‌کند تا به مطالعه و شناخت دقیق رفتارهای سیاسی و حاکمان سیاسی از منظر روان‌شناسی دست پیدا کنند.
کلیات روان‌شناسی ، مسایل روان‌شناسی سیاسی ، نگرش و‌توجهات سیاسی، صاحب‌نظران و نظریه‌پردازان روانشناسی‌سیاسی ،ایدئولوژی ها و رژیم‌های سیاسی ،روان‌شناسی احزاب‌سیاسی و رفتار انتخاباتی، روانشناسی ملی‌گرایی،روانشناسی نژادپرستی،روان شناسی انتخاباتی ، روان‌شناسی تروریسم و سلامت‌روانی ، روان‌شناسی روابط‌بین الملل،روانشناسی بازدارندگی ، روانشناسی ریسک‌پذیری ، روانشناسی تکثیر سلاح های‌هسته ایی،روانشناسی رهبران و نخبگان سیاسی از فصول و بخش‌های این کتاب است که از 169 منبع به زبان فارسی و 94 منبع به زبان انگلیسی استفاده شده است.
و نگارش و چاپ در سال 1402-1403 بوده است.
حوریان در خصوص «کتاب هوش‌مصنوعی و تحولات سیاسی ایران » ادامه داد: این کتاب مشتمل بر 7 فصل و 240 صفحه به پژوهشگران حوزه علوم‌سیاسی کمک می‌کند تا به شناخت و ارتباط هوش مصنوعی و تحولات سیاسی ایران دست یابند.
این کتاب به طور خاص بر روی ایران متمرکز است. کشوری که دارای ساختار سیاسی منحصربه فرد و چالش های متنوع داخلی و خارجی است.
این کتاب با هدف بررسی نقش و تاثیرات هوش‌مصنوعی در تحولات سیاسی ایران تدوین شده است. بر اساس بخشی از مطالب منتشر شده در کتاب: در دنیای امروز تحولات سیاسی پیچیده تر از همیشه هستند و تکنولوژی های نوظهور هوش مصنوعی این امکان را فراهم آورده اند تا سیاستمداران، محققان، و نهادهای مختلف به ابزارهای جدیدی برای تحلیل و پیش بینی رفتارهای سیاسی دست یابند. این کتاب به طور خاص بر روی ایران متمرکز است. کشوری که دارای ساختار سیاسی منحصربه فرد و چالش های متنوع داخلی و خارجی است.
وی تصریح کرد: این کتاب به موضوعاتی همچون معرفی موضوع هوش‌مصنوعی و اهمیت آن در علوم سیاسی،اهمیت هوش مصنوعی در تحلیل سیاسی،کاربردهای هوش‌مصنوعی در کشورهای مختلف نیز پرداخته است که برای علاقه‌مندان به مبحث هوش‌مصنوعی این کتاب میتواند تجربه‌ای جذاب به همراه داشته باشد.
وضعیت هوش مصنوعی در ایران ، هوش مصنوعی و مقام تصمیم گیری در ایران ،هوش مصنوعی ،حکمرانی هوشمند و آینده ایران،آینده هوش مصنوعی در علوم انسانی و علوم سیاسی ،تحلیل مقایسه ای ایران و جهان در عرصه هوش‌مصنوعی ،هوش مصنوعی در علوم سیاسی در سطح جانی از فصول این کتاب است که بیش از پنجاه منبع به زبان فارسی و منبع به زیان انگلیسی استفاده شده است.
شایان ذکرست بدلیل جدید بودن موضوع این کتاب از کتاب خارجی جدید به زبان اصلی استفاده شده است.نگارش و چاپ این کتاب در سال 1403صورت گرفته است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/854147/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ «من آدم خوبی بودم» با صدای امیر عظیمی

استقبال عربستان از جام جهانی 64 تیمی!

علی کریمی مقابل فنرباغچه فیکس است

مصدومیت تورام هم طارمی را فیکس نکرد!

آرتتا: ساکا مصدوم نیست، پایش درد می‌کند

اعتراض یونایتدها به راتکلیف؛ چه بر سر باشگاه ما آوردی!

اینزاگی: تورام می‌خواهد برگردد اما به میلان نمی‌رسد!

علی کریمی در زمین، حسینی اخراج!

آموریم: هویلوند باید فیلم ببیند تا گلزنی یاد بگیرد

سرمربی آلمانی و اسبق سایپا درگذشت

گری لینکر: اسکات مک‌ تومینای دقیقاً همان بازیکنی‌ است که آموریم در منچستریونایتد نیاز دارد

اشتغال 2557 نفری در معادن خراسان شمالی

مدیرکل و معاونین آموزش و پرورش خراسان رضوی با مدیرکل صدا و سیمای استان دیدار کردند

اجرای علی لهراسبی از ترانه نوستالژیک و قدیمی اش

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال 1403 شد

تجهیز200 حلقه چاه کشاورزی خراسان جنوبی به پنل‌های خورشیدی

عکاس خبرگزاری مهرچهره برتر سال حوزه هنری خراسان شمالی شد

عکاس خبرگزاری مهر چهره برتر سال حوزه هنری خراسان شمالی شد

تصاویر/ تشییع باشکوه دو قاضی خوشنام کهگیلویه و بویراحمد

چهره سال هنر انقلاب در خراسان شمالی معرفی شد

ثبت حدود 664 هزار درخواست کارت هوشمند ملی در خراسان شمالی

عکاس خبرگزاری مهر به عنوان خبرنگار انقلابی سال خراسان شمالی معرفی شد

راز داشتن موهای سالم و درخشان: ماسک مو و اهمیت استفاده از آن

عملیات اجرایی موزه دفاع مقدس پیشرفت 33 درصدی داشته است

پاپ بار دیگر خواستار آتش بس در غزه شد

چهره آشنای «ترانه مادری» در یک اکران خصوصی؛ سیاوش خیرابی این بار با چهره جاافتاده!

سطح کشت گندم آبی در تربت حیدریه بیش از 5 هزار هکتار است

بازار فرش دستباف خراسان رضوی کساد و پُر از حرف

اولین بار صبا در ایران ارکستر بانوان ترتیب داد/ شب تا صبح در کلانتری برای مردم ساز زد/ صبا را از پای درآوردند

تاج: VAR برای صیانت از فوتبال است/ برای اولین بار از داوران زن در لیگ برتر مردان استفاده کردیم

کشور‌های مقصد صادرات فرش دستباف خراسان رضوی محدود شده است

فرعون بار دیگر غرق خواهد شد!

ستاره آبی ها به حرف آمد؛ در کل سال یک بار هم پیشنهاد تمدید به من ندادند!

راه‌اندازی بازی‌های کابلی در 4 بوستان بزرگ شهری مشهد

متا: کتاب‌های نویسندگان «ارزش اقتصادی» ندارند

تاپین چطور صنعت لجستیک ایران را نوآورانه متحول کرد؟

گل سوم آرسنال به ایپسویچ توسط تروسارد

گل اول ولورهمپتون به یونایتد توسط سارابیا

گل اول چلسی به فولام توسط تایریک جرج

اینانلو: فردا وضعیت پرسپولیس مشخص می‌شود

گل چهارم آرسنال به ایپسویچ توسط وانری

گل دوم چلسی به فولام توسط پدرو نتو

ایپسویچ 0-4 آرسنال؛ توپچی‌ها رحم نمی‌کنند

فولام 1-2 چلسی؛ کامبک برای بازگشت به کورس سهمیه

مصدومیت ساکا؛ احتمالی که آرسنال نمی‌خواهد باور کند

یونایتد 0-1 ولورهمپتون؛ تیم آموریم رفت و برگشت شد!

موزه‌های دفاع مقدس، باید پاتوق پیشکسوتان دفاع مقدس باشد

ماجرای مادری که پشت دوچرخه دخترش می‌دوید + فیلم

راز فیلمبرداری سکانس خرس در پایتخت |‌ تصاویر

راز شوکه‌کننده جسد سوخته در نور فاش شد