تشکیل ستاد احیای واحدهای تولیدی راکد در شهرستانها
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی گفت: ستاد احیای واحدهای راکد استان در شهرستانها تشکیل میشود. - اخبار استانها -
به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، سید محمدرضا هاشمی در ستاد احیای واحدهای راکد استان خراسان جنوبی که با حضور مدیران کل ادارات مربوط برگزار شد اظهارداشت: برگزاری این جلسه با توجه به اینکه حفظ داشتههای موجود برای ما بسیار مهم است، از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: باید تلاش شود تا واحدهای که با ظرفیت پایین فعالیت میکنند، ظرفیت آنها افزایش یابد لذا با جدیت مدیران مربوط باید پیگیری لازم را در این زمینه انجام شود و نباید بگذاریم که واحد تولیدی غیر فعال شود تا بعد برای احیای آن بخواهیم اقدام کنیم.
استاندار خراسان جنوبب متذکر شد: سازمان جهاد کشاورزی، ادارات کل صنعت، معدن و تجارت و میراث فرهنگی باید حمایتهای مورد نیاز را از واحدهای تولیدی انجام دهند.
هاشمی، خواستار ایجاد بانک اطلاعاتی واحدهای تولیدی استان شد و افزود: به شرط فعال شدن کشتارگاه صنعتی درمیان، تسهیلات برای احیای این واحد تولیدی پرداخت شود.
استاندار خراسان جنوبی از حوزه اقتصادی استان خواست تا با به بروزرسانی بانک اطلاعات مربوط به واحدهای تولیدی ، تعداد واحدهای راکد و غیر فعال خراسان جنوبی به طور دقیق مشخص شود.
هاشمی بیان کرد: باید واحدهای تولیدی فعال حفظ شوند و به دلیل پراکندگی این واحدها در استان، باید پیگیری شود تا سهم خراسان جنوبی از تبصره 18 افزایش یابد.
وی خواستار آن شد که کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان باهدف بررسی مشکلات تولیدی در شهرستانهای خراسان جنوبی هم برگزار شود.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به شعار سال "سرمایهگذاری برای تولید"، گفت: دهیاریها با همکاری دیگر دستگاههای مربوط باید ستادی برای حمایت از مشاغل خانگی ایجاد کنند تا به شکل ویژه مشکلات موجود در این حوزه بررسی و پیگیریهای لازم برای حل آنها انجام شود.
استاندار خراسان جنوبی از وجود 820 واحد تولیدی راکد در استان خبر داد و گفت: امروز اولین جلسه ستاد احیا واحدهای راکد استان در سال 1404 در استانداری برگزار شد و مهم این است که ابتدا وضعیت موجود را حفظ کنیم.
وی خاطر نشان کرد: بعضی از واحدهای تولیدی استان در حوزههای مختلف کشاورزی، صنعتی، معدنی و گردشگری به دلیل نداشتن مواد اولیه، سرمایه در گردش و یا سوء مدیریت تعطیل شدهاند.
هاشمی با اشاره به اینکه از دو واحد پرورش طیور که تا 3 سال قبل فعالیت میکردند، بازدید کردیم که در حال حاضر تعطیل هستند و کارگران آنها بیکار شدهاند، افزود: از آن جایی که حفظ اشتغال کارگران این واحدهای تولیدی برای ما مهم است، بررسی لازم در این زمینه انجام و مشخص شد که این واحدها مشکل تسهیلات، زیست محیطی و مواد اولیه ندارند، بلکه به دلیل تامین نشدن یک لیتر آب در این زمینه، تعطیل شدهاند که مقرر شد به هر یک از این واحدها نیم لیتر آب تامین شود و امیداواریم که قبل از هفته دولت این دو واحد به بهرهبرداری برسند که به افزایش ظرفیت تولید مرغ در استان کمک خواهند کرد.
استاندار با بیان اینکه با انجام این کار افرادی هم که بیکار شده بودند، به کار برخواهند گشت، گفت: بر اساس آمار ارائه شده توسط حوزه اقتصادی استان، بیش از 820 واحد در حوزههای مختلف در خراسان جنوبی تعطیل هستند که باید بانک اطلاعات این واحدها به تفکیک هر شهرستان و بخش و با ذکر علت تعطیلی تهیه شود تا بررسیهای لازم برای حل مشکلی که منجر به تعطیلی این واحدها شده، مشخص شود تا با انجام هر کمکی که برای احیای این واحدهای راکد نیاز است، برای احیای این واحدها اقدام لازم انجام شود.
هاشمی خاطرنشان کرد : اگر علت تعطیلی این واحدها سو مدیریت باشد، با استفاده از اساتید دانشگاه ها و کسانی که از تجربه و علم مورد نیاز برخوردار هستند، برای راهاندازی آنها اقدام شود.
وی تاکید کرد: احیای یک واحد راکد به دلیل اینکه امکانات و تاسیسات مورد نیاز وجود دارد از ایجاد یک واحد تولیدی جدید راحتتر است و در این راستا تلاش میکنیم تا با همکاری دستگاههای نظارتی هیچ واحد تولیدی تعطیل نشود.
استاندار خراسان جنوبی، با اشاره به شعار سال "سرمایه گذاری برای تولید" گفت: فضای بسیار خوبی برای تحقق شعار سال در استان فراهم شده تا با حفظ وضعیت موجود و وفاق در این راستا اقدامات مناسبی را انجام دهیم.
هاشمی متذکر شد: اگر نتوانیم 100 درصد واحدهای راکد را احیا کنیم، تلاش میکنیم تا در حد توان خود در این جهت گام برداریم تا اشتغال خوبی در استان شکل گیرد.
وی با بیان اینکه ستاد احیای واحدهای راکد در شهرستانها هم برگزار خواهد شد، افزود: به جد این موضوع را در راستای احیای واحدهای راکد استان پیگیری میکنیم.
انتهای پیام/ 251
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/854726/