پیام خراسان

آخرين مطالب

اتهام بزرگ نویسنده مشهور به اینتر؛ باشگاه مافیایی! ورزشی

اتهام بزرگ نویسنده مشهور به اینتر؛ باشگاه مافیایی!
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /روبرتو ساویانو، نویسنده و روزنامه‌نگار مشهور ایتالیایی، به باشگاه اینتر یک تهمت بزرگ زده و آنها را «مافیایی» دانسته است.
 اینتر در چارچوب رقابت‌های سری A با گل اورسولینی در لحظات پایانی مقابل بولونیا شکست خورد. این گل نه‌تنها باعث شادی هواداران تیم میزبان شد، بلکه واکنش شدید روبرتو ساویانو، خبرنگار و نویسنده مشهور، را نیز در پی داشت؛ کسی که از این فرصت برای حمله به باشگاه اینتر استفاده کرد.
ساویانو پس از برد بولونیا، در یک استوری اینستاگرامی نوشت: «برد با گلی علیه هواداران یکی از مافیایی‌ترین باشگاه‌های کشور، علیه باشگاهی مثل اینتر که مبهم‌ترین روابط را با گروه‌های مافیایی دارد.»
او با این جملات، صریحاً به باشگاه اینتر و هوادارانش حمله کرد. این اظهارات، آتش تنش‌های همیشگی میان ناپولی و اینتر را شعله‌ورتر کرده است. ساویانو که طرفدار سرسخت ناپولی است، با این سخنان تنش موجود بین دو باشگاه را در مراحل پایانی فصل بیشتر کرده است.
قابل ذکر است که جدول سری A در این فصل بسیار فشرده و حساس شده است؛ ناپولی و اینتر هر دو با 71 امتیاز در صدر جدول هستند و تنها پنج هفته به پایان رقابت‌ها باقی مانده است. این موضوع باعث شده آخرین بازی‌های لیگ بسیار پرهیجان و نفس‌گیر باشند؛ حتی این احتمال وجود دارد که قهرمان نهایی (اسکودتو) در یک پلی‌آف تک‌بازی بین دو تیم تعیین شود.
در خصوص اتهاماتی که ساویانو به اینتر وارد کرده، او گفته: «اینتر هوادارانی دارد که بیشترین شباهت را به اعضای اندرنگتا دارند.» اندرنگتا یک سازمان مافیایی ایتالیایی است که مرکز آن در منطقه کالابریا واقع شده است. چند ماه پیش، پلیس ایتالیا چند تن از اولتراهای تیم‌های اینتر و میلان را که گفته می‌شود با این گروه مافیایی در ارتباط بودند، بازداشت کرد.
این عملیات پلیس چند هفته پس از قتل «بلوکو» انجام شد؛ فردی که یکی از چهره‌های شناخته‌شده اولتراهای اینتر بود و ارتباطاتی با اندرنگتا داشت. او توسط برتا، رهبر اولتراهای باشگاه، با چاقو کشته شد.
ساویانو یکی از چهره‌های برجسته ایتالیایی در مبارزه با مافیاست. او در سال 2006 با انتشار رمان مشهور خود، «گومورا»، که بر پایه واقعیت، فعالیت‌های مافیای کامورا را افشا می‌کرد، به شهرت رسید.

پیام خراسان


این کتاب بیش از دو میلیون نسخه فروش داشت و باعث شد بحث سازمان‌های جنایتکار دوباره در ایتالیا به شکل جدی مطرح شود. همین امر باعث شد که ساویانو از سوی اعضای مافیا تهدید به مرگ شود. وزارت کشور ایتالیا به همین دلیل برای او محافظت دائمی در نظر گرفته است. با این حال، او بدون ترس به افشاگری‌های خود علیه مافیا و همچنین دشمن شماره یک تیم محبوبش، یعنی اینتر، ادامه می‌دهد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/855259/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مشهد می‌تواند به هاب فناوری مالی شرق کشور تبدیل شود

قیمت انواع ماهی در میادین تره‌بار

ریل گذاری حوزه فرهنگ خراسان جنوبی با 100 عنوان برنامه

10 هزار میلیارد ریال خسارت سرما به باغ‌های خراسان شمالی

استاندار خراسان‌شمالی: سپاه نقش بی‌بدیلی در تحکیم وفاق ملی دارد

داستانی که تبدیل به حقیقت تاریخی شد

«نقشه رنج» یک شاعر جوان با زبان محاوره در نمایشگاه کتاب

تجلیل مدیر کل بنیاد مازندران از فرزند سردار شهید حاج حسین بصیر

اقامه نماز در محیط‌های اداری و سازمانی باید یکی از اولویت‌های اساسی باشد/شورای اقامه نماز در بنیاد شهید و امور ایثارگران تشکیل خواهد شد

مادران معماران فرهنگ اقامه نماز، شعار سال 1404 ستاد اقامه نماز است

تمام نماد و ارزش‌گذاری دین اسلام در امر نماز است/انسان با اقامه نماز در زمان خودش به قرب الهی می رسد

رکورد شکنی پیاپی قیمت جهانی طلا

عضویت بیش از 12 هزار نفر در کانون‌های دانشجویی هلال احمر خراسان جنوبی

روایت شکست مفتضحانه آمریکا در صحرای طبس در قاب رسانه ملی

آزادی 4 زندانی جرائم غیرعمد در خراسان جنوبی

دستگاه‌های اجرایی برای فرهنگ‌سازی بیمه روستائیان و عشایر اقدام کنند

مقصد بعدی ستاره فرانسوی والیبال مشخص شد

نادال: دلم برای تنیس تنگ نشده است!

گواردیولا ستاره بزرگ را از بایرن دزدید!

هجوم مهمانان ناخوانده به مشهد؛ شاپرک‌ها خطرناکند؟

وزش باد در خراسان رضوی شدت می‌گیرد

هوای سالم کلانشهر مشهد در 2 اردیبهشت

دست سازه‌های هنرجویان صالح آبادی در معرض دید عموم

اعلام اسامی آموزش‌دهندگان برتر سوادآموزی خراسان رضوی

ماجرای عکس حاج قاسم روی دیوار اتاق کارن همایونفر

از لغو تا مجوز قانونی یک فستیوال

جاده بردسکن در کش و قوس قول‌ های 20 ساله مسئولان

دعوت از 21 دختر از  خراسان رضوی به جشنواره مینی بسکتبال و  استعدادیابی تیم ملی 2029

سردار غیاثی: برای حل مشکلات در کنار صنعت خراسان رضوی هستیم

نیروگاه خورشیدی چاه صفائیه دولت آباد بافق به بهره برداری رسید

چرا هزینه نمایشگاه کتاب در سه سال 13 برابر شد؟

تورم فروردین از 33 درصد عبور کرد

سپاه پاسداران مولود انقلاب است

پاس‌ گل زیبای علی قلی‌زاده در جریان پیروزی لخ پوزنان برابر کراکوویا

لورکوزن مانع رفتن آلونسو به رئال مادرید نمی‌شود

پرنده‌ای که برترین ورزشکار سال دنیا شد

هانیه رستمیان رکورد تپانچه 25 متر ایران را شکست

آمار فاجعه‌بار اینتر؛ فروپاشی در 10 دقیقه پایانی!

حواشی فوتبال جهان؛ تمجید فوق ستاره آرژانتینی از یامال تا پایان کار مدافع آلمانی در لورکوزن

پیروزی تاریخی پیستونز در پلی‌آف پس از 16 سال

وعده‌های بزرگ رضا درویش پس از استعفا

نگاهی به فعالیت آیت الله مهمانواز پدر معنوی خراسان شمالی

اختصاص 40 میلیارد تومان برای ایمن سازی ترافیک بجنورد

افتتاح یک پایگاه اورژانس در شهرستان کلات

معرفی مجتمع فولاد خراسان به عنوان صادرکننده نمونه خراسان رضوی

آهنگ دلی و جدید «ده بهار» با اجرای راغب

تصاویر/بازدید نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی از ساختمان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان

وضعیت کاشت برنج در خراسان شمالی چگونه است؟

معرفی فرصت‌های «مشهد اینوکس-فاینکس» برای سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی

تطهیر چهره منافقین این‌بار با انتشار یک فایل صوتی توسط بی‌بی‌سی