پیام خراسان

آخرين مطالب

بیش از 90 زن در تله مکارترین سارق ایران افتادند! گفتگو

بیش از 90 زن در تله مکارترین سارق ایران افتادند!
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش منیبان به نقل از اعتماد آنلاین، با این دستور قضایی، گروه زبده ای از کارآگاهان پلیس آگاهی شمال مشهد، تحقیقات گسترده ای را آغاز کردند و به سرنخ هایی از یک مرد مکار رسیدند که سوار خودروهای پژو207 و پژو پارس ، طعمه های خود را فریب می داد و طلاهای آنان را به شیوه توزیع سبدکالای نذری و یا خیرات طلاهای مادرش برای به دنیا آمدن نوه! به سرقت می برد.
گزارش روزنامه خراسان حاکی است:از سوی دیگر با توجه به اهمیت و حساسیت این ماجرا ، پرونده قضایی روی میز قاضی سیدمهدی حسینی (بازپرس شعبه 453 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد) قرارگرفت و بدین ترتیب با نظارت مستقیم و دستورهای ویژه قضایی،روند تحقیقات کارآگاهان وارد مرحله جدیدی شد. طولی نکشید که گروه عملیاتی کارآگاهان به سرپرستی سروان شفیعی(افسرپرونده) به رصدهای اطلاعاتی ادامه دادند و «علی-ج»(متهم) را در یکی از پاتوق های سیاه معتادان به دام انداختند. این مرد شیک پوش 50 ساله که با پررویی مدعی بود برخی از مال‎باختگان طلاهای بدلی به او داده اند ،در ابتدا به حدود 10 فقره سرقت با شگرد مکارانه اعتراف کرد که اخبار آن بیست و دوم اسفند سال گذشته در صفحه حوادث روزنامه خراسان منتشر شد؛ اما قاضی حسینی که بر اساس تجربیات ارزنده قضایی خود، یقین داشت تعداد زیادی از زنان کهن‎سال طعمه شگرد مکارانه این سارق سابقه دار شده اند، با نظر مقامات قضایی دستور انتشار تصویر بدون پوشش وی در روزنامه خراسان را صادر کرد و بدین ترتیب هجوم مال‎باختگان به سوی پاسگاه شمال پلیس آگاهی مشهد آغاز شد. طی چند روز بیش از 90 تن از مال‎باختگان این دزد 50 ساله را شناسایی کردند که اکنون لقب «مکارترین دزد ایران» را گرفته بود. بنابر گزارش خبرنگار ارشد روزنامه خراسان ، دزد طلاهای زنان کهن‎سال که تاکنون سرقت از 86 پیرزن را پذیرفته است، درباره سرگذشت عجیب خود نیز گفت:من متولد 1354 هستم و 7 فقره سابقه زندان دارم.
وقتی ترک تحصیل کردم، به کارگری ساختمانی روی آوردم تا برای خودم درآمد کسب کنم اما در سال 1377 زمانی که 23 سال بیشتر نداشتم، یک کیسه سیمان از محل کارم سرقت کردم که صاحب کارم متوجه شد و من برای اولین بار روانه زندان شدم. بعد از آزادی از زندان دیگر شیوه خلافکاری را در پیش گرفتم و بارها به جرم سرقت،خیانت در امانت و کلاهبرداری به زندان افتادم. آخرین بار نیز به اتهام سرقت به عنف طلاهای پیرزنان به 10 سال زندان محکوم شدم که دو سال آخر آن را در بند باز بودم و کار هم می کردم ولی در حالی یک هفته مرخصی گرفتم که خانواده ام از آن اطلاعی نداشتند. در این مدت با زن جوانی رابطه داشتم که یک خانه نقلی اجاره کردم و در کنار او ماندم؛ اما متاسفانه همسرم در جریان ماجرای خیانت من قرارگرفت و درخواست طلاق داد. من هم بلافاصله او را طلاق دادم که ای کاش این کار را نمی کردم چون او زن صبوری بود و همه ناملایمات زندگی را تحمل کرد، ولی من در حق او نامردی و خیانت را روا داشتم که فکر می کنم اکنون دست تقدیر از من انتقام می گیرد.
خلاصه او پسر نوجوانم را با خودش برد و من هم دوران محکومیتم را گذراندم و 3 سال قبل از زندان آزاد شدم. ابتدا نزد برادرم رفتم و در بنگاه معاملات او کار می کردم ولی متاسفانه بعد از گذشت یک سال از این ماجرا دوباره دوستان ناباب اطرافم را گرفتند و من به مصرف مواد مخدر صنعتی(شیشه)آلوده شدم .سپس برای تامین هزینه‌های اعتیادم در حالی به سرقت طلاهای پیرزنان روی آوردم که یک منزل مجردی هم اجاره کرده بودم و با زنانی که به عقد موقتم درمی آمدند، زندگی می کردم؛ اما هیچ کدام از آن ها نتوانستند جای همسر و فرزندم را پر کنند! چرا که فقط او مرا عاشقانه دوست داشت و به دنبال سودجویی نبود!
در همین مدت آن قدر دچار افسردگی های روحی و روانی شدم که حتی دوبار قصد داشتم خودم را دار بزنم و از این زندگی فلاکت بار نجات پیدا کنم اما ...
تاکنون شاکیانی از شهرهای اطراف مشهد، مکارترین دزد ایران را در حالی شناسایی کرده اند که پلیس احتمال می دهد هنوز مال‎باختگانی وجود دارند که از دستگیری این متهم 50 ساله شیک پوش اطلاع ندارند و یا نتوانسته اند برای شناسایی وی به پاسگاه شمال پلیس آگاهی مشهد مراجعه کنند.
در حالی که با دستور قاضی«سید مهدی حسینی» مغازه های 3 طلافروشی نیز به اتهام خرید طلاهای سرقتی از متهم پلمب شده اند، بررسی های مقدماتی نشان می دهد این سارق سابقه دار 680 گرم طلا از زنان کهن‎سال سرقت کرده است که کمترین آن 2 گرم و بیشترین آن 100 گرم بود. تحقیقات بیشتر در این باره همچنان با راهنمایی های سرپرست مجتمع قضایی شهید بهشتی مشهد ادامه دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/855739/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آواز مجتبی عسگری در جوار آرامگاه سعدی

زیدان همان فرگوسن است، راه نجات منچستریونایتد!‏

کاشته‌ی دیدنی کریم بنزما در دوران جوانی

وقتی آی کیوت از تکنیک فوتبالیت بیشتره!

پرز به آنچلوتی چه گفت: سرت را بالا بگیر مربی پرافتخار

زیرطاق زیبای الیویه ژیرو روی یک ضربه کاشته

بمب نقل‌وانتقالاتی الدترافورد؛ توافق یونایتد با اوسیمن

تمام ظرفیت‌های مدیریتی خراسان شمالی در خدمت تولید است

بهره برداری از پروژه سالن چند منظوره فرهنگسرای شهرداری انابد

تکریم مقام معلم با استفاده ازظرفیت دستگاههای اجرایی در تربت جام

خوانندگان سریال پایتخت را بشناسیم

حل مشکلات محیط زیستی بدون مشارکت‌های مردمی میسر نیست

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری برای توسعه هنرستان‌های خراسان جنوبی

اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند

راز مصاحبه نیمه تمام؛ 8 شاکی می خواست علیه سرمربی مصاحبه کند؟!

دستگیری سارق با لباس کارگر شهرداری در بجنورد

مسکن هم ارزان می شود؟

برگزاری رزمایش نصر 3 در دهستان درونه بردسکن + عکس

ساماندهی 3500 ون‌ کافه و وانت‌بار در تهران تا پایان تیرماه

تاکید فرمانده کل سپاه برای سرعت بخشیدن به طرح تعریض جاده جلفا به کلاله

10 استان با کمترین و بیشترین نرخ تورم در فروردین 1404

رونمایی از سه رویداد فرهنگی خراسان جنوبی

پیشنهاد جدید برزیلی‌ها به آنچلوتی

نوراللهی و قربانی سقوط را امضاء می‌کنند

بارسا با تراشتگن در فینال کوپا دل ری!

یک قدم تا چمپیونشیپ: رکسهام تاریخ‌سازی می‌کند

رقابت جدید برای رونالدو؛ پنجه در پنجه با ایلان ماسک

صلاح و رافینیا موثرترین بازیکنان اروپا

کلوپ به یک شرط برمی‌گردد؛ اگر التماسش کنند!‏

بیمارستان سوم نیشابور در آستانه بهره‌برداری

رونمایی از کتاب‌های کنگره شهدای منطقه تربت حیدریه

به زور آوردنتون اینجا مگه؟ کلافه شدن سیامک انصاری از داورای صداتو

موزیک ویدئوی خاطره انگیز سریال «شهرزاد» با صدای محسن چاوشی

همکاری خراسان جنوبی و فراه افغانستان زمینه‌ساز توسعه اقتصادی

راز نوسان دلار/ منتقدانی که با رانت دلاری ساکت شدند

5 راز برندسازی موفق از نگاه مدیرعامل رونیکس

راز نیمکت‌نشینی ستاره استقلال؛ گفت‌وگوی مربی و اسلامی!

افتتاح زیرساخت فیزیکی ایستگاه‌های زمینی سلماس و چناران در تابستان 1404

تعطیلی مدارس مشهد/ مشهد فردا تعطیل است؟ چهارشنبه 3 اردیبهشت

راهنمای جامع ارسال بار از ایران به هامبورگ: تجارت و زندگی در قلب اروپا

راهنمای کامل باربری و حمل بار آنلاین در ایران

دلار ارزان شد مسکن هم ارزان می شود؟/ پیش بینی جذاب را بخوانید

هواشناسی خراسان رضوی؛ از گرد و غبار خراسان رضوی تا شدت وزش باد

جشن امضای 7 ساعته کتاب «نیست» در شیراز

مخاطب کتابهای خاطرات شفاهی چه کسانی هستند؛ از علاقه‌مندان تا نخبگان

عشق به امیرالمؤمنین(ع) مزد ایمان و عمل صالح است

فرصتی برای مطالعه و تفکر/ نقد و بررسی بیش از 30 کتاب در قالب حلقه‌های مطالعاتی

وریر نیرو: «طالبان» تمکین نمی‌کند

دور ریز روزانه 8 تن برنج!

سازمان تعزیرات خطاب به دولت: تکلیف قیمت نان را مشخص کنید