استاندار خراسان رضوی:
ستاد بازسازی عتبات عالیات، نماد علاقه مردم به توسعه اماکن مذهبی است
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - استاندار خراسان رضوی گفت: ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، نماد عشق و علاقه مردم در توسعه و گسترش اماکن مذهبی است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامحسین مظفری در دیدار با رئیس رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات اظهار کرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات، نماد عشق و علاقه مردم به توسعه و گسترش اماکن مذهبی و زیارتی است و چنین سازوکاری در دنیا نظیر ندارد.
وی افزود: فرهنگ بازسازی و توسعه حرمهای ائمه اطهار (ع) و کمک به مکانهای زیارتی در عمق جامعه جاری شده است و ترویج آن نیازمند اطلاعرسانی گسترده است.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: باید میان حرمهای مطهر ایران و عراق تبادل تجربیات صورت گیرد.
مظفری بیان کرد: همچنین دانش فنی آستان قدس رضوی که اخیراً پروژه بزرگ جابجایی منارهای 35 متری در حرم مطهر امام رضا (ع) را با موفقیت به سرانجام رسانده، میتواند برای ستاد بازسازی عتبات عالیات مفید فایده باشد.
وی اضافه کرد: پیشنهاد میشود کارگروه ملی زیارت، در کشور عراق نیز تشکیل جلسه بدهد تا همافزایی میان استانهای زیارتی دو کشور تقویت شود.
استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: طراحی صحنههای تاریخی از جمله واقعه عاشورا در اطراف عتبات عالیات و برگزاری سوگوارهها و بازنمایی سرگذشت ائمه معصومین (ع) میتواند اثری حتی فراتر از فضای معنوی حرمها بر مردم و زائران داشته باشد.
محمد جلال مآب، رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات نیز در ابتدای این دیدار گفت: در حال حاضر این ستاد 190 پروژه در دست اقدام و اجرا دارد که مهمترین آن، یعنی توسعه صحن حضرت زهرا(س) در حرم امام علی(ع) در نجف اشرف، به صورت 100 درصد تکمیل شده است.
محمد جلال مآب افزود: همچنین توسعه صحن حضرت زینب(س) در کربلا 75 درصد و صحن امام محمد باقر(ع) در کاظمین 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشتهاند و مقاومسازی حرم امام حسین(ع) و امامین عسکریین(ع) و مرمت آرامگاه سلمان فارسی نیز در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه اسکان و تغذیه زائران اربعین از دیگر وظایف ستاد به شمار میرود، اظهار کرد: حدود سه هزار موکب پذیرایی ایرانی، شامل هزار موکب در مرزهای غربی و دو هزار موکب در خاک عراق، سازماندهی شدهاند و در اربعین گذشته میزبان چهار میلیون زائر بودهایم.
وی گفت: بیش از 17 هزار نفر در پیشبرد مأموریتهای ستاد بازسازی عتبات عالیات در ایران و عراق نقش دارند و بیشتر آنان داوطلب هستند که این رقم در ایام اربعین حسینی به 200 هزار نفر میرسد.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، یادآور شد: ایرانیان همواره پیشقدم در ساخت و گسترش بارگاههای ائمه اطهار(ع) بودهاند و اقدامات سلسله آلبویه، نادرشاه افشار و امیرکبیر در این حوزه نشان میدهد که علاقه ایرانیان به بازسازی عتبات عالیات ریشه در تاریخ دارد.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/858874/