بازدید استاندار از دو واحدهای تولیدی استان برای تسهیل فرآیندهای تولید
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - استاندار خراسان رضوی با حضور در چندین واحد تولیدی و صنعتی استان، از نزدیک با مسائل و چالشهای این واحدها آشنا شد و بر لزوم تسهیل فرآیندهای تولید و حمایت از بخش خصوصی و شرکتهای دانشبنیان تأکید کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامحسین مظفری، روز هفتم اردیبهشت ماه با هدف بررسی وضعیت تولید و شناسایی مشکلات واحدهای صنعتی استان، از مجموعه کارخانجات عالیس و شرکت دانش بنیان پترو نیرو ماشین داتیس بازدید کرد.
این بازدیدها بهمنظور بررسی شرایط فعلی واحدهای تولیدی، شناسایی چالشها و ارائه راهکارهای عملیاتی برای تسهیل فرآیندهای تولید صورت گرفت.
نخستین ایستگاه استاندار در این روز، بازدید از مجموعه عالیس بود، که یکی از بزرگترین واحدهای صنعتی استان به شمار میرود.
در این بازدید، مظفری با مدیران و کارکنان این شرکت به گفتوگو پرداخت و از نزدیک در جریان فعالیتها، دستاوردها و چالشهای موجود قرار گرفت.
وی در این دیدار ضمن تأکید بر اهمیت نقش بخش خصوصی در توسعه صنعت استان گفت: بیش از 90 درصد صنعت استان بر دوش بخش خصوصی است و خوشبختانه عالیس یکی از واحدهای صنعتی موفق استان است که اعتبار ویژهای برای خراسان رضوی به ارمغان آورده است.
مظفری در ادامه به اهمیت ارتباط نزدیک بین بخش اجرایی و واحدهای تولیدی اشاره و افزود: در سال جاری که بحث سرمایهگذاری در حوزه تولید در اولویت قرار دارد، ضروری است که ارتباط نزدیکتری میان سیستم اجرایی و تولید برقرار کنیم تا بهموقع به مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی پاسخ دهیم.
وی با اشاره به اینکه هر چه بیشتر از نزدیک با مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی آشنا شویم، میتوانیم راهحلهای بهتری برای آنها پیدا کنیم، بر لزوم تسهیل فرآیندهای تولید تأکید کرد.
پس از بازدید از کارخانه عالیس، استاندار خراسان رضوی به بازدید از شرکت دانش بنیان پترو نیرو ماشین داتیس رفت.
این شرکت که در زمینه طراحی، ساخت و بازسازی قطعات نیروگاهی صنایع مادر از جمله نفت، گاز و پتروشیمی فعالیت میکند که مورد توجه ویژه استاندار قرار گرفت. در این بازدید، مظفری با مدیران شرکت به بحث و تبادل نظر پرداخت و از دستاوردهای این مجموعه دانشبنیان آگاه شد.
استاندار خراسان رضوی در این بازدید تأکید کرد که شرکتهای دانشبنیان نقش حیاتی در پیشرفت صنایع استان دارند و باید از آنها حمایت بیشتری صورت گیرد.
وی افزود: شرکتهای دانشبنیان میتوانند به عنوان موتور محرکهای برای رشد و توسعه صنایع مادر در استان عمل کنند.
وی با تأکید بر لزوم وفاق و همدلی در استان، خاطرنشان کرد: ما باید به سمتی برویم که وفاق و همدلی در استان ایجاد شود تا سطح تولیدات به لحاظ کیفیت و کمیت، ارتقا یابد.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/858875/