پیام خراسان

آخرين مطالب

روایت خواندنی دیدار پاپ فرانسیس با آیت‌ الله سیستانی در کتاب «امید» مقالات

روایت خواندنی دیدار پاپ فرانسیس با آیت‌ الله سیستانی در کتاب «امید»
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب خاطرات پاپ فرانسیس در سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از سوی نشر هرمس عرضه می‌شود.
نشر هرمس ترجمه کتاب «امید»، زندگی‌نامه پاپ فرانسیس را منتشر می‌کند. کتاب «امید» زندگی‌نامه خورخه برگولیو (پاپ فرانسیس) است که ابتدای سال 2025 منتشر شده است.
رایزنی نشر هرمس با ناشر ایتالیایی از روزهای پایانی سال 2024 آغاز شد اما همزمانی با تعطیلات ژانویه سبب شد که فایل نهایی کتاب کمی دیر در اختیار نشر قرار بگیرد.
محمود قلی‌پور که ترجمه آثاری مثل «قطحی سرخ» و «رودخانه مه‌آلود» و «هیروشیما» را در کارنامه دارد، بهمن و اسفند را به ترجمه کتاب گذراند و متن نهایی را در روزهای نخست فروردین به نشر هرمس تحویل داد. کتاب» «امید» اکنون مراحل نهایی آماده‌سازی را می‌گذراند و نشر هرمس امیدوار است در نمایشگاه کتاب آن را عرضه کند.
امید زندگی پاپ فرانسیس را از کودکی تا سال‌های رسیدن به مقام پاپی روایت می‌کند. خورخه برگولیو در روایت زندگی خود به سال‌های زندگی در آرژانتین و عضویت در انجمن یسوعی‌ها و تحصیل فلسفه و فعالیت‌های مردمی خود در مقام کشیش پرداخته است، در عین حال بسیاری از دیدگاه‌های مذهبی و سیاسی و اجتماعی خود را بیان کرده است.
یکی از بخش‌های خواندنی کتاب شرح دیدار او با آیت‌الله سیستانی، مرجع بزرگ تقلید شیعه، در سفر به عراق است که سطرهایی از آن در ادامه می‌آید.
«برای دیداری خصوصی که برایم اهمیت ویژه از جهت نقطه عطف مسیر گفت‌وگوی میان‌ادیانی و درک متقابل میان ملل داشت، به شهر مقدس نجف رفته بودم؛ مرکز تاریخی و معنوی اسلام شیعی، جایی که مرقد حضرت علی (ع)، پسرعموی پیامبر، قرار دارد. واتیکان دهه‌ها در تدارک این دیدار با آیت‌الله علی سیستانی بود، دیداری که هیچ‌یک از پیشینیانم موفق به انجامش نشده بودند.
آیت‌الله سیستانی با مهربانی مرا در خانه خود پذیرفت، و این کار در سنت شرق حرکتی است بسی گویاتر از بیانیه‌ها و اسناد مکتوب، چراکه به معنای دوستی و عضویت در یک خانواده است. این دیدار روح مرا تسلی بخشید و مرا مفتخر ساخت؛ چراکه او هرگز سران دولت‌ها را نپذیرفته و هرگز به‌پاس احترام از جای خود برنخاسته بود، و با این حال، آن روز، چندین بار این کار را در برابر من انجام داد، در حالی که من نیز با همان احساس احترام، بی‌کفش وارد اتاقش شدم.
از همان لحظه نخست، او را مردی فرزانه و مؤمن یافتم که از خشونت دل‌آزرده بود و متعهد به بلند کردن صدای خود در دفاع از ضعیفان و ستمدیدگان، با تأکید بر قداست حیات انسانی و اهمیت وحدت میان مردم. نگرانی عمیقی در سخنانش نسبت به درآمیختگی دین و سیاست احساس می‌کردم، نوعی نفرت نسبت به «روحانیون دولتی» که گمان می‌کنم در این مسئله با او هم‌نظر باشم؛ و در عین حال، دعوتی عاجزانه از قدرت‌های بزرگ تا از زبان جنگ دست بردارند و خرد و تدبیر را برتری دهند. جمله‌ای از او را به‌عنوان هدیه‌ای ارزشمند با خود همراه آوردم: «انسان‌ها یا به سبب دین برادرند یا به سبب آفرینش برابر.» پیش از برادری این برابری است که وجود دارد؛ و به این ترتیب چیزی برتر از برابری وجود ندارد. به همین دلیل است که مسیر صلح مانند توسعه حقیقی هرگز نمی‌تواند دوقطبی و بر اساس «تضاد» باشد، بلکه تنها می‌تواند فراگیر و عمیقاً محترمانه باشد.»
کد خبر 6449384

پیام خراسان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/859233/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ژست خاص ژول کنده با جام قهرمانی کوپا دل ری

بارسلونا باید به دسته سه سقوط کند!

انجام بازی ایران-کره‌شمالی در مشهد در انتظار نظر شورای تامین

با دو بازی عالی بارسلونا را حذف می‌کنیم

هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در مشهد صادر شد

«شاید خنده برگشت، خدارو چه دیدی؟»

کسب رتبه اول خراسان جنوبی در بخش مشارکت در نهضت ملی زندگی با آیه‌ها

معرفی جاذبه‌ها و صنایع دستی خراسان جنوبی در نمایشگاه اکسپو 2025

بیش از 30 درصد مصرف برق در خراسان شمالی مربوط به وسایل سرمایشی است گرمای زودرس در اردیبهشت ماه وارد استان شده است

سنجش سلامت پایتخت‌نشینان در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار

نمایش زنده خط تولید کامل کتاب در نمایشگاه کتاب

پخش برنامه چالشی «کتابفروشی قلم» در شبکه افق

دو چهره و یک میراث برای ایران

خرید تضمینی پیاز آغاز شد

خراسان جنوبی ظرفیت‌های فراوانی برای سرمایه گذاری دارد

توقیف خودرو‌های حامل سوخت قاچاق در سربیشه

آهنگ جنوبی و محبوب «تریشکو» با خوانندگی حیدو هدایتی

همه گل‌های ریکاردو کاکا برای رئال مادرید

واکنش آموریم به اختلاف 43 امتیازی یونایتد و لیورپول

سجده شکر محمد صلاح بعد از قهرمانی لیورپول

به بهانه تولد 37 سالگی خوان ماتا

14سال از این گل انفرادی و خوشگل مسی در بازی مقابل رئال‌ گذشت

سوپرگل رولاندو ماندراگورا به امپولی از تمام زوایا

قطع ارتباط مسی با بارسلونا

تساوی‌هایی که بلای جان سپاهان شد

روز سرد امارات برای شیاطین سرخ!

مدافع استقلال تیم خرید

آماده‌باش هلال احمر در پی هشدار سیل و آب‌گرفتگی در 19 استان

سازمان هواشناسی کشور اطلاعیه داد

طوفان خسارت‌زا در راه خراسان رضوی

بارش باران در حرم مطهر رضوی

بارش شدید باران در مشهد

اطلاعیه تعطیلی 5 بوستان مشهد به‌دلیل شرایط ناپایدار جوی

نماز جماعت ،قلب تپنده تربیت در مدارس

کنسرت خواننده محبوب در عزای بندرعباس لغو شد

آهنگ «آتشی به جان من» با صدای رضا بهرام

راز و رمز درخشش صلاح در فصل جاری از زبان ستاره مصری

بار جنگ اقتصادی بر دوش کارگران است

فراهم شدن بسترهای جذب سرمایه‌گذار در مشهد همزمان با برگزاری نمایشگاه بورس، بانک و بیمه

حفاظت از جنگل‌های زاگرس دردستورکار مرکز وابسته به سازمان ملل

جانبازان مشاورانی دلسوز برای مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند

قیمت ریال عربستان و شرایط دریافت ارز مسافرتی حجاج

قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو

افت یکدست قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار درجا زد

توانمندی های صادراتی خراسان شمالی در قاب نمایشگاه ایران اکسپو 2025

انتصاب "حسین شبان عشرت آبادی" به عنوان مدیرکل دفتر امور سیاسی خراسان جنوبی

انتصاب "مژگان شریفی" به عنوان مدیرکل دفتر امور اجتماعی خراسان جنوبی

صدور مجوزهای لازم برای فرودگاه گناباد

اتاق اندیشه ورزی استان بستری برای همکاری با کارشناسان دادگستری است

حضور سرزده استاندار خراسان جنوبی در جمع پاکبانان و نیروهای خدمات شهری