کشتار بیش از 2 میلیون هزار قطعه مرغ در کشتارگاه صنعتی تربت حیدریه
دوشنبه 23 بهمن 1402 - 17:05:24
|
|
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار مهر، سید ابوالحسن سیدین ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران شهرستان تربت حیدریه اظهار کرد: دامپزشکی شهرستان تربتحیدریه بر اساس رسالت سازمان خود مبنی بر پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآوردههای خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانواده نظارت همه جانبه از مزرعه تولید تا سفره خانوار را دارد. رئیس اداره دامپزشکی تربتحیدریه ادامه داد: نظارت بر جوجه ریزی بر واحدهای پرورشی، مراقبت و اجرای مدیریتهای بهداشتی در طول پرورش، نظارت بر کشتار طیور و کشتارگاههای طیور و نظارت بر توزیع و نگهداری مواد خام دامی از جمله اقداماتی است که کارشناسان دامپزشکی در راستای تأمین مواد پروتئینی با منشأ دامی انجام میدهند. وی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی شهرستان بر تولید 5 هزار و512 تن گوشت مرغ نظارت بهداشتی داشته اند. سیدین طیور کشتار شده در کشتارگاه در کشتار گاه شهرستان را طی یکسال اخیر بیش از دو میلیون و 364 هزار قطعه عنوان کرد و گفت: کشتارگاه طیور شهرستان صنعتی بوده و دکتر دامپزشک و دیگر ردههای دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی، بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور از ذبح تا بسته بندی نظارت کامل و همه جانبه دارند. رئیس اداره دامپزشکی تربتحیدریه گفت: همچنین کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شهرستان در این مدت بر تولید و استحصال 2 هزار و 685 تن گوشت قرمز نظارت داشته اند که در راستای تولید این میزان گوشت قرمز 115 هزار و 122 رأس دام سبک و سنگین کشتار شده است وی بیان کرد: در این بازه زمانی بیش از 6 تن گوشت قرمز در کشتارگاه به دلایل بیماری و بهداشتی از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم شده اند. کد خبر 6022237
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/643024/کشتار-بیش-از-2-میلیون-هزار-قطعه-مرغ-در-کشتارگاه-صنعتی-تربت-حیدریه
|