پیام خراسان - ایرنا / سرپرست شبکه بهداشت جغتای از توقیف و نابودسازی بیش از هزار و 500 کیلوگرم گوشت قرمز آلوده در این شهرستان غربی خراسان رضوی خبر داد.
غلامرضا شرفی، سرپرست شبکه بهداشت جغتای اظهار کرد: این میزان فرآورده دامی که در جریان گشت مشترک بازرسان شبکه بهداشت و درمان جغتای و دامپزشکی شهرستان کشف شده بود، با دستور دادستان جغتای توقیف شد.
وی علت توقیف این محموله را آلودگی گوشت به دلیل استفاده دامدار از سم کنه اعلام و بیان کرد: بعد از نمونه برداری و اعلام فاسد بودن گوشتهای مزبور توسط بازرسان بهداشت محیط، با هماهنگی دادستان، دامپزشکی و دامدار، این محموله معدوم و دفن شد.
![]()
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/694002/بیش-از-1-5-تن-گوشت-آلوده-در-جغتای-نابود-شد