پیام خراسان - آغاز برداشت کنجد ارگانیک دیم از اراضی کشاورزی شهرستان کلات
برداشت کنجد ارگانیک دیم از سطح 2 هزار و 500 هکتار اراضی کشاورزی شهرستان کلات آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کلات گفت: کنجد گیاه زراعی بومی شهرستان است که در سالهای با رطوبت مناسب سطح زیر کشت 6 هزار و 500 هکتار هم میرسد.
جعفر خالقی افزود: میانگین عملکرد 250 تا 300 کیلو گرم است و کجد دیم کلات در هکتار تا 50 در صد روغن دارد و ارزش غذایی آن بلحاظ تهیهی روغن خوراکی و کنجاله آن خوراک مناسب وام میباشد.
وی افزود: دانه کنجد سرشار از مواد معدنی ضروری مانند روی، مس، منیزیم و کلسیم است. علاوه بر این، دانههای کنجد از ویتامین B، ویتامین E، آنتی اکسیدانها، فیبر و پروتئین تشکیل میشوند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کلات گفت: دانههای کنجد سرشار از پروتئین و پلیفنولها هستند روغن کنجد ارزش غذایی بالایی دارد و گنجاندن آنها در رژیم غذایی اقدامی مناسب است.
در شهرستان چندین کارگاه روغن کشی و محصولات جانبی وجود دارد عمده محصولات تولیدی برای مردم منطقه و گردشگران به فروش میرسد
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/730525/آغاز-برداشت-کنجد-ارگانیک-دیم-از-اراضی-کشاورزی-شهرستان-کلات