پیام خراسان - تولید 90 درصد پنیر پیتزای کشور در خراسان رضوی
90 درصد پنیر پیتزای کشور در خراسان رضوی تولیدمی شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی،مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت:همچنین خراسان رضوی در زمینه تولید کمپوت و کنسرو، پیشتاز است، علاوه بر آن خراسان رضوی در تولید رب گوجهفرنگی هم به لحاظ کمیت و هم کیفیت حرف برای گفتن دارد، در زمینه تولید خوراک دام و طیور و سردخانه هم این استان در کشور سرآمد است.
مجید رضایی فریمانی افزود: در استان سالانه یک میلیون و 162 هزار تن تولید شیر داریم، حالآنکه ظرفیت کارخانههای آن 2.6 میلیون تن است، بدین ترتیب واحدهای لبنی خراسان رضوی با ظرفیت کمتر از 40 درصد کار میکنند و ظرفیت واحدهای صنعتی ما بیش از شیر تولیدی است.
وی گفت: در زمینه خوراک دام نیز سالانه یک میلیون و 138 هزار تن خوراک دام تولید میکنیم که ظرفیت کارخانههای استان 4 میلیون و 500 هزار تن است و این میزان ظرفیت، سه برابر بیشتر از تولید است، بنابراین آنها میتوانند این میزان خوراک دام را تولید کنند، ولی کشش و بازاری وجود ندارد.
رضایی گفت: اگر دولت بخواهد به سمتی برود که در حوزه خوراک دام صادرات داشته باشیم، ارز آزاد شود و کارخانههای خوراک دام، محصول خود را صادر کنند، فعالیت این واحدها توجیه دارد.
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/736743/تولید-90-درصد-پنیر-پیتزای-کشور-در-خراسان-رضوی